Şimdi Ara

Assasin`s Creed 1 Dil Dosyaları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Assassin's Creed 1 oyununun menüsünü çevirmeye çalışıyorum. Her ne kadar oyunda altyazı olmasa da menü ve oyun içi görevleri türkçe yapmak güzel olur gibi.
    Oyunun dosyalarını Ubisoft_Forge_Tool_By_Delutto ve Ubisoft_DATA_Tool_By_Delutto araçları ile açmayı başardım.
    DataPC.forge dosyasını Ubisoft_Forge_Tool_By_Delutto aracı ile bir klasöre çıkarttıktan sonra birçok DATA dosyası çıktı. Game Bootstrap Settings data dosyasını da Ubisoft_DATA_Tool_By_Delutto aracıyla bir klasöre çıkarttım ve içinden .Magma_localization dosyaları çıktı.
    Büyük bir ihtimal menü ve görev textleri bunlar fakat bu .magma_localization dosyalarını bir türlü açamadım. Bu dosya türünü nasıl açıp düzenleyebileceğimi bilen biri varmı acaba?

Denemek isteyen var ise bu .Magma_localization dosyalarını ve bahsettiğim araçların linkini aşağıya bırakıyorum.

Araçları bu forumda buldum:
    zenhax.com
    Ubisoft ANVIL Engine (*.forge) [ONLY FOR TESTS] - ZenHAX
    https://zenhax.com/viewtopic.php?f=9&t=9138

Araçları paylaşan adam bu arada ac1'in menüsünde yapabildiği değişikliği de atmış. Fakat nasıl yaptığını sorunca yanıt alamadım.Assasin`s Creed 1 Dil Dosyaları

• xentax'da localization dosyalatını txt yapan bir tools daha var. Anladığım kadarıyla sen onu kullanmamışsın. Onunla o dosyayı txt yapacaksın. Konunun linki aşağıda.
    forum.xentax.com
    Assassin's Creed localization - XeNTaX
    https://forum.xentax.com/viewtopic.php?f=35&t=15632

bu konuda localization için tools olması lazım.
  • TanerSaydam T kullanıcısına yanıt
    Konu bulunamadı diyor
  • Üye kaydı oluştur bak. Bende açılıyor.
  • Iron Man - SuraSide I kullanıcısına yanıt
    türkçe altyazılı mı? link atar mısın
  • Umarım başarılı olursunuz. AC'nin çevrilmeyen tek oyunudur. Alt yazı olmasa da bu oyunun da çevirisi olsa güzel olur. Çeviri çıkarsa ben yeniden oynarım şahsen.
  • TanerSaydam T kullanıcısına yanıt
    Bu araç .MAGMA_Localization dosyalarında işe yaramıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • AC 1'in dosyalarının yapısı diğer AC'lerle farklı bu yüzden .MAGMA_Localization dosyasını açan ayrı bir araç olması lazım. Ana dosyaları çıkartan yazılımı yapan adam muhtemelen o dosyayı manuel olarak çıkartıp yapmıştır. Ayrıca oyuna doğru düzgün yama yapılabilmesi için oyuna altyazı modu getirmeleri lazım. Oyunun altyazı desteği yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.