Şimdi Ara

Assasins creed revelations

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben pes 2012 almıştım 1 hafta önce oyunu begendım ama onlınesınde en fazla 800 kişi oluyor çok az bu yuzden ac revelations almayı düşündüm ama onunda onlınesı fazla kalabalık degıl dıyıyorlar ogrencıyım fazla oyun alamıyorum o yuzden saglam uzun gıdecek bır oyun arıyorum onerınız varsa yazın veya ac revelations almalımıyım onu soyleyın

• Skyrim baya gidiyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReaVeR

Skyrim baya gidiyormuş.
    AC Revelations alma bence de..Skyrim veya Fifa düşünülebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revoltant

AC Revelations alma bence de..Skyrim veya Fifa düşünülebilir

Alıntıları Göster
    Pes = Bilardo.Gerçekte pasların öyle gittiği bir maç gösterin bende pese geçiyim Fifaya geç online olarak 1 sene bile götürür seni

• quote:

Orijinalden alıntı: Angamaite

Pes = Bilardo.Gerçekte pasların öyle gittiği bir maç gösterin bende pese geçiyim Fifaya geç online olarak 1 sene bile götürür seni

Alıntıları Göster
    Fifa 13 bekle derim 2,5 aya tanıdığın spotçudan 100tl'ye alabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OldWolF3 -- 30 Haziran 2012; 19:38:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: OldWolF3

Fifa 13 bekle derim 2,5 aya tanıdığın spotçudan 100tl'ye alabilirsin

Alıntıları Göster
    Skyrim olabilir ama korktugum şey itemleri kötü yaparsam bi süre sonra oyunda takılırsam butun save gider baştan başlama istegide gelmez insana ya takılırsam oyunda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinekbaba

Skyrim olabilir ama korktugum şey itemleri kötü yaparsam bi süre sonra oyunda takılırsam butun save gider baştan başlama istegide gelmez insana ya takılırsam oyunda ?

Burdan sorarsın sorun değil yav bulursun item
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

quote:

Burdan sorarsın sorun değil yav bulursun item

Alıntıları Göster
    Bilmem onlinesi çok güzel ve beni götürecek bir oyun arıyorum hem korsan skyrim xboxta var pes 2012 ile takas yapıcam ustune en fazla 40 tl verebılırım onerısı olan varsa yazsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Kragger

arkadaşa katılıyorum fifa seni idare eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdem_1903

quote:

Orijinalden alıntı: Kragger

arkadaşa katılıyorum fifa seni idare eder

Alıntıları Göster
    Nba 2k12 nasıl ?

• quote:

Nba 2k12 nasıl ?

her yıl çıkan spor oyunu alma artık.fifa 13 yada nba 2k13 alırsın.3 ay sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeadShot467

quote:

Nba 2k12 nasıl ?

her yıl çıkan spor oyunu alma artık.fifa 13 yada nba 2k13 alırsın.3 ay sonra.

Alıntıları Göster
    Skyrim düşündüm ama oyunda takılırsam para boşuna gider :/
  • quote:

Skyrim düşündüm ama oyunda takılırsam para boşuna gider :/

Alıntıları Göster
    Assasins creed revelations güzele benziyor alıcam onlınesındede ıllakı adam vardır
  • quote:

Assasins creed revelations güzele benziyor alıcam onlınesındede ıllakı adam vardır

Alıntıları Göster
    bf3 de online oalrak uzun ömürlü oyun ilgini çekerse bak derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheAlphaOmega

bf3 de online oalrak uzun ömürlü oyun ilgini çekerse bak derim.

Alıntıları Göster
    A.Creed i single playerı için al alcaksan online için dehıl..
  • quote:

Orijinalden alıntı: LUİ KANG

A.Creed i single playerı için al alcaksan online için dehıl..

Alıntıları Göster
    ac revelationsu kesin alıp oyna singleplayeri çok sağlam + istanbul var daha ne olsun .. bitincede %100 sync için uğraşırsın... biraz online takılırsın sonra uncharted 3 vb. oyunlarla takaslarsın olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkswagen99

ac revelationsu kesin alıp oyna singleplayeri çok sağlam + istanbul var daha ne olsun .. bitincede %100 sync için uğraşırsın... biraz online takılırsın sonra uncharted 3 vb. oyunlarla takaslarsın olmadı

Alıntıları Göster
    Battlefield 3 Call of duty mw3 uncharted 3 elimde var pes 2012 ye 30 tl ekleyerek ya ya skyrim ya ac revelations almayı düşündüm skyrimda takılırsam itemi kötü yaparsam filan diye korkuyorum save bosuna gider ac dede onlıne kotu dedınız guzel onlınesı olan pesın uzerıne 30-35 tl verecegim bi oyun söylermisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: volkswagen99

Alıntıları Göster
    Battlefield 3 al

• Kardeşim bende assasins creed revelations ve onlarca oyun var ama hala oynamadım bf 3 yüzünden multisi bagımlılık yapar oyuncuyu bırak binlerce türk var oynayan multide üstüne oyun tanımam
  • quote:

Orijinalden alıntı: maximum54

Kardeşim bende assasins creed revelations ve onlarca oyun var ama hala oynamadım bf 3 yüzünden multisi bagımlılık yapar oyuncuyu bırak binlerce türk var oynayan multide üstüne oyun tanımam
    Var bf3 ps3 varsa ekle omereyiz24
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.