Bildirim
Assassin's Creed Brotherhood Multiplayer ???
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Hiç mi bilen aynı sorunu yaşayan yok ya ? -
bu problemi yaşayan bir kaç kişi daha var, sorun ses kartında, ses kartını değiştirmen lazım -
quote:
Orijinalden alıntı: egemenpamukcu
bu problemi yaşayan bir kaç kişi daha var, sorun ses kartında, ses kartını değiştirmen lazım
Ses kartı değiştirmek derken driver'ı mı değiştiricem ? Şu an Realtek kullanıyorum SRS Premium Sound ile -
Ses kartıyla donma sorunu ne alaka ya? -
quote:
Orijinalden alıntı: numank55
Ses kartıyla donma sorunu ne alaka ya?
Bende onu merak ediyorum ama -
oyunu güncelledinmi -
bu sorunu ben yaşamadım, çözümü de ben bulmadım, benim de dışardan duyduğum multiplayer donma sorunu ondan kaynaklanıyormuş, ses kartını değiştirince düzeliyormuş. -
quote:
Orijinalden alıntı: ayvacuk
oyunu güncelledinmi
Arkadaşım oyun + bilgisayarın driverları herşey güncel -
Ya arkadaşlar biri bi çözüm söylesin Allah aşkına onca para verdim sırf Multi için 2 Wanted maç yapsam 3.ye pc donuyo hoparlörlerde cızırtı reset atmak zorunda kalıyorum yok mudur bi çözüm ??? Bütün driverlarım tam ve güncel oyundada Vsync ile Multiisampling kapalı daha napıyım ? -
Konu güncel... -
ses kartında sorun bende battlefield bad company 2 de yaşıyordum hayla yaşıyorum
ses kartını değiştirince düzeliyormuş -
quote:
Orijinalden alıntı: sk8r
ses kartında sorun bende battlefield bad company 2 de yaşıyordum hayla yaşıyorum
ses kartını değiştirince düzeliyormuş
Ya peki bu ses kartını nasıl değiştiricem laptopun daha 1 sene garantisi var ve ne marka alıcam ?? -
ben bilmiyorum nasıl olacağını ama laptoplarda çok pahalı diye biliyordum -
quote:
Orijinalden alıntı: sk8r
ses kartını değiştirince düzeliyormuş
Bc2 de bende de oluyordu az vurmadım masaya -
Bu ne dandik bişe öyle ya ondan sonra orjinal alı diyolar.Ses kartı yüzünden oyundan atılır mı ya? -
quote:
Bu ne dandik bişe öyle ya ondan sonra orjinal alı diyolar.Ses kartı yüzünden oyundan atılır mı ya?
Aynen öyle sırf Multi'si için aldım çokta güzel ama gel gör ki böyle sorunla karşılaşmam oyundan soğuttu resmen aynı şeyin Revelations'da olmayacağı ne malum ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Hknyc
quote:
Bu ne dandik bişe öyle ya ondan sonra orjinal alı diyolar.Ses kartı yüzünden oyundan atılır mı ya?
Aynen öyle sırf Multi'si için aldım çokta güzel ama gel gör ki böyle sorunla karşılaşmam oyundan soğuttu resmen aynı şeyin Revelations'da olmayacağı ne malum ?
Ben de bf 3 te olmasından korkuyorumAlalım oyunu problem olmassa oynarım olursa oynamam.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Chidori
quote:
Orijinalden alıntı: Hknyc
quote:
Aynen öyle sırf Multi'si için aldım çokta güzel ama gel gör ki böyle sorunla karşılaşmam oyundan soğuttu resmen aynı şeyin Revelations'da olmayacağı ne malum ?
Ben de bf 3 te olmasından korkuyorumAlalım oyunu problem olmassa oynarım olursa oynamam.
Ha bi de şöyle bi durum var ses kartını değiştirdim yeni aldığımda bu sorun ya da daha büyük bi sorun olmayacağı ne malum ? Bunun tek suçlusu ve çözüm bulması gereken Ubisoft'tur. Hadi bu ilk AC Multisi diye pek bi şey demiyorum ama Revelations'ta olursa Ubisoft'a dalıcam :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hknyc -- 16 Ağustos 2011; 15:29:17 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X