Şimdi Ara

ASROCK 775DUAL VSTA PT880P (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hızaşırtma yapmayacaklar için en doğru tercihlerden biridir asrock. Size inanması güç gelebilir ama ben bu markaya asustan daha çok güveniyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DELTA53

Hızaşırtma yapmayacaklar için en doğru tercihlerden biridir asrock. Size inanması güç gelebilir ama ben bu markaya asustan daha çok güveniyorum.

ee boynuz kulağı geçecek böyle giderse
  • Arkadaşlar. Kart dün geldi ve ilk sonuçlar çok olumlu. Gayet iyi AGP slotu ve Pcı-exp. slotu çok iyi sonuç veriyor. Bunun yanın da elimdeki DDR333 ramlarde gayet iyi çalıştı.. PErformans olarak zaten OC testleri gerekli cevabı veriyor.. Ayrıca kart VISTA Premium sitem gereksinimlerini desteklediği için vista ile sorunsuz çalıştı.. Vista altındaki performansı ile XP performansını test etme fırsatı bulamadım. Ama Vista da gayet stabil ve sorunsuz. Ayrıca Conroe için de harika bir geçiş kartı olarak tavsiye ederim.

bu fiyata, hatta tüm Conroe anakartlar içinde 200$ altında kartlar içinde çok iyi bir tercih...
  • quote:

Orjinalden alıntı: KingpinTR

Arkadaşlar. Kart dün geldi ve ilk sonuçlar çok olumlu. Gayet iyi AGP slotu ve Pcı-exp. slotu çok iyi sonuç veriyor. Bunun yanın da elimdeki DDR333 ramlarde gayet iyi çalıştı.. PErformans olarak zaten OC testleri gerekli cevabı veriyor.. Ayrıca kart VISTA Premium sitem gereksinimlerini desteklediği için vista ile sorunsuz çalıştı.. Vista altındaki performansı ile XP performansını test etme fırsatı bulamadım. Ama Vista da gayet stabil ve sorunsuz. Ayrıca Conroe için de harika bir geçiş kartı olarak tavsiye ederim.

bu fiyata, hatta tüm Conroe anakartlar içinde 200$ altında kartlar içinde çok iyi bir tercih...

bazı ekran görüntüleri verirsen çok güzel olur

• Ya kingpin ben de bu bordu almak istiyordum sıkı araştırdım nette.Bir kaç gündür kadıköyde sordum dalga geçtiler satıcılar.Ama İstanbulda nerden bulucam yardım edersen sevinirim.Bendeki 9700 proyu da amd 800 den kurtarayım artık.Bir ara 939 asrock alacaktım.Biri ''normal agpli bordlardan kötü''diye yazmıştı.
  • BEN ALDIM BUGÜN.. 60 $ + KDV YE..
    CONROE YE GEÇMEK İÇİN BENCE SÜPER BİR SEÇİM, BEN ÖZELLİKLE DÜŞÜK HIZLI DDR2 YE PARA VERMEK İSTEMİYORDUM ŞU ARALAR ELİMDEKİ DDR LARI KULLANABİLDİĞİM İÇİN DE ÇOK MEMNUNUM.

BEN ANAKARTI KADIKÖYDE EKSEN NİN YANINDA YENİ AÇILAN EXE BİLGİSAYARDAN ALDIM..

ŞÖYLE DÜŞÜNÜN, DAHA UYGUN FİYATLI VE PERFORMANSLI KARTLAR ÇIKANA KADAR BEKLERİM, BU ARADA DDR2 800 VE HATTA 1066 LAR YAYGINLAŞIR, BU ANAKARTI DA EŞE DOSTA NORMAL BİR PC TOPLARKEN DEĞERLENDİRİRİM..

60 $, ŞAKA GİBİ..
  • CPU Quiet Fan özelliği yok.. Yani CPU ne kadar soğuk olursa olsun fan yüksek hızda dönecek. Bu da pahalı kartların sessizliğine alışmış olan kullanıcıyı rahatsız edebilir.
  • Ben de gittim bi kaç yere sordum başka bordları getirdiler önüme.Eksene, golda, karizmaya baktım durdum.Önceleri tereddütteydim fazla aramadım ama şimdi sabırsızlanıyorum deep yani mavidonanımda getirecekmiş aksi takdirde başka yerden alırım.Beş senedir aynı sistem yeter 9700 kartım yeni bi bord görsün.Ama bütçesi yeterli olup eski parçası olmayanlar abit yada asus bordlarla daha performanslı sistem kurabilirler.
  • Bulamayan arkadaşlar mecidiyeköy ayder bilgisayarda var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: teknazor

CPU Quiet Fan özelliği yok.. Yani CPU ne kadar soğuk olursa olsun fan yüksek hızda dönecek. Bu da pahalı kartların sessizliğine alışmış olan kullanıcıyı rahatsız edebilir.

