Şimdi Ara

ASROCK Z77 Extreme 4 Problem hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, başlıktaki anakartımı ekran kartı takıp format atmaya kalktığımda yüzde 14 te hata verip sonlandırıyor formati fakat ekran kartini çıkarıp anakartın üstündeki vga ile veya dvi ile çalıştırınca normal atıyor formati ve win7 yi yüklüyor driver vs falan herşeyi normal yüklüyor ama onboard dvi veya vga ile format atıp sonradan ekran kartı takınca da driver'ini bile kursam sanki hic ekran karti yokmus gibi çalışıyor ve anakart daha yeni Çizgi den geldi sadece bios güncelleme yapıp göndermişler bu durumda yine geri mi göndermem gerek veya sorunun nerde olduğunu bilen var mıdır ?

• Başka bir ekran kartı ile deneme şansın varsa öyle bak bir de.
  • Yok denedim ama ekran kartlarında bisey yok yeniden servise verdim zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • earfunn kullanıcısına yanıt
    Ayni kart bendede var alamaz olsaydim bu kadar lanet bir anakart gormedim cok harika o.c oluyor ama kart surekli hata ustune hata o.c siz de kullansan ayni halt 16 gb ram var 4x4 luk sadece 2 tanesini kullanabiliyorum rn fazla 8 yani cizginin eline kaldiysan dua et :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen öyle zaten icime sinmemisti kafam oc formula'daydi bakalim insallah ya yaparlar yada iade etsinler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar aynı anakartı enişteme aldık ve 4770K ile kullanıyor, stabilite açısından sorun yaşamadık.

Anakart alan çoğu kişi ya o.c yapamıyor ya da ram frekanslarını ayarlayamıyor, genel olarak bu sorunlar göze çarpıyor ancak üründe de sorun olabilir bu yüzden sıkıntı yapmayın, lga1155'e geçtiğimde üç tane anakart değiştirdim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.