Merhaba Arkadaşlar, asp.net, c#'da yeniyim, kendimce bir site yapmaya çalışarak öğrenmeye çalışıyorum. Yaşadığım sorunu internette aradım bulmadım tam olarak doğru bir şey yapıp yapmadığımı da bilmiyorum bu yüzden sizlere danışmak istedim. Sorunum Content içinde bulunan label'a C# tarafında text yazdıramıyorum bunu nasıl yaparım, kodları verirsem daha açıklayıcı olacak sanırım
public partial class about : System.Web.UI.Page { protected void Page_Load(object sender, EventArgs e) { Label1.Text="deneme"; } }
arkdaşlar sorunu çözdüm about.aspx i oluştururken defaultan kodları kopyaladım codefile=default.apsc olarak unuttuğumdan dolayı sıkıntı yaşıyormuşum bu basit hata için özür diler, ilginize teşekkür ederim
Ne gibi avantajları var bahsettiğiniz tarzda kodlamanın.
label bir visual studio tool'u ama div ise tarayıcının bildiği bir etiket label kullanır isen bu kodlar sunucuda daha çok zaman harcayacak. label1i html etiketine çevirmek için. hem zamandan kazanırsın,hem sunucuya yük bindirmezsin, hemde okuma işlemini olması gereken şekilde kullanıcının tarayıcısına bırakırsın.