Şimdi Ara

Asrock FM2A58M-VG3+ yardim konusu !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar ben bir dusuk butceli PC toplamak istiyorum anakartim su olacak:Asrock FM2A58M-VG3+ , bir iki sorum var bu anakart icin.
    1.Soru acaba bu anakarat AMD A4 6300 veya AMD A6 6400K calistirir mi ?
    2.Bu anakarta kendisinden LAN ve Ses karti varmi ?
    3.HQ-450 Mtech (450W)
    Pinler:

MB
    24pin -1

CPU
    8pin (8 plus 4+4pin) 1

Peripherals
    Sata-4
    Molex-2
    Floppy-1

Graphics
    6+2pin-1

AC Input 180~264V, 3.5A, 47~63Hz
    DC Output +3.3V +5V +12V -12V +5Vsb
    Max Output Current 18A 26A 19A 0.8A 2.5A
    Total Power 450W

Yukaridaki PSU su sisteme yetermi ?

CPU:AMD A4 6300 veya AMD A6 6400K (islemcilerle birlikte sogutma sistemi gelecekmi acaba ? )
    Ekran karti: Simdilik islemcinin icinde olani kulanicam bi 5-6 ay sonra 1-2 GB 128-256bit birsey alirim
    HDD:320GB SATA
    RAM:2GB veya 4GB(duruma gore) DDR3 1600mhz

• kimsemi yok ???
  • http://www.asrock.com/mb/AMD/FM2A58M-VG3+/

Yukarıdaki linkten bakabilirsiniz. LAN ve ses kartı var gömülü olarak. Apu sistem toplayacaksanız ram biraz yüksek olsun çünkü bir kısmı apunun içindeki ekran kartı için ayrılacak. 4gb ram alın ama o işlemcilerle iyi oyun performansı beklemeyin. İşlemci destek listesi:

http://www.asrock.com/mb/AMD/FM2A58M-VG3+/?cat=CPU

İşlemciyi sıfır olarak alırsanız kutusunun içinden stok fan çıkıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Peki cok sagolun.Youtubete bakiyorum bu islemciyle ve icinde olan ekran kartiyla GTA 5,de 25-30FPS cikariyor acaba dogrumu ? Ve evet CPU yu yeni alacagim.Anakartin BIOS guncelemeden calistirir dimi ?
  • A4 ve A6 apularla gta 5'de 25-30fps biraz zor. Alırsınız ama en düşük ayarlarda 800x600 çözünürlüğünde alırsınız.30fps alıp en azından düşük ayarlarda kendi çözünürlüğünüzde akıcı oynamak istiyorsanız a8 apu + 2x4gb yüksek frekanslı ram gerekiyor en az. Ama ucuz olsun diyorsanız düşük çözünürlükte oynarım diyorsanız a6 apu + a68 çipset anakart + 2x4(ne kadar yüksek mhz apu için o kadar iyi) gb ram almanız gerekiyor. 4gb ram alırsanız 2gb'i apu için kullanılsa size kalan ram yetmez. Benim tavsiyem para biriktirin güzel bir sistem dizin. Almışken güzel sistem alın. Bana cevap yazarken alıntı veya cevap şeklinde yazarsanız bana yazdığınız hakkında bildirim gelir ;)

• myalperen kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=a9A9F9WH-QM Su video gercekmi acaba ? Ben soyle dusunuyorum aslinda yukarida dedigim sistemi alayim yani A4 6300 ile ve overclock ile 4.5-4,7ghz yapayim.Sonra 4-5 ay sonra para topladigimda bir ekran karti alirsam nasil olur bu islemci+iyi bir ekran kartiyla 25fps oynanirmi acaba ? Ve surekli oyun oynamiycam iste gunde max 2-3 saat
  • O video gerçek ama 10-15fps veriyor sanırım tabletten üsteki değerleri okuyamadım. A58 çipset eskidi aynı fiyata a68 alabilirsiniz usb3.0 ve sata 3 destekliyor:
    http://www.eksenbilgisayar.com/urun/msi-a68hm-e33-a68h-fm2-ddr3-2133oc-mhz-anakart.aspx
    Ram alacaksanız çift kanal daha iyi olur. Dediğiniz gibi biraz da overclock yaparsınız. Oynatır oynatmasına da biraz size de bağlı yani 25-30fps akıcı gelen var 45fps altında oynayamayan var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Peki cok saolun onerileriniz icin.Acaba yukaridaki PSU bu anakart,islemci calistira bilirmirmi ekran kartsiz ?
  • Ekran kartsız çalıştırır evet sıkıntı olmaz

Pinlerdede sıkıntı olmaz dimi ? Pinler yeterlidir herhalde ?
  • Sıkıntı olmaz dostum merak etme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myalperen -- 12 Temmuz 2015; 14:46:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.