Şimdi Ara

Asrock Z77 Extreme9 ile Gigabyte G1.Sniper 3 arasında kaldım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese iyi günler iyi çalışmalar.
    Başlıktaki iki ürün arasında kaldım. Fiyat konusunda fazla bir fark yok. Özellikler de biribirne yakın görünüyor. Kalite ve verimlilikolarak hangisini tercih etmeliyim sizce?
    Sebebini de belirtirseniz herkesin yararlanabileceği bir konu olacaktır.

• sniper 15, extreme9 ise 12 faza sahip faz ünitelerine bakarak gigabyte derim
  • gigabyte derim kesinlikle onu almalısın. nedenini sorarsan kalite ve uzun ömürlülük gigabyte bu işi çözmüş bir marka senin üründe gayet güzel bir anakart. kendimde bir gigabyte kullanıcısı olarak onu tavsiye ediyorum.
  • Cevaplar için teşekkürler. Öncelikle Faz sayısı konusunda pek fazla bilgim olmasa da overclock yapanlar için önemli. bunu düşünmediğim için benim için faz konusunun pek önemi olmayacağı kanısındayım. Öncelikle masaüstü almaya 8 tane harici diskimi bir araya getirip kablo salatasından kurtulmak için karar verdim. 8 disklik tek harici disk kutularının fiyatı yaptığım araştırmlar sonucunda çok geldi. Ayrıca NAS hariç Türkiye'de aradığım ürün satılmıyordu. Bunun üzerine en az 10 sata bağlantısı imkanı veren anakart ve bilgisayar kasası araştırmaya başladım. Anakart konusunda yukarıdaki iki örnek haricinde pek bir şey denk gelmedi. Kasa konusunda ise sadece AeroCool Strike-X ST 1100W bulabildim. Tekrar teşekkürler biraz daha yorum olursa çok makbule geçecektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILMIŞTIR
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.