|
Bildirim
Konsolu bilmiyorum ama Steam'de 40000 oyuncu var şu an, AAAA oyun için sayı biraz düşük ayrıca gay zenci samuray, saçma veya basit diyaloglar, Japon kültürüne saygısızlık, bir süre sonra kendini tekrar etmesi, süikastler için güzel senaryolar yazılmaması vs (Japon başbakan oturumda buna değindi ve Fransa'ya -Ubisoft France geliştirmiş- nota vermeyi felan konuştular, oyundaki Japon tapınaklar vs kullanılan IP'Ler için izin alınmadığnı söylediler) gibi daha birçok sorun baş gösterdi. En büyük nedeni Ubisoft'un oyun için "tarihsel olarak doğru" tanımı yapması.
|
Oyunu beğenmedim.
|
Ağır woke ve SJW oyunu. Alınmaz. |
1 milyon satış "oyun editörlerinin" "bizi gömmeyin" diye sponsorluklarına yetmemiştir :) :) :)
Daha binlerce çalışanın parasını çıkartmak var :) :) Bizde bile iyi para gömmüşler ki incelemede en az %25 etkili olması gereken hikaye ve anlatıma hiç ağırlık vermeden "inceleme" yapıyorlar Sponsorluklar gitmesin diye bütün "inceleme" sektörünü "ben" sevdim "ben" beğendim cümlelerine indirgediler zaten Herşeyi "ben" diye eleştireceksen neden editörsün neden "inceleme" yapıyorsun İlk bakış videosu aç 5 saat kesintisiz Hoşuma gitti, hoşuma gitmedi de geç. Millet eleştirince de "siz ne bilirsiniz, siz gereksiz gömüyorsunuz, siz ırkcısınız" Lan hani inceleme denen şey "bence" kelimesi ile özdeşleşmişti Sözde editör olanlar "bence" diye "inceleme" yapınca sıkıntı yok Biz "bence" b.k gibi diyince; oooooooooooo |
japonyanın bu oyunu yasaklaması gerekiyor.
|
1 milyon satis bile degil hocam. Kelime oyunu yapmislar. 1 milyon oyuncu diyerek ubisoft + aboneliklerini satis gibi gostermeye calismislar. Durumlari oldukca vahim suan.
|
Oynadım beğenmedim.. Farklı olsun derken saçma sapan bir şey olmuş.. Ana konusuna uzun bir oynayan yorumu yazsam mı acaba diyede düşünüyorum.. Şimdilik youtube'da bu oyunu ağzından salya saça saça öven SATILMIŞ 5 para etmez oyun oynama özürlü yayıncıların bu oyunu övmesine kanmayın diyeyim.. Onlar parasını aldı övdü yaladı çekildi kenara işi bitti sizi kandırdı düşmeyin bu tuzağa.. Leş gibi ghost tshusima çakması bir şey yapalım, ama özümüze de sahip çıkarken sığır SJW'lerinde yanaklarının hafiften mıncırıp ağaçtan atlayıp rengarenk çiçeklerin içerisinde özgürlükçü nidalar atalım v.s.v.s... Şu SJW sıçmığı dizi sektörünün de içine etti, Film sektörünün de içine etti, bıkmadılar Olimpiyatta bile "ben gendimi kadın gibin görüyom yhahaa kipsss" diyen Erkek görünümlü Kıllı döşlü ERKEK güzeline kadın dövdürdüler, şimdi de az biraz eğlencemiz var dediğimiz oyunların içine ettiler.. İçine etmedik bir şey bırakmayacaklar.. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doruhüso -- 22 Mart 2025; 11:41:23 > |
İyi hoşta o zenci samuray gerçekten varmış. Japon kayıtlarında varmış. Yani senin saçma dediğin şey gerçek. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ağır woke ve SJW oyunu. Alınmaz. |
Herifler tarihi karakterleri birini gay,birini non binary,birini lezbiyen karıştırmışlar kafalarına göre o zaman ''bu oyunda tarihten gerçeklik barındırmamaktadır'' gibi ifade kullanmaları lazım. ''bunun sadece bir oyun olduğunu söyleyen insanlar, Ubisoft'un onu en başından beri tarihsel olarak doğru olarak satmaya çalıştığını, hatta Yasuke'nin Wikipedia sayfasını değiştirdiğini unutuyorlar ve tüm sorun da buradan kaynaklanıyor.''Böyle haberler var. Perma Banned (@GiveMeBanHammer) on X https://x.com/GiveMeBanHammer/status/1902311454163759224![]() Zorla kendi politik görüşlerine göre kafalarına göre değiştiriyorlar:D suçladıkları faşizmin aynısı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyHill -- 22 Mart 2025; 0:45:45 > |
|
Kimin kaydı kardeşim Kitabın birinde zenci samuray yazması onun gerçek olduğunu kanıtlar mı Yoksa istatistikler üzerinden incelendiğinde delinin birinin ardından uydurdu hikaye olarak mı sınıflandırılır Ülkemiz tarihinde tarikat artığı liboş yazar tiplerin gtten tarih uydurmalarını da "gerçek tarih" diye alalım o zaman İngiliz arşivine "güvenilir değil" diyip İngiliz bir Ermeninin roman kitabını "gerçek kaynak" kabul eden Wikipedia'ya inanıp canlı canlı karnı yarılan gebe annelerimizi mezarında ters döndürelim o zaman < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Beter olsun batar inşallah da Çinlinin biri satın alır, gözümüz görmez olur artık < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Oynadım beğenmedim.. Farklı olsun derken saçma sapan bir şey olmuş.. Ana konusuna uzun bir oynayan yorumu yazsam mı acaba diyede düşünüyorum.. Şimdilik youtube'da bu oyunu ağzından salya saça saça öven SATILMIŞ 5 para etmez oyun oynama özürlü yayıncıların bu oyunu övmesine kanmayın diyeyim.. Onlar parasını aldı övdü yaladı çekildi kenara işi bitti sizi kandırdı düşmeyin bu tuzağa.. Leş gibi ghost tshusima çakması bir şey yapalım, ama özümüze de sahip çıkarken sığır SJW'lerinde yanaklarının hafiften mıncırıp ağaçtan atlayıp rengarenk çiçeklerin içerisinde özgürlükçü nidalar atalım v.s.v.s... Şu SJW sıçmığı dizi sektörünün de içine etti, Film sektörünün de içine etti, bıkmadılar Olimpiyatta bile "ben gendimi kadın gibin görüyom yhahaa kipsss" diyen Erkek görünümlü Kıllı döşlü ERKEK güzeline kadın dövdürdüler, şimdi de az biraz eğlencemiz var dediğimiz oyunların içine ettiler.. İçine etmedik bir şey bırakmayacaklar.. |
|
|