Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED: ORIGINS [PS4 ANA KONU] (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.350
Cevap
13
Favori
69.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ziraatmüh.25

quote:

Orijinalden alıntı: LordMurat55

quote:

Orijinalden alıntı: Ziraatmüh.25

quote:

Orijinalden alıntı: LordMurat55

20 saate yakın oynuyorum PS4 PRO da bir kere bile hata vermedi, oyundan atmadı. FPS düşüşleri oluyor evet ama 5-10 a düştüğünü hiç hissetmedim. 25'e düşüyor en fazla. Sinematik sahnelerde bu 17-20 lere kadar düşebiliyor.

Boost mode açık olsa bile FPS düşüşleri oluyormu

Boost mode PS4 PRO patch almamış oyunlar için. Yani geçen seneden önceki oyunlar.

Proya yeni çıkan ama patch almamış dolu oyun var hocam o firmanın insiyatifinde sony boost modu çıkarırken bunu açıkladı zaten firmalar pro ya özel optimize yapma veya yapmama hakkına sahipler biz o yüzden boost mod'u çıkartıyoruz diye.

Alıntıları Göster
    slim var bende bu sorun mevcut hala

• Arkadaşlar bir sorum olacak..Oyunu indirimlerden almıştım yeni yeni oynamaya basladim...Sinematiklerde cok hafif hafif kasmalar oluyor...Oyunun da belli yerlerin de bazen fps düşüşleri oluyor..Bu olay sadece bende mi oluyor? Ayni sorunu yaşayanlar var mı ve bir çözümü var mi ? Simdiden tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyuna 105 saat gömdüm... dlc leri alıpla almamak arasında kararsızım... sizce değermi dlc almaya yoksa boşver diyip geçiyimmi... iki dlc 90 liraya geliyor indirimde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: asus1981

Arkadaşlar bir sorum olacak..Oyunu indirimlerden almıştım yeni yeni oynamaya basladim...Sinematiklerde cok hafif hafif kasmalar oluyor...Oyunun da belli yerlerin de bazen fps düşüşleri oluyor..Bu olay sadece bende mi oluyor? Ayni sorunu yaşayanlar var mı ve bir çözümü var mi ? Simdiden tesekkurler
    Yok mu bir cevap verecek müslüman

• Bu oyunu hiç oynamadım, Odyssey sipariş etmeyi düşünüyorum.
    Sizce buna başlasam mı yoksa direk Odyssey alıp ona mı başlasam.
    Çünkü yenisi çıkınca sanırım meraktan bırakıp ona başlayacağım:)
  • FEYM F kullanıcısına yanıt
    Hidden Ones değilde The Curse of the Pharaohs çok iyi,ama almışken oynamışken ikisinide oynayın. Pharaohs hem uzun hemde güzel kıyafetler ve silahlar veriyor. Kısacası oyununu yalamış yutmuş biri olarak DLC’leri mutlaka oyna derim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lion_Army

Hidden Ones değilde The Curse of the Pharaohs çok iyi,ama almışken oynamışken ikisinide oynayın. Pharaohs hem uzun hemde güzel kıyafetler ve silahlar veriyor. Kısacası oyununu yalamış yutmuş biri olarak DLC’leri mutlaka oyna derim.
    teşekkürler... oyunun iki dlc sini indirip oynadım the curse of the pharaohs çok iyiymiş gerçekten... toplamda 136 saat gömmüşüm oyuna yapıcak hiç bişey kalmadı oyunu sömürdüm resmen... bi süre assassins serisine bulaşmam artık... ilk indirimde spidermane çökücem :)
  • Arkadaslar sadece dlcleri oynama gibi bir seçenek var mı ? Witcher 3 dlclerindeki gibi gerekli seviye item ve senaryo ile başlatıyor mu

• Karakterin health'i cok dusuk bunu nasil yukseltebilirim ?

• 'Cursed' yani lanetli silah seçmişsin sanırım, silahını değiştir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar , hazır fiyatı indirimdeyken alayım diyorum. Delux yada gold a para vermeye gerek var mı sizce ? Ne tavsiye edersiniz arkadaşlar ? Teşekkür ederim

• oyun harika.
  • ßLacKLioN kullanıcısına yanıt
    Standart sürümü aldım. Haftasonu deneyeceğim. İlk başlayanlar için önemli tavsiyeler var mı acaba ? Önceki serilerin hepsini oynamıştım.

• aa44 kullanıcısına yanıt
    ben onceki serileri oynamadım hic ama combat skill sistemi felan hosuma gitti eski mısır gercekten guzel duruyor coller felan gercekten iyi. bende yeni basladım hocam bir sürü yan gorev var onları yapmak lazım kı ana gorev leveline ulasilabilesin rahat yapabilesin diye. Dusmanların ve hayvanların uzerınde levellerı yazıyor eger kolay gelirse auto level ile kendi seviyene cekebilirsin dusmanları. birde dusmanların uzerinde kuru kafa varsa uzak dur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aa44

Standart sürümü aldım. Haftasonu deneyeceğim. İlk başlayanlar için önemli tavsiyeler var mı acaba ? Önceki serilerin hepsini oynamıştım.
    Anın tadını çıkar çünkü oyun mükemmel. Bu arada eğer platin kupa almak gibi bir hedefiniz varsa kesinlikle hiç bir malzemenizi satmayın.

• Hocam hiç kupa için uğraşmadım ama tadını alarak oynamak istiyorum. Tavsiye edeceğiniz başka neler olur ? Teşekkür ederim

• aa44 kullanıcısına yanıt
    Özellikle yan görevleri yapmaya odaklan, levelini bir an önce artırırsan hiçbir düşmandan korkun olmaz ve herkesi rahatlıkla kesersin. Nerede soru işareti görürsen o görevi mutlaka o an yap çünkü sonra dönmek zor olabilir ve sıkabilir.

Şimdiden iyi oyunlar.

• Oyunu yaklaşık bir haftadır oynuyorum. Serinin her oyunun oynayan ve özellikle 1 ve 2. oyunların hastası olarak söylüyorum, bu oyun Assassin's Creed oyunu değil. Gram AC havasına giremedim oyunda. Witcher'ın Mısır'da geçen hali gibi bir şey olmuş. Kendini oynatıyor oyun ama AC olarak 0. Oldum olası oyunlarda iki farklı karakter yönetmeyi sevemedim bu oyunda da çok kötü. Adının yüzü suyu hürmetine bitireceğiz artık.
  • Oyun çok dolu olmasına rağmen acayip bayıyor.. hikaye sunumu rezalet,dünya ve dinamikler oynatıyor şuan oyunu benim için.

Zoraki platin alıp salmak istiyorum oyunu acilen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıkan lüzumsuz silahları satıyoruz değil mi yoksa başka bir şekilde mi değerlendirmeliyiz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aa44 -- 23 Ocak 2019; 11:3:50 >
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.