Şimdi Ara

Aspire 5742G Kullananlar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://skinflint.co.uk/a592295.html Bu laptop hakkında bilgisi olan veya kullanan arkadaşlar bu cihaz hakkında görüşleriniz nelerdir :) 14 gün içinde mazeretsiz iade kabul ederiz dediler bende hiç araştırmadım. Fiyatı 1400 pardon 1399 tl

• Görüntü güzel çok sade asil bi duruşu var Bu paraya gayet mantıklı bi seçim Numerik pad varmış sağında bak bu da olaya ayrı bi güzellik katıyor Servis ayağı nasıl iyimi onu bi araştır Sonra artık ne amaçla kullanacaksan yükle oyun falan bi dene bakalım umarım memnun kalırsın

• saol kankaaa :D ewet numpad süper oldu :D Parmak okuyucu yok. bluetooht yok sanırım varsada bulamadım :D Çok aceleye geldi birinin borcu wardı ona mahsuben aldım bunu. o yüzden araştırmadım fazla. 3 saat mağzaları gezdim. en mantıklı bu geldi. kanka crysis i yapıştırcam birazdan :D Cd gelio :D En güzel test yöntemi. Merak eddiğim 2 şey. ısınma yapıcakmı performans sağlıcakmı. 5650 ati alcaktım sora herkes dedi nvidianın üstüne yok diye. driverları sağlam dediler + oyun firmalarıyla anlaşması var dediler. Birde 5650 ısınma yapıyomuş. Eski laptopta 5650 wardı işte. Silkroadda event oldu 1000 tane moob birden attı gm. pc yolunu şaşırdı resmen :D Headshot oldu :D bakalım 420m serisi 1000 tane moob görünce ne yapcak :D şu an msn face + bazı download eddiğim sitelerde takılıorum. ısınma yok hiç :D çooookk az ılık gibi sanki ( sabahtan beri çalışıyo) :D Laptopu hiç araştırmadım. Google da bakıom bnm cihazdan göremiom hiç :S ama şu gün içinde cihazdan çok memnunum inş. crysis i yükleyincede öyle olmaya dewam eder :D

• Ben önceki Laptopu HP g72 a50et bozulduğunu gördüğümden şimdilik sadece uzaktan seğrediyorum ...Bende Macintosh var aga imac-G5 20inch ordan yazıyorum.uzun süre makinesiz kalınca insan hemen adapte olamıyor...Bakalım ilerki zamanlarda yavaş yavaş yaklaşırım 50 gün Laptopsuz kaldım alışmam lazım: Dene bakalım Crysis ben o oyunu gördüm benim yeğenin makinede bi önceki versiyonunu oynadık pek kaldırmadı HP dv6 1320 var onda 512mb ekran kartı ati 43XX lü bi numara..3gb ram kastı falan ...Ya sürümü iyi değildi Crysisin ..bağalım biraz ısınayım makineye NeedforSpeed4 yükleyecem Dell yokmuydu ben bi dell inspiron 15R bakardım uzun zamandır aklımdaydı Ama Acer de iyi özellikler sağlam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talat_g5 -- 10 Şubat 2011; 0:04:42 >

• Dell aklıma geldi ama cihaz kampanyaya girdiği için aldım. Dell kullananlar ısınma konusunda hiç şikayet duymadım. performans olarakta iyi olduğunu düşünüyorum. Ama kısmet bunaymış :D Bnm kuzende 2009 un tasarım ödülünü almış bi laptop var. Sabahtan akşama kadar oyun oynuoz. Sanırsın pc hiç çalışmamış :D kasanın dışı tahminen 25 c oluo :D Snn yeni laptop gelmedimi daha
  • http://d.pr/SipW gelmezmi aga geldi..Yatıp duruyo bakalım Şimdilik gözümün önünden ayırmıyorum
  • Hacı sana site üstünden mail yolladım görmedinmi ?

