Şimdi Ara

Asphalt Kasıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi geceler arkadaşlar s4 kullanıcısıyım asphalt 8 airbone oyununda virajlarda hafif bir kasma yaşıyorum can sıkıcı olmasa da telefonda mı bir sorun var onu merak ettim güncellemeden önce asphalt'ın görüntüsü kayıyordu şimdi güncelledim o sorun çözüldü ama dediğin gibi virajlarda çok hafif bir kasma var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fakadur -- 17 Mayıs 2014; 2:44:03 >

• Telefonunuzu çok yoruyor olabilirsiniz s3 kullanıcısıyım grafik ayarları en yüksekte oynuyorum bir sıkıntı olmuyor.

Telefonda kullanmadığınız uygulamaları silin, otomatik ram temizleme programı kullanın öneririm, smart boosterkullanıyorum çok faydalı.

1 - Telefonda olan uygulamalarını sd kartına taşı.
    2 - Advanced Mobile Care kullanıcısıyım kullanmanı kesinlikle tavsiye ederim.
    3- Rom kullanıyorsanız romunuzu değiştirmenizde fayda var.
    4 - Bataryanız ısınıyorsa yapacak bir şey yok değiştirmenizde fayda var, eğer değiştirmezseniz ileride ram kullanımında çok büyük sıkıntı yaşarsınız.

Yardımcı olmaya çalıştım inşallah sorunun en kısa sürede düzelir.
  • Clean master kullanıyorum aslında , rom yapmadan sd karta taşıyabilmek mümkün mü ?
  • game booster ile açmayı denedin mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fakadur

İyi geceler arkadaşlar s4 kullanıcısıyım asphalt 8 airbone oyununda virajlarda hafif bir kasma yaşıyorum can sıkıcı olmasa da telefonda mı bir sorun var onu merak ettim güncellemeden önce asphalt'ın görüntüsü kayıyordu şimdi güncelledim o sorun çözüldü ama dediğin gibi virajlarda çok hafif bir kasma var

S4 mini kullanıyorum bende bir sıkıntı yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Game boosterı deneyeceğim bi sonucu buraya yazarım dediğim gibi can sıkıcı bi donma yok sürekli de donmuyor sadece dönüşlerde kasabiliyor bazen ve telefon ısınıyor bayaa oynadıktan sonra
  • LadyGaladriel kullanıcısına yanıt
    Advanced Mobile Care ne işe yarıyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pubg Mobile Kasma Sorunu
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İndirmek zor değil indir gör.
  • clean master telefonu kastırıyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.