Arkadaşlar, ben bir aspsitem kurmak istiyorum. Kuracağım oyun sitesinin ana sayfası olarak. Bunun için uygun bir host arıyorum. Biliyorum. Hemen bedavaya kaçtın dyeceksiniz ama paralı alırken SanalWorldCard kullanıyorum ve o da artık problem çıkarıyor. Domain bile alamaz hale geldim. Lütfen bana kolay aspsitem kurulacak bir host söleyin.
aspsitem ne yahu
bi portal -yahu-
Somee.com
denedim ama bazı dosyalara yazma izini verin dio. O izini nasıl vereceğimi bilsem iş bitmişti zaten..!
Ben host satıyorum.Fiyatlarım cok uygun banka havalesi le yapıorum para alışverişini.İlgilenirse ikizmert@hotmail.com u ekliyebilirsin.
Ben host satıyorum.Fiyatlarım cok uygun banka havalesi le yapıorum para alışverişini.İlgilenirse ikizmert@hotmail.com u ekliyebilirsin.
quote:
web siteniz, sunucularınız, vs nelerdir acaba.
Saygılar.
Katılıyorum serkan. Böyle mail adresi vererek gel verelim demeyi bizde biliyoruz. Fakat biraz bilgi verin herkes yararlansın. Web siteniz ne, bilgileriniz neler, sunucu lokasyonu neresi ? Yoksa reseller'den mi host vereceksiniz arkadaşa. Bunları söylerseniz iyi olur.
Saygılarımla ,
web sitesi yok, daha hazırlık aşamasındaymış...
quote:
Orjinalden alıntı: oyyuncu
bi portal -yahu-
bilgilendirdiğin için sağol - yahu-
arkadaşım sordun o yüzden söyledim
quote:
web sitesi yok, daha hazırlık aşamasındaymış...
quote:
bi portal -yahu-
bilgilendirdiğin için sağol - yahu-
arkadaşım sordun o yüzden söyledim
Sana birşey dememiş zaten teşekkür etmiş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme