Şimdi Ara

asrock ana kart vcore voltage seçeneği kapalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

anakart-asrock g41c-gs
    işlemci-ıntel q8200
    ram-4 gb ddr3 1333 mhz
    ekran kartı-msı gtx 750 ti
    psu-400 w 80+

sorunum

arkadaşlar sistemi oc yaparken belli bi yere kadar sıkıntısız geliyor sonra pc donuyor.bios pilini söküp takınca düzeliyor.işlemcinin voltajını arttırmam lazım ama oda kapalı bunu nasıl açabiliriz.

asrock ana kart vcore voltage seçeneği kapalı asrock ana kart vcore voltage seçeneği kapalı asrock ana kart vcore voltage seçeneği kapalı

• Bios güncellemeyi denediniz mi?Anakartınızın görselini inceledim üzerinde herhangi bir overvoltage jumper ı yok bu yüzden iş bios ta bitiyor ve bios izin vermiyorsa dışarıdan müdahale ile açılacağını sanmıyorum.

Tüm bunların dışında anakartınızın vrm ve işlemciyi besleyen diğer ünitelerin voltaj arttırımı durumunda ortaya çıkacak watt tüketimini karşılayacak kadar dayanıklı olduğunu sanmıyorum.
  • btd_1923 kullanıcısına yanıt
    öncelikle yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.güncel bios versıyonunu bulamadım.Eğer siz bulabilirseniz çok yardımcı olursunuz işletim sistemim windows 7 32 bit.
  • çagatayx Ç kullanıcısına yanıt

Anakartınızın resmi üretici sitesi.Lakin daha önce bios güncellemesi yapmadıysanız bilen birisinden yardım almanızı öneririm.
  • btd_1923 kullanıcısına yanıt
    hızlı cevap için tekrar teşekkürler.o listeyi bende buldum ama hangısını indireceğimi bilmiyorum.daha öncede bios yapmadım ama yapılan güncellemeleri izledim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.