Şimdi Ara

Asrock Z77 Extreme 4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugun pc yi temizlerken anakartı felan,arkasındaki clear cmos butonuna bastım yanlışlıkla sorun olmuyacağını sanıyordum ama sanki başıma büyük dert aldım
    bilgisayar power düpmesine basınca 3 kere uzun bip sesin geliyor görüntü gelmiyor kısacası pc hiç açılmıyor sadece uzun uzun 3 bip sesi sonra tekrar uzun uzun 3 bip sesi bilen anlayan arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: TIGERSHARK

http://forum.donanimhaber.com/m_622815/tm.htm

hocam onu biliyorum fakat daha önce ben naptıydımda şimdi default olunca açılmadı nasıl düzeltebilirim?şuan pc açılmıyor 3 defa uzun uzun bip sesi sonra tekrar 3 uzun bip öle yani önerebileceğiniz bir çözüm varmı?
  • Hocam aynı anakarti kullanıyoruz. Otme esnasında anakart üzerindeki hata kodu bildiren displaye bakabilir misiniz hangi kod çıkıyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dolphin/Lion

Hocam aynı anakarti kullanıyoruz. Otme esnasında anakart üzerindeki hata kodu bildiren displaye bakabilir misiniz hangi kod çıkıyor?

55 rakamı?
  • Sinan987 kullanıcısına yanıt
    Hemen bakıyorum.

• quote:

Hemen bakıyorum.

yani hatırladığım şu sadece default a göre yaptığım tek ayar özel soğutucu almıştım onunla ilgili fan ayarı yapmıştım biosdan sadece bbu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • "Memory not installed" demiş hocam. Ramleri tekrar çıkarıp tek tek takın, duzelecektir çok büyük ihtimalle.

• quote:

"Memory not installed" demiş hocam. Ramleri tekrar çıkarıp tek tek takın, duzelecektir çok büyük ihtimalle.

hayyyyyyyyyyyyyyyyyy Allah sizden razı olsun ya :DDDDDDDDDDDDDDDDDD gerçekten ramlarle alakalıymış tozlanmış slotlar iki üf püf dedim açıldı :D
    çok çok teşekkür ederim bu arada o kodlarla iligili hata listesinin banada gönderebilirmisiiniz hocamm?

• Sinan987 kullanıcısına yanıt
    Amin hocam ne demek cumlemizden :) tabiki hocam, pm yolladım size.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.