Bu bilgisayarın kaldırmayacağı oyun var mı ya? Daha neler, zaten oyunların sistem gereksinimleri, eş zamanlı üretilen pc lerin özelliklerinden hep fazla oluyor. Bilgisayar donanımı, oyunların sistem gereksinimlerini hep geriden takip ediyor. Yıllardır böyleydi.
quote:
Orijinalden alıntı: BrockLyn
Very lowda bile kasar hayal kurmayın 6510 giriş seviyesidir 10 fps tahminen verir 6 gb ram 1gb ekran kartı ooo diye almisin anca lisede hava atarsin sınıfta oda Pcden anlayan biri varsa rezil eder seni
İyi güzel doğru demişsin... Ama kart malese HD6510 HD6770 e eşit.
/>
O yüzden rahat medium da oynar.
Not: HD6770 e eşit olmayabilir, yani emin değilim. Ama bu kart ile bf3 medium 1440x900 45 fps alan kespır madurları var.
quote:
Orijinalden alıntı: khanjui
quote:
Orijinalden alıntı: BrockLyn
Very lowda bile kasar hayal kurmayın 6510 giriş seviyesidir 10 fps tahminen verir 6 gb ram 1gb ekran kartı ooo diye almisin anca lisede hava atarsin sınıfta oda Pcden anlayan biri varsa rezil eder seni
İyi güzel doğru demişsin... Ama kart malese HD6510 HD6770 e eşit.
O yüzden rahat medium da oynar.
Not: HD6770 e eşit olmayabilir, yani emin değilim. Ama bu kart ile bf3 medium 1440x900 45 fps alan kespır madurları var.
6510 6770 ile eşit dedikten sonra hiç cevap yazmaya gerek yok
Ben HD5770 ile oynayacağıma eminim medium ya da bilemedin low-medium'da oynarım.(Belki de high ayarlarda da oynayabilirim belli olamaz.) Oyundaki grafik ayarlarında neyin düşürülüp, neyin yükseltileceğini bilirseniz hem oyunun akışında bir problem yaşamazsınız hem görsel zevkinizde artar. HD6510 ile oynarsın ama custom ayar çekmen gerekecektir.
Arkadaşlar bir de benimkine bakar mısınız?
Yüksekte kaldırır mı?
8gb ram gt 650m 2 gb ekran kartı intel i7 3.1ghz
Notebook
Arkadaşlar işlemcim ve ram'im konuyu açan arkadaş ile aynı(İşlemci : Intel(R) Core(TM) i5-3450 CPU @ 3.10 GHz
Ram : 6,00 GB Ram ),sadece ekran kartım Ati 6510 değil Ati HD 6790.Ekranım 19'' olduğu için 1440x900'de oynuyorum oyunları.Bu çözünürlükte ultra ayarlarda kasmadan oynayabilir miyim?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme