Şimdi Ara

Assassin's Creed'in DX10.1 desteği kaldırılıyor. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bütün yazıları okudum ama arkadaşlar sonuç..........................................
  • Olayın tek faili Ati'dir!!!
    G92 ye rakip çıkartamamasının ardından Nvidia elindeki 9 mimarisini ısıtıp ısıtıp piyasaya sürmeye devam ediyor ki GT200 çekirdeği ile gelmesi beklenen 9800Gtx ve Dx10.1 desteğini vermesi gerekirken Ati'nin geride kalması nedeniyle Dx10 da kalması, Bunalara bağlı da muhtmeelen Ubisoftun GT200 ü desteklemek için çıkartacak olduğu Ac de erken çıkmış oldu.
    Bu durum Nvidia nın bu kulvarda var olmadığı ve Sponsoru olduğu oyunda kendi kartının geride kaldığı gerçeğini dolambaçlı yollardan halletme yöntemidir.
  • 'We think we have done our homework here and don’t see any reason for DX10.1 support to be taken away from Radeon 3800 series owners. This is the first time we have seen the ATI Radeon 3870 benefit from the heavily marketed DX10.1 support. To simply take that away is a travesty and we think that Ubisoft should at least leave the choice up to the end user. Obviously you don’t have to patch the game, so Ubisoft can’t really take it away from you, but don’t expect continued support for the DX10.1 version of the game, at least not for the time being. And that time being is very likely till NVIDIA gets its own DX10.1 GPU considering it has a reported US$4,000,000.00 in deals invested with Ubisoft at the moment. Time will tell.'

yüzde 20 ile 33 arasında aa performansı artırıyor hiçbir iq düşüklüğü yaşatmadan

http://enthusiast.hardocp.com/article.html?art=MTQ5Myw4LCxoZW50aHVzaWFzdA==

nvidia da o kadar para verip rezil olduğu için desteği kaldıtırdı hani cryteğin ve nvidianın dx10.1 desteği gereksiz sözünü hatırladım da şimdi bi tarfımla gülüyorum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.