Bildirim
Assasins Creed:UNITY Haritası Sızdı (SS'li)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İnşallah zevkle oynayacağımız bir oyun olur -
Bu sene bekledigim tek oyun diyebilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orkun_ -- 5 Ağustos 2014; 20:49:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Harita oldukca buyuk gorunuyorda su oyuna coop ve online secenekleri hic yakismiyor. Hikaye olarak kalite bisiler bekliyorum artik. lll uncu oyundan sonra hikaye olarak koptular oyundan. Resmen korsan olduk, rogue da ayni sekilde devam edecek.umarim bu oyun eski havayi yakalar artik.
quote:
Orijinalden alıntı: N'DexteR
Harita oldukca buyuk gorunuyorda su oyuna coop ve online secenekleri hic yakismiyor. Hikaye olarak kalite bisiler bekliyorum artik. lll uncu oyundan sonra hikaye olarak koptular oyundan. Resmen korsan olduk, rogue da ayni sekilde devam edecek.umarim bu oyun eski havayi yakalar artik.
Zaten hikayeye daha çok yoğunlaşmak amacıyla,ONLINE kısmını çıkarttılar. -
Harita bayağı büyük güzel olacak gibi oyun -
ps3 için çıkacak mı acaba? -
quote:
Orijinalden alıntı: Scofield65
ps3 için çıkacak mı acaba?
Çıkmicak diye biliyorum yeni nesle geçmiyen bizlere kotu oldu en azından daha yeni ps4 çıktı bari bu oyunda ps3 e çıksaydı
quote:
Orijinalden alıntı: NarkolepsiHumans
quote:
Çıkmicak diye biliyorum yeni nesle geçmiyen bizlere kotu oldu en azından daha yeni ps4 çıktı bari bu oyunda ps3 e çıksaydı
Ciksa iyi olur ya
Hatırlatmakta fayda var . Oyun Hassan Sabbah ve Alamut Fedaileri nden esinlenip yapıldı İran tarihi dir şu meşhur Haşhaşliler ama haşhaşla da alakaları yok " deli kuyu taş" atasözü geçerlidir, Burada ki Deli de o tarihte orda olmadan atıp tutan Marco Polo oluyor neyse açıklama bitmiştir .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drive_Club -- 6 Ağustos 2014; 1:30:27 > -
quote:
Sadece yeni nesil için çıkıyor hocam. PS3 ve 360 için Rogue gelecek.
http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Assassins_Creed_Rogue_Game_Informerin_Kapagiyla_Resmiyet_Kazandi_ilk_Bilgiler_ve_Goruntuler-64804.htm
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X