Şimdi Ara

aspire 6930G acilmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Acer aspire 6930g marka laptopum var isiklari yaniyor fakat nekadar beklesemde acilmiyor.onceden de oluyordu ama bios pilini cikartip biraz bekleyip yakinca oluyordu simdi 5-6kere yaptim hala acilmiyor yardimci olurmusunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Işıklar yanıyor diyorsunuz sistem açılış sesi geliyor mu normal bilgisayar çalışıyor mu?
    Sistem açılıyorsa ekran görüntü kablolarında sorun olabilir harici ekranda deneyin bunu anlarsınız.Bios pilini ikide bir çıkarıp takmak doğru değil.Bu durum anakartta statik elektrik birikmesinden de olur.Batarya varsa batarya ve fişi çıkarın 5dk bekleyin önce bataryayla daha sonra fişel açmayı deneyin.
  • laptopunuzun ekran kartı arızalnmış görünüyor , tamir edilmesi gerekiyor isterseniz yardımcı olabiliriz.

Üstün Bilgisayar
    bayındır 2 sok. no:33-5 kızılay -ankara
    tel : 0312 432 16 42
    www.ustunnotebook.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

Işıklar yanıyor diyorsunuz sistem açılış sesi geliyor mu normal bilgisayar çalışıyor mu?
    Sistem açılıyorsa ekran görüntü kablolarında sorun olabilir harici ekranda deneyin bunu anlarsınız.Bios pilini ikide bir çıkarıp takmak doğru değil.Bu durum anakartta statik elektrik birikmesinden de olur.Batarya varsa batarya ve fişi çıkarın 5dk bekleyin önce bataryayla daha sonra fişel açmayı deneyin.

Isiklar yaniyor ama sistem acilmiyor hicbir ses yok.harici bir monitorde denedim goruntu yine gelmedi.sonra ekran kartinda mi bir sorun var diye arkadasimdan ayni model calisan bir ekran karti odunc alip denedim yine olmadi

• Anakartta sıkıntı olmuştur ekran kartında olsa görüntü olmaz ama sistem çalışabilir vaziyette olur anakartta sıkıntı varsa hiç bir şey olmaz elektrik gidebilir ama çalışmaz.Bana sıkıntı anakartta gibi geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

Anakartta sıkıntı olmuştur ekran kartında olsa görüntü olmaz ama sistem çalışabilir vaziyette olur anakartta sıkıntı varsa hiç bir şey olmaz elektrik gidebilir ama çalışmaz.Bana sıkıntı anakartta gibi geliyor

Evet arkadasimda ayni laptoptan var parcalari tek tek denedim sorun anakartta.yaptirmaya kalksam pahali oluyor anakart tamiri.parcalari satsam daha mi iyi olur acaba ne kadar eder parcalar

• laptopda harici kart şeklinde ekran kartı var
    bu modellerde genelde ekran kartında arıza çıkıyor , anakartta kolay kolay arıza çıkmıyor , ayrıca anakartta olsa ,ekran kartıda olsa çok yüksek maliyet çıkmıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer Aspire 5738Zg
    5 yıl önce açıldı
    Acer aspire 5520 sorunu
    13 yıl önce açıldı
    ACER ASPİRE 6930G DERNEĞİ
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: soldiers06

laptopda harici kart şeklinde ekran kartı var
    bu modellerde genelde ekran kartında arıza çıkıyor , anakartta kolay kolay arıza çıkmıyor , ayrıca anakartta olsa ,ekran kartıda olsa çok yüksek maliyet çıkmıyor

Peki anakart ve monitor disinda diger parcalari satsam ne kadar eder yoksa tamir mi daha mantikli

• çok fazla bi para etmez ,yazık edersin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.