Şimdi Ara

Assassin's Creed:Brotherhood/Total Sync %100 Save Game (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
27.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

quote:

Orijinalden alıntı: Aazam

Oyun %100 bitmiş olunca ne oluyo?

Dagger of Brutus,Maria's Dagger,Bartolomeo's Axe,La Volpe's Bite,Borgia Cape,Auditore Cape... gibi fazladan itemler ve Outfits mevcut.Meraklısına işte

Ben değişik bir kostüm almıştım oyunda ama? Kurt görevleriydi galiba? Tamamladım aldım. O bu mu? Yoksa daha değişik elbiseler de mi var?
  • quote:

quote:

quote:

Oyun %100 bitmiş olunca ne oluyo?

Dagger of Brutus,Maria's Dagger,Bartolomeo's Axe,La Volpe's Bite,Borgia Cape,Auditore Cape... gibi fazladan itemler ve Outfits mevcut.Meraklısına işte

Ben değişik bir kostüm almıştım oyunda ama? Kurt görevleriydi galiba? Tamamladım aldım. O bu mu? Yoksa daha değişik elbiseler de mi var?

Armor of Brutus bahsettiğin.O da var elbet fakat onun dışında yazdığım ilk 4 Silah,son 2 pelerindir.Ayrıca Options'dan Outfits'e girersen Helmschmied Drachen Armor,Altaïr's Robes,Florentine Noble Attire ve Desmond Miles eklentilerine de ulaşabilirsin.Fakat ilk mesajda da belirttiğim üzere,oyunun v1.01 Sürümüne yükseltmiş olman gerek.

• arkadaşlar ilk önce tebrik ederim.ama bende şuan %99 da kaldım war machine görevi,guardian of forli,guild ler kaldı ama bana guardian of forli görevini bana ayrıntılarıyla anlatır msnız? Pc de oynuyorum.şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: berjk

arkadaşlar ilk önce tebrik ederim.ama bende şuan %99 da kaldım war machine görevi,guardian of forli,guild ler kaldı ama bana guardian of forli görevini bana ayrıntılarıyla anlatır msnız? Pc de oynuyorum.şimdiden teşekkürler...

Guardian of Forli görevinde yanlış hatırlamıyorsam atla Catherina'yı Vatikan'dan kaçırıyorduk.Gayet basit bir görev aslında,Full Sync için köprü başında bekleyen Guard'lara en az 5 Combo atman yeterli.Tam olarak nerede takıldığınızı da söylerseniz yardımcı olabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANDREI -- 23 Eylül 2011; 15:55:22 >
  • ben komboları yapamadım o konuda yardımcı olur musunuz?
  • quote:

ben komboları yapamadım o konuda yardımcı olur musunuz?

Askerler etrafını çevirdiğinde,bekleme durumundayken;sağ tık'a basılı tut ve bırakma.Sana ilk hamle yapan asker ne taraftaysa,o tarafın yön tuşuna basılı tutarak sol tık'la atak yaptığında ilk Combo'yu atmış olursun.Gerisi kolay,artık sağ tıklamadan sana en yakın askerin olduğu yön tuşuna basarak atak yapmanla 2. Combo gelir.Böyle böyle,hiç isabet almadan 5 kere tekrarla.Kullandığın silah da önemli ki Assassin Guild görevlerini tamamlayıp açacağın Sword of Altair,Combo için birebir olacaktır.
  • teşekkür ederim çok yardımcı oldu bi türlü çözememiştim
  • bu bayraklar ın 9 tanesi secret locations da.ama bunun için görevleri tekrar başlatıyorum başka yolu yokmu??normal oyundayken giremiyor muyuzz???
  • quote:

bu bayraklar ın 9 tanesi secret locations da.ama bunun için görevleri tekrar başlatıyorum başka yolu yokmu??normal oyundayken giremiyor muyuzz???

Öyle yapmanız gerek,baka çözüm yok.Ne uğraşmıştım zamanında
  • aslında zor olan secret locations lar da kovalama desecronıze olmadan aramak cok zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

aslında zor olan secret locations lar da kovalama desecronıze olmadan aramak cok zor

Bikaç kez denemek gerek tabi
  • Evet ya baya zor uğraşmak lazım :D
  • quote:

quote:

aslında zor olan secret locations lar da kovalama desecronıze olmadan aramak cok zor

Çokta sıkıntılı değil aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castiel™

quote:

quote:

Göremedik ama senin %100 Save Game'i

• quote:

quote:

quote:

quote:

Haklısın bak bana %75 te kaldım o yüzden konusmuyom adam bitirmiş :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yeni arkadaşlara bıraktım bu işi artık

• Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var.
    bu oyunu ASSASSINS CREED 3 BROTHER HOOD adlı oyunu aldım çakamsını ben sizler kadar bilgili değilim hayatımda ilk kez gelişmiş bir oyun yüklüyorum sistemim yeni,şimdi oyunun rar dosyalaırnı iki adet masa üsütne atım ordan rar dosyasını oyunun kalsörüne çıakrıdm buraya kadar yapabilidm,sonra oyunun olduğu sarı dosyaya girdim setaba tıkladım epey bir süre sonra oyunun simgesi başat da çıktı tıkladım,interneten bir şeylere bağlandı epey bir süre bir şeyler indirdi daha sonra cd key yazılamsı gereken bir pencere çıktı burdan sonra ne yapıcam cd key numaraları bende yok çünki oyun orjinal değil imkanım yetmedği için ancak bu şekilde temin edebiliyorum oyunları,ben pc konusunda baya bir bilgisizim umarım bana yardımcı olabilicek arkadaşalr çıkar şimdiden Allah razı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: moder77

Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var.
    bu oyunu ASSASSINS CREED 3 BROTHER HOOD adlı oyunu aldım çakamsını ben sizler kadar bilgili değilim hayatımda ilk kez gelişmiş bir oyun yüklüyorum sistemim yeni,şimdi oyunun rar dosyalaırnı iki adet masa üsütne atım ordan rar dosyasını oyunun kalsörüne çıakrıdm buraya kadar yapabilidm,sonra oyunun olduğu sarı dosyaya girdim setaba tıkladım epey bir süre sonra oyunun simgesi başat da çıktı tıkladım,interneten bir şeylere bağlandı epey bir süre bir şeyler indirdi daha sonra cd key yazılamsı gereken bir pencere çıktı burdan sonra ne yapıcam cd key numaraları bende yok çünki oyun orjinal değil imkanım yetmedği için ancak bu şekilde temin edebiliyorum oyunları,ben pc konusunda baya bir bilgisizim umarım bana yardımcı olabilicek arkadaşalr çıkar şimdiden Allah razı olsun.

Oyun orijinal olmadığından Cr*cklenmesi gerek ki Donanımhaber forumlarında Cr*ck paylaşımı yasaktır.Ne yazık ki burada çözüm bulamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANDREI -- 28 Kasım 2011; 5:45:12 >

• teşekür ederim yanıt için
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.