Şimdi Ara

Assassin's Creed 2 Minerva hakkında (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konu üstte kalsın da AC'nin sadece suikastten ibaret bir oyun olmadığını insanlar öğrensin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revoltant

Konu üstte kalsın da AC'nin sadece suikastten ibaret bir oyun olmadığını insanlar öğrensin.

Güzel bi Cümle Kurdunuz hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeGaDave06

quote:

Orijinalden alıntı: Revoltant

Konu üstte kalsın da AC'nin sadece suikastten ibaret bir oyun olmadığını insanlar öğrensin.

Güzel bi Cümle Kurdunuz hocam

Ya beni deli eden adamlar var yarısına gelip bırakanlar,sadece suikast yapıyoruz diyenler,Tanrılarla ilgili şeylerden bir haber olanlar var.

• Haklısınız arkadaşlar ben oyunu suikast yaptığımı için değil türkçe yamasını kurduktan sonra öyle bir sarıyorki hikayesi başından kaldırmıyor adamı oraya gidiyim şu gizemi çözüyüm acaba burda ne oalcak gibi hikayesi kendine bağlayan bir oyun :) ama 1. oyunu hata verdi oynayamadım :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByDamage

Haklısınız arkadaşlar ben oyunu suikast yaptığımı için değil türkçe yamasını kurduktan sonra öyle bir sarıyorki hikayesi başından kaldırmıyor adamı oraya gidiyim şu gizemi çözüyüm acaba burda ne oalcak gibi hikayesi kendine bağlayan bir oyun :) ama 1. oyunu hata verdi oynayamadım :S

Eğer hatayı Jerusalem'e giderken aldıysan oyun orijinal olmadığı içindir.Ben ilk oyunu o yüzden orijinal edinmiştim
  • Oyun açılırken hata veriyordu
  • HALA ANLAMADINIZ MI BU OYUNUN KURUCULARI ILLIMUNATİ YE ÇALISIYOR VE MİVERNA'NIN ORADA ANLATMAK İSTEDİĞİ HERKES GÜNEŞE TAPACAK YANİ BİLİNÇ ALTIMIZI KONTROL ETMEK İSTEDİKLERİNİ ACIKLIYORLAR OYUNU OYNAYIN GEÇİN BÖYLE ŞEYLERE TAKILMAYIN BEN İLK GÖRDÜĞÜMDE GERÇEKTEN COK KIZDIM BÖYLE BİR OYUNA İLLİMÜNATİ KATMISLAR :@ HEM RESİMLERE DİKKAT ETSENİZ ANLARSINIZ ÜÇGEN PİRAMİTLER VE TAPAN ADAMLAR !!! OYUN SÜPER VE BÜTÜN SERİLERİNİ OYNAMAYA DEVAM EDİCEM AMA KURUCULARI NEFRETİMSİNİZ ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BraveHeart07

HALA ANLAMADINIZ MI BU OYUNUN KURUCULARI ILLIMUNATİ YE ÇALISIYOR VE MİVERNA'NIN ORADA ANLATMAK İSTEDİĞİ HERKES GÜNEŞE TAPACAK YANİ BİLİNÇ ALTIMIZI KONTROL ETMEK İSTEDİKLERİNİ ACIKLIYORLAR OYUNU OYNAYIN GEÇİN BÖYLE ŞEYLERE TAKILMAYIN BEN İLK GÖRDÜĞÜMDE GERÇEKTEN COK KIZDIM BÖYLE BİR OYUNA İLLİMÜNATİ KATMISLAR :@ HEM RESİMLERE DİKKAT ETSENİZ ANLARSINIZ ÜÇGEN PİRAMİTLER VE TAPAN ADAMLAR !!! OYUN SÜPER VE BÜTÜN SERİLERİNİ OYNAMAYA DEVAM EDİCEM AMA KURUCULARI NEFRETİMSİNİZ ..

/>

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.