Burada var gözüküyor:

http://www.asrock.com/product/775Dual-VSTA.htm
  • quote:

Burada var gözüküyor:

http://www.asrock.com/product/775Dual-VSTA.htm

Evet haklısın.. Ben Pro modeline bakmışım.. Ama yine de ürünün pdf kullanım kılavuzunda göremedim bu fonksiyonu.. Alıp kullananlar biostan bakarsa iyi olur..
  • quote:

Orjinalden alıntı: cupra

BEN ALDIM BUGÜN.. 60 $ + KDV YE..
    CONROE YE GEÇMEK İÇİN BENCE SÜPER BİR SEÇİM, BEN ÖZELLİKLE DÜŞÜK HIZLI DDR2 YE PARA VERMEK İSTEMİYORDUM ŞU ARALAR ELİMDEKİ DDR LARI KULLANABİLDİĞİM İÇİN DE ÇOK MEMNUNUM.

BEN ANAKARTI KADIKÖYDE EKSEN NİN YANINDA YENİ AÇILAN EXE BİLGİSAYARDAN ALDIM..

ŞÖYLE DÜŞÜNÜN, DAHA UYGUN FİYATLI VE PERFORMANSLI KARTLAR ÇIKANA KADAR BEKLERİM, BU ARADA DDR2 800 VE HATTA 1066 LAR YAYGINLAŞIR, BU ANAKARTI DA EŞE DOSTA NORMAL BİR PC TOPLARKEN DEĞERLENDİRİRİM..

60 $, ŞAKA GİBİ..

ama biz yeni açılmadık şube olarak açıldık herkesi beklerim herkese de 60$ dan vermeye çalışırım şu anrabet var bitip duruyor

• ayrı bir başlık açmaktansa buraya yazmayı uygun gördüm..

www.e*e.com.tr de ki asrock anakartlardan hangileri core dou destekli..

yanında yazıyor diyebilirsiniz ama şu modelde

ASROCK-775TWINS-HDTV

yazmıyor acaba yinede desteklermi?
  • bende bu anakarti aldim 512 ddr2 667 ram var. simdi sira islemciye geldi hala arastiriyorum o/c vs olmayacak normal dual uygun birsey mi yoksa conreo E6300 mu tavsiye edersiniz bu anakart icin ?

saygilar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadiraksoy

bende bu anakarti aldim 512 ddr2 667 ram var. simdi sira islemciye geldi hala arastiriyorum o/c vs olmayacak normal dual uygun birsey mi yoksa conreo E6300 mu tavsiye edersiniz bu anakart icin ?

saygilar.

birde ati 9550 gamer edition asusun 128 mb 128 bit agp var bu nasil bir performans saglar yukaridaki bir sistemle ? gerci 3-4 tane nfs call of dutty vs oyunlar var oynadigim :)
  • Arkadaşlar sonunda bende aldım.Asrock borda 9700 takacağım ama fazla bişi beklemek hayal olur.7600 gt lere bile alıştık.Yılbaşından sonra dx10 destekli yeni modeller çıkacak.Ekran kartını sistemden daha sık değiştirmek gerek.Allahtan slotlar müsait
  • quote:

Orjinalden alıntı: cezayirli

ayrı bir başlık açmaktansa buraya yazmayı uygun gördüm..

ASROCK-775TWINS-HDTV

Bu anakart Core 2 Duo desteklemiyor.Zaten bu yüzden anakartımı satıp Asrock 775Dual-VSTA sipariş ettim.
    Gerçi PCI Express ekran kartım olduğu için tereddütteyim ama sorun çıkarmaz inşallah.

• quote:

Orjinalden alıntı: sdurust

Süper anakart hiç düşünme . Tek sorunu Pci express e 16x değil 4x destek vermesi. Ama sen Agpsini kullanacağın için hiç sorun olmaz.Uçarak al bence o fiyata

bunu nerden çıkardın kart pcx16
  • quote:

Orjinalden alıntı: cezayirli

ayrı bir başlık açmaktansa buraya yazmayı uygun gördüm..

ASROCK-775TWINS-HDTV

2. versiyonları destekliyor lakin Türkiye'de henüz yok...

• aynısı bende var cok guzel
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.