Şimdi Ara

Aspsitem v 2.0

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim uzun zamandan beri beklediğim aspsitem v 2.0 çıktı

Dosya 24 Mart 2006 03:35 ' te güncellenmistir

Üye mesajlarinda Gelen kutusu ,Giden kutusu ve kullanici engelleme

Yeni modul olarak Ilanlar modulu yapildi

Haberler , Resimler , Animasyonlar , Vidyolar , Baglantilar , MP3 ler kategorilerine alt kategori sistemi yapildi aynen daha önceden dosyalar ve yazilarda oldugu gibi.

Oyunlar diye bir modül yaptim javascripten olusan oyunlar eklendi ve her oynayanin yaptigi skor bir önceki oyuncudan yüksek ise veritabanina kullanici adi ve skor rakami yazdiriliyor ancak simdilik sadece 5 oyun var zamanim olursa daha eklenecek.

Su an sitemizde olan hostariyorum.com bannerinin bulundugu bolüme banner özelligi eklendi kisaca banner eklerken üst orta veya alt olarak 3 e ayrildi.

Her 3 secenekli bannerler forum sayfasinda gorünebilecek yani forum içinede böyle bir özellik yapildi.

Dosyalara tiklama zorunlugu daha önce yapmistik biliyorsunuz ancak dosyalara alt banneri eklememiz iyi olmadigini düsündüm ve her dosya için dosya ekle dedigimizde o dosyayi indirmek için tiklanacak banner resmide eklenecek sekilde yaptim her dosyaya farkli banner olmasi açisindan boyle daha mantikli geldi.

Yönetimde daha önce sadece kullanici adindan üye arama yapmistik ayni yerden artik kullanici adindan IP numarasindan veya posta adresinden arama yapilacak sekilde yapildi.

Forumda cevap yazdigimiz konuda eger 1 den fazla sayfa varsa cevabimizi kaydet deyince konunun ilk sayfasina yöneliyordu düzeltildi artik cevap yazinca konuda sayfa varsa son sayfaya gidecek.

forumdaki herhangi bir konuda cok cevap yazilirsa sayfa numaralari forumun gorunumunu etkiliyordu artik sadece son 15 sayfayi yazacak

ayni islem forum sayfalama ustte kayan forum basliklari ve anasayfadaki son forumlara yapildi

Ust menuyu istege gore resimli veya resimsiz yapabileceksiniz istege bagli

Uye banlama degistirildi sadece ip numarasindan banlama kullanici adindan banlama veya hem kullanici adi hemde ip banlama yapildi

Upload klasoru ayrildi dosyalari ayri klasore forum uploadi ayri klasore resimleri ayri klasore yine yonetimden bu klasorlerin her birinin icerigine goz atabilme

Anket eklerken sadece 5 secenekliydi istege gore secenekleri istediginiz kadar cogaltabileceksiniz

Sitemizdende tahmin edebileceginiz gibi performans konusuna cok enem verdim bu surumde elimden geldigi kadar az sorgu kullanmaya ozen gosterdim cunku ozellikler cogaldikca performanstan kaybimiz oluyordu tum sorgu kodlari yeniden gozden gecirildi ve yeniden kodlandi asp bilgisi olanlar dosyalari indirince farklari goreceklerdir

Yasakli nick yapildi ayarlardan belirlediginiz yasakli nickler ekleyebileceksiniz ve o nickleri kullanarak uye olunamiyacak

Avatar paketi dosyalara eklenmisti uyemizin kullanici adini hatirlamiyorum o avatar paketinden bazi avatarlari alarak avatar sayisini 385 yaptim

Forumun ana sayfasi forumda aspsitemde oldugu gibi 20 binin uzerinde mesaj olunca bu sayilimi yaparken kasiyordu kasmamasi icin her 10 dakikada bir hafizaya kaydederek sonraki ziyaretciler hem daha hizli hemde siteyi yormadan dolasabilmeleri icin forumu hafizaya kaydetme yapildi ayarlardan aktif pasif yapilabiliyor

İşte Link:http://www.hemenpaylas.com/download/338444/AspSitem-v2.0.rar.html

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.