İyi günler, bilgisayarımın donanımı yeterli olmasına rağmen Assassin's Creed 1 ve Assassin's Creed Syndicate oyunları, oyunları oynarken yaklaşık 30. veya 50. dakikalar arasında donuyor (arkadan ses gelmeye devam ediyor sonra o ses de takılıyor ama işlem yapılmıyor Alt+F4, Alt+Tab vs.). Bilgisayarı yeniden başlatmazsam da düzelmiyor. Oyunlarcrack değil Uplay'den. Nedenini veya nasıl çözeceğimi biliyor musunuz?
Oyunu Full screen oynuyorsan diğer ekran seçeneklerini de dene, aynı sorun devam ederse; nvdia sürücülerini kaldır. Güncel sürümünü bulup tekar kur. Oto güncellemeyi devre dışı bırak.
Sürücüyü kaldırıp yeniden yükledim ve şu ana kadar bir takılıp donma olma ama karakter ben ileriye basınca sağa sola gitmeye ve etrafında dönmeye başladı. Yani oyun şu an oynanmıyor bu bugdan başka bir şeye benziyor. Bu arada AC1'i istediğim için değil bitirmem gerektiği için oynuyorum yani oynamaya çalışıyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme