Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED SYNDICATE (PS4 ANA KONU) 23 EKİM 2015 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
512
Cevap
4
Favori
17.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu ilk duyuran, resimlerde de logosunu görebileceğiniz, İngiliz kotaku sitesi:

http://www.kotaku.co.uk/2014/12/02/next-years-big-assassins-creed-set-victorian-london

Ekstra bilgiler de verilmiş yeni oyunla ilgili. Oyun Unity grafik motoru (Anvil) üzerinden Ubisoft'un Quebec takımının liderliğinde geliştiriliyor. Kahramanımız kanca gibi yeni aletler kullanabilecek, tren gibi çeşitli hareketli araçların üzerinde de oyun oynanacak vs. Ama çok fazla da bir yenilik beklemeyin oyun motoru anlamında denilmiş.

Bilgiyi muhtemelen Ubisoft kendisi sızdırdı. Hem biraz Unity üzerindeki dikkatleri dağıtacak ve hem de ufak ufak yeni oyunun goy goyunu yaptırmaya başlayacak. Ubisoft beklenti yaratmakta ve yükseltmekte başarılı bir firma.

Unity'i 2 hafta önce aldım ve bitirdim. Oyunun grafiklerine/atmosferine hayran kaldım. Optimizasyon sorunları vardı evet; ama ondan ziyade konunun tekdüzeliği ve görevlerinin benim açımdan artık sıkıcı/monoton/tahmin edilebilir hale gelmeye başladığını hissetmem beni rahatsız etti. Güzel mekanlar,şehirler, birebir bina modellerinden filan daha fazla, derinlikli, sürprizli bir senaryo ve kahramanlar istiyorum oyunumda. Görevlerde de bir parça yaratıcılığın arttırılması lazım (bkz: Rockstar - GTA serisi). Onun dışında AC serisi, Ubisoft için, oyunun içeriğini çok değiştirmeden (mekanlar değişiyor evet), her sene ciddi miktarda nakit girdi yaratan bir "nakit ineği" haline gelmeye başladı iyice. Umarım hayranlarını (müşterileri) üzmeyecek başarılı bir oyun olur.

Ortaçağ Japonyası, Çarlık Rusyası ve Antik Mısır gibi mekanların da gelecek oyunlara konu olacağı söylenmekte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strah -- 3 Aralık 2014; 6:18:43 >

• umarım far cry ında yeni oyunu yapılır seneye
  • Neyse hayırlısı olsun

• Ac almaya sira gelmiyor hic nedense black flag den beri almayi dusunuyordum hic alamadim

• Londra'da geçmesi olmamis mısır olsa keşke

• Ac her oyunu klasik benim icin ama henuz ac unity i dogru duzgun optimizasyon etmeden bu haberin sizdirilmasi olmamis rahatsiz edici. 2015 kasim gibi cikacagini dusunursek bayada var diyebiliriz.

• Kabak tadı vermeye başladı artık. Eskiden aylarca beklerdim yeni oyununu şimdi en ufak bir heyecan yok.

• Resimlