Şimdi Ara

Assassin's Creed III (2012) [ANA KONU] (206. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.398
Cevap
19
Favori
162.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TheLiqht

Beyler steamde hazır oyun indirimdeyken alayım dedim,20 dolara aldım ama Boston hâlâ kasmaya devam ediyor?

Bende de kasma var HD7970 ile hemde..Kasma darken 20-30 fps arası geziyor..
    Herşey max da..
  • Nvidia için bir güncelleme geldi bir gram kasma yok bostonda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Margu

Nvidia için bir güncelleme geldi bir gram kasma yok bostonda

Güzel haber.Şu vizeler bitsin hem o zamana Türkçe oynamış olurum.
  • quote:

hangi güncelleme bu acaba ? 314.07 gözüküyor hala kendi sitesinde benim pc'de fena fps düşüyor bostonda nvidia çözdüyse arkadaşın laptopda oynayabilirim oyunu

edit: 314.21 var dediğin bu galiba,şu an beta bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senseman62 -- 20 Mart 2013; 15:30:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: busterr

Hahahah yok artık 2. DLC'de kuş olup uçabiliyoruz Bi oyunun içine ancak bu kadar edilebilirdi..

• Ah ah neredesin Ezio.. Nerede Rönesans dönemindeki bire bir yapılmış muhteşem İtalyan şehirleri ve mimamrisi, verdiği o atmosfer.. Nerede Leonardo, Machiavelli, La Volpe, Borgia gibi tarihi karakterler.. Dağ taş orman gezmekle assassin keyfi mi çıkartılır ya.. Zaten en başından beri kızılderiliden Assassin olmaz diye düşünüyordum, gerçi o baltayı çok iyi kullanıyor ayrı mesele

Birde AC4 Black Flag'ta da korsan olacağız galiba, bu ne ya iyice şebeğe döndük, kılıktan kılığa giriyoruz.. Masyaf kalesindeki Altair'in önderliğindeki o tarikat ruhu tamamen kayboldu..

• quote:

Orijinalden alıntı: senseman62

quote:

hangi güncelleme bu acaba ? 314.07 gözüküyor hala kendi sitesinde benim pc'de fena fps düşüyor bostonda nvidia çözdüyse arkadaşın laptopda oynayabilirim oyunu

Evet beta ama işe yarıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: senseman62

quote:

Evet beta ama işe yarıyor

türkçe yama çıkana kadar final sürücüleri çıkar heralde iyi oldu bu haber...atiden daha bi hamle göremedik...ubisoftun zaten düzelteceği yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senseman62 -- 20 Mart 2013; 18:39:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Erkan Auditore

Ah ah neredesin Ezio.. Nerede Rönesans dönemindeki bire bir yapılmış muhteşem İtalyan şehirleri ve mimamrisi, verdiği o atmosfer.. Nerede Leonardo, Machiavelli, La Volpe, Borgia gibi tarihi karakterler.. Dağ taş orman gezmekle assassin keyfi mi çıkartılır ya.. Zaten en başından beri kızılderiliden Assassin olmaz diye düşünüyordum, gerçi o baltayı çok iyi kullanıyor ayrı mesele

Birde AC4 Black Flag'ta da korsan olacağız galiba, bu ne ya iyice şebeğe döndük, kılıktan kılığa giriyoruz.. Masyaf kalesindeki Altair'in önderliğindeki o tarikat ruhu tamamen kayboldu..

aynen

• quote:

Orijinalden alıntı: Erkan Auditore

Ah ah neredesin Ezio.. Nerede Rönesans dönemindeki bire bir yapılmış muhteşem İtalyan şehirleri ve mimamrisi, verdiği o atmosfer.. Nerede Leonardo, Machiavelli, La Volpe, Borgia gibi tarihi karakterler.. Dağ taş orman gezmekle assassin keyfi mi çıkartılır ya.. Zaten en başından beri kızılderiliden Assassin olmaz diye düşünüyordum, gerçi o baltayı çok iyi kullanıyor ayrı mesele

Eski istediğimiz atmosferi tekrar geri getiremezler sonraki oyun için.Nerede o kardeşlik ruhu ahh ah...

• Kurt olduk kuş olduk sırada ayı olmak kaldı başka türlü yenemeyiz Washingtonu

Buarada kuş olmakda hiçfena olmamış nereye tırmanmak istiyorsan oraya bakıp kanatlanıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Budfox

quote:

Orijinalden alıntı: TheLiqht

Beyler steamde hazır oyun indirimdeyken alayım dedim,20 dolara aldım ama Boston hâlâ kasmaya devam ediyor?

Bende de kasma var HD7970 ile hemde..Kasma darken 20-30 fps arası geziyor..
    Herşey max da..

Aynen hocam HD 6850 Cyclone Power Edition var,8 gb ram,Asus m5a97,600w psu,Amd Phenom ii x4 970 var ona rağmen 20-30 arası dolanıyor Boston'da.
  • episode 1 the infamy bitirdim.
    episode 2 the betrayal a başladım yarıyı geçtim bu da bitiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

episode 1 the infamy bitirdim.

Yaw Episode 2' de limandaki geminin halatları kesmeye çalışıyorum, mouse' a sürekli tıklıyorum halatlar kopmuyor anasını satatayım Kaldık burda
  • quote:

Oyunu bitirmedem DLCyi yüklersem savelere bir zarar geliyormu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: POLATAGA

Kurt olduk kuş olduk sırada ayı olmak kaldı başka türlü yenemeyiz Washingtonu

Buarada kuş olmakda hiçfena olmamış nereye tırmanmak istiyorsan oraya bakıp kanatlanıyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: halikarnas1970

quote:

Oyunu bitirmedem DLCyi yüklersem savelere bir zarar geliyormu acaba?

hiç bakmadım çünkü oyunu bitirdim çoktan umursamıyorum.
  • Arkadaşlar Assasins Creed 3 de kurtlarla karşılaştım.onları öldürmem için Tuşlara basmamı istiyor
    i ben bascakmıyım basılımı tutcam bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacıkerim

Arkadaşlar Assasins Creed 3 de kurtlarla karşılaştım.onları öldürmem için Tuşlara basmamı istiyor

gösteriyor hangi tuşa basman gerektiğini zamanı var ancak o zaman geçmeden basman gerek basılı tutmayacaksın gösterdiği tuşa basacaksın sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacıkerim

Arkadaşlar Assasins Creed 3 de kurtlarla karşılaştım.onları öldürmem için Tuşlara basmamı istiyor

Gösterdiği tuşlara basarken zamanlamanın iyi olması gerek yoksa kurt maalesef öldürüyor.
  • 
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.