|
Bildirim
|
N nkvelioglu demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
Bf1 de 4/4ler öldü bf5te 4/8ler tabi bu 1080p için geçerli. bf6'da muhtemelen 6 çekirdekler ölecek 8400 8500 8600k 9600k v.b. gibi. 8600k sahibi olarak bunu ben kabul ediyorum bu kadar gerilmeye gerek yok hocam ısınıyorsa delid+aio yapar çözersin. |
Devir bittiği falan yok oyun bozuk. Piyasada mükemmel grafikleri uçuk donanım istemeden de sağlayabilen Forza Horizon 4 ve Battlefield 1,5 gibi oyunlar da var. Odyssey işlemciyi de ekran kartını da haddinden fazla sömürüyor. Normalde çoğu oyun 6 izlekten fazlasından tam performansla yararlanamıyor. Sırf bu oyun için devir değişti demek ubisoftun şerefsizliğini sineye çekip kabul etmektir. Ben etmiyorum. Oyun bozuk.
|
Bir intelcinin dramı adlı çalışmamız. Dostum 4/8 devri bittiği için 2k da 1070 ile sorun yaşamazsın ama 2080ti 2080 ile 2k'da da aynı sorunu yaşarsın.
|
Bugsoft un son yıllarda ki oyunlari böyle denuvo+ varsa vm protect yüzünden oluyor sanırım. 6/12 2600x 4.2 ghz de arada vuruyor yüzde yüze
|
Yeni ryzena geçtim. Elimde eskiden imzadaki sistem vardı. İkisiyle de bf1-5 multiplayerı paşalar gibi oynadım. 4 çekirdek 4 izlek olverclocklu olduğu sürece ölmüş falan değil. 1070 ile sorunsuz kullandım. Her oyunda mükemmel beslemese çok da verimsiz değildi. 60+ fps rx 580 seviyesi kartları için fazlasıyla yeterli. 4 çekirdek 8 izlek için daha hala uzun yol var. 7700k yı belki yeni çıkacak ryzenlar bazı oyunlarda geçebilir artık bir zahmet. Geçemezlerse ayıp olur. 7700k hala şuanki bütün ryzen işlemcilerden çok daha iyi performans veriyor bütün oyunlarda. Ayrıca bf1 de cpu kullanımının olduğundan fazla gözüktüğünü de test ettim. FPS i 60 a limitlemekle 120 fps almak arasında neredeyse hiç cpu kullanımı farkı çıkmıyor. BF1' e özel bir durum diğer oyunlarda böyle bir dengesizlik görmedim. BF5 için denemedim muhtemelen aynıdır. CPU kullanım değerlerine göre yorum yapmayınız. %100 çıkınca o bütün işlemciyi kullandığı anlamına gelmeyebilir.
|
Katılıyorum. Bilinçli eskitme uygulanıyor şu an 4/8 işlemcilere. Virüs gibi oyun yapıp işlemciyi kasten %100 yüke sokuyorlar. Ghost Recon Wildlands'da aynı keza grafik kalitesine bakınca ekran kartından gereken performansı alamadığımı düşünüyorum. Çok çok oynamak istediğim bir oyun çıkmadığı sürece Ubisoft oyunlarını tercih etmiyorum.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyCoDeR -- 1 Ocak 2019; 17:38:51 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 1 Ocak 2019; 18:32:10 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 1 Ocak 2019; 22:26:43 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WmGMD -- 4 Ocak 2019; 11:9:21 > |
|
|
|
|