Şimdi Ara

Assas ? Bp ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • npsi harıc guzel char bp al ınt sıkıyo bendede vardi
  • bp olcaksan +62 ol derim başka türlü zorlanırsın
    ama takas yapmasan bence çok şık olur o bpyi 0dan kasarsan kasarken çok şey öğrenirsin inan bana direk bp alırsan sürekli ölürsün ve sıkılırsın bu sefer tekrar başka bir char ararsın.bp alırsan eğer sürekli deneme yap kendini test et ölmemeye çalış bu şekilde başla cz ve exp olayına başka türlü o charı 62 lvlde alırsın 59lvlde bırakırsın
  • harbiden np baya fazlaymıs
  • bence dewam et oynamasını biliyosan asas dan daha ii bi char yok itemlerin de ii bu chara pp ve dual +1 kekuri ring al coşarsın bence dewam priest saıkıyo bizaman sonra doğru.eğer ama priest istiyorum dersen int çi priest al
    daha ii bide server oly aşağısındaki server lardan biri ise şu itemler ler rahat alırsın +6sh,dd15 4X+7chitin +4 veya +5 dol ve ep alırsın çok rahat hemde dediklerimi düşün
  • Guzel Char Dostum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Caduceus

bp olcaksan +62 ol derim başka türlü zorlanırsın
    ama takas yapmasan bence çok şık olur o bpyi 0dan kasarsan kasarken çok şey öğrenirsin inan bana direk bp alırsan sürekli ölürsün ve sıkılırsın bu sefer tekrar başka bir char ararsın.bp alırsan eğer sürekli deneme yap kendini test et ölmemeye çalış bu şekilde başla cz ve exp olayına başka türlü o charı 62 lvlde alırsın 59lvlde bırakırsın

zytn başladım 38 oldum şimdi charı item ile tks edicem ama eden olursa
    bu arada edana kasıcak varsa kasmaya ayardım edicek e1 deyym :)
  • elimde 10 Gb ve yukarda bulunan char var sizce nasıl bir BP yapayım Edana da olupta takasa yanaşacaklar ben burdayım
  • Güncel Arklar

Edana 10 Gb + üst te ki Char Bp itemleri ile tks edilir !!!

Sizce Nasıl bi item Olabilr

İİ +7 Alablrmym ?
  • ben bu charla x cz cıkdıgımd a 10 adam dan 1 tanesını kesıodum
    gelen vuruyo gıden vuruyo herkes 70 + ezik gorsemde dalsam diye kosusurdum

Assas ? Bp ?
  • Yokmu Akıl Vercek Arklar Bu Char ve 10 Gb ile Ne yapaym
  • quote:

Orjinalden alıntı: Come_ClaRity93

wallaha yatmadan kalkmadan np kasmışsın

Öldüm Ya Yerlerdeyim

• yhaa iyi de ndn quest takılarını kilitledin de shardlarla armorları açıkta bıraktın ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: janissaryy35

madem sıkılma sebebin çok asas oynamandan bence okçuya dön elindekilerle iyi bi takas yapabilirsin birde öyle dene ne kaybedersinki ...nasıl olsa adamı çıplak vericeksin.. item her zaman para eder...sadece skill 0 lama parası oda bu halinle sana koymaz heralde... okçuda sarmassa sat ama bence ilk önce dnee

assında ii fikir 62 oku nun cazırdatması ve shadow hunter ın şişlemesi vazgeçilmez ayrıca comboda gerekmo uzaktan tekli yanına gelince 5li o_O daha iyi olur deme
  • quote:

Orjinalden alıntı: thethriller

yhaa iyi de ndn quest takılarını kilitledin de shardlarla armorları açıkta bıraktın ?

Sebep O gün Full Moradon Daydım Ticaret le uğraşıodum Gece Yatmadan Önce kilitledm
  • Bu adamla np nasıl kasamadın anlamadım.. Minor combo yapmayı biliyorsan, itemler de sağlam..
    Bence biraz daha np kas.. Öyle daha fazla paraya satabilirsin...
    Sana BP yi tavsiye etmem. Çünkü defans falan düşük ama walkry(yanlış yazmış olabilirim)armor giyersen(defans basılı)
    belki sağlam olabilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YumuşakG -- 22 Ağustos 2007; 11:02:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: YumuşakG

Bu adamla np nasıl kasamadın anlamadım.. Minor combo yapmayı biliyorsan, itemler de sağlam..
    Bence biraz daha np kas.. Öyle daha fazla paraya satabilirsin...
    Sana BP yi tavsiye etmem. Çünkü defans falan düşük ama walkry(yanlış yazmış olabilirim)armor giyersen(defans basılı)
    belki sağlam olabilirsin...

bak şöle bişey anlataym san a

bu char la edanada iş yapman nerdeyse imkansız bnm bufflu cnm 3500 ac li halimde MrVadis ten Tek Yedm

dier bi seferinde 2700 küsür

Warior lar bir bşka alem +1000 k Bi kere edana da +60 şın iş yapması içi +2000 atack +1000 def +4000 hp ve İron Set olması Gerekio

ha yapılmasımı yapılır gene eziq avlayarak ama o da uzun iş ben çalışan birisiym

• quote:

Orjinalden alıntı: ItwosavalI

harbiden np baya fazlaymıs

taktınız hee np sine adamın adamın sorusu o deilki
  • quote:

Orjinalden alıntı: zehirlimanyak

quote:

Orjinalden alıntı: ItwosavalI

taktınız hee np sine adamın adamın sorusu o deilki

ha yaşa be

bak yukarı ya toplsan 3 tnae çıkmaz soruma cvp yazmaya çalışanlar

• quote:

Orjinalden alıntı: Sonic___

Güzel Char

quote:

quote:

yhaa iyi de ndn quest takılarını kilitledin de shardlarla armorları açıkta bıraktın ?

quote:

wallaha yatmadan kalkmadan np kasmışsın

Bakın Bu konuyu 2 gün önce açtım ve gelen cvp lar bunlar birde şu an gelen yeni kural böl ekonuları knight onlne konu dışına açalım e ne demek oluyor bu genel de böyle saçma cvp lar vasa konu dışında ne yapcaz allah bilir ya

• yaw bp le oynamak istionda bp lik çok zor adamlar bi koyuo 1200 onda pot dayanmaz bence o asası bozma ama yinede sen bilirsin
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.