Nası yeni laptop ?
  • Yeni farkettim
  • dün aldım vatan bilgisayardan "5742z" modelini olmaz böyle birşey. hoparlörden tuhaf sesler geliyor. hani radyonun frekansı iki radyo istasyonunun arasında boşlukta olurya ama radyonun sesi sonuna kadar açıktır. cızırtılı düz bir ses gelir. Aynen ondan. 5 saniye gelip 20 saniye kesiliyor sonra bir daha başlıyor. sinir bozucu.
    sanırım geri görürüp iade edicem yada yapmayanı varsa değiştiririm onunla.
    denetim masası/ses aygıtlarından kurcaladım değişmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi milanrapaic -- 12 Şubat 2011; 1:37:15 >
  • İade et sen onu. Yada dediğin gibi yenisini versinler. Eyer daha beklersen elinde patlayabilir..
  • İlk fırsatta değiştir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi head-breaking -- 12 Şubat 2011; 22:20:55 >
  • Bnm pc aldığımdan beri 4 kere kendi kendine kapandı durduk yerde. 4 gün oldu. Bu cihaz garantiye gitmeden iade edilebiliyo demi ?
  • Kanka değiştir Dell al beni dinle mantıklı seçim
  • valla asus aldım :D
  • arkaşlar konu açtım cevap yazan yok bari burda deneyeyim şansımı bu pc hakkında bilginiz yok mu hiç

http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-detay_36567_ACER_Aspire_5745PG-484G50__Core_i5-480M__4GB__500GB__GT420M__15_6inc__Win7_Premium.html

ALAH RIZASI İÇİN ŞU CUMA GÜNÜ YARDIMCI OLUN ...

yalvarcam neredeysen

• quote:

Orijinalden alıntı: fb_boys

arkaşlar konu açtım cevap yazan yok bari burda deneyeyim şansımı bu pc hakkında bilginiz yok mu hiç

http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-detay_36567_ACER_Aspire_5745PG-484G50__Core_i5-480M__4GB__500GB__GT420M__15_6inc__Win7_Premium.html

yalvarcam neredeysen

KArdeş bu pcnin değeri 1400 falan yav. Senin site 2000 ile 3000 tl dio :D Her neyse acer güzelde arada kafasına göre kapanıyo :). Benim acer kapanıyodu kafasına göre. Arkadaşımda var onunkide arada kapanıyo. Teyzemde var onun acer da arada kapanıyo. Belki bize böyle denk gelmiştir :D Ama ısınma problemi hiç olmuyo. acer geçerli cihaz bence tek eksiği kasayı güzel yapmıyolar. Laptop önerisi istiyosan fiyat aralığını söyle başka önerilerde yapılabilir :)

• quote:

Orijinalden alıntı: JiOxP

quote:

Orijinalden alıntı: fb_boys

arkaşlar konu açtım cevap yazan yok bari burda deneyeyim şansımı bu pc hakkında bilginiz yok mu hiç

yalvarcam neredeysen

KArdeş bu pcnin değeri 1400 falan yav. Senin site 2000 ile 3000 tl dio :D Her neyse acer güzelde arada kafasına göre kapanıyo :). Benim acer kapanıyodu kafasına göre. Arkadaşımda var onunkide arada kapanıyo. Teyzemde var onun acer da arada kapanıyo. Belki bize böyle denk gelmiştir :D Ama ısınma problemi hiç olmuyo. acer geçerli cihaz bence tek eksiği kasayı güzel yapmıyolar. Laptop önerisi istiyosan fiyat aralığını söyle başka önerilerde yapılabilir :)

yaa usta 1600 civarlarında i5 istiyorum ama gelde bul?
    söylerseniz sevinirim

bide bu pc dokunmatik yazıyor ondan olmasın fiyatı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuffyBey -- 18 Şubat 2011; 19:39:39 >

• o zaman acer al bi tane.
    i5
    420m nvidiA
    4gb ram
    500 gb hdd
    Kampanyadaysa hala 1400 dür. Geçerli cihaz ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: JiOxP

o zaman acer al bi tane.
    i5
    420m nvidiA
    4gb ram
    500 gb hdd
    Kampanyadaysa hala 1400 dür. Geçerli cihaz ;)

usta benim dedğim dokunmatikten mi bahsediyorsun 1400 olarak acer 5745pg
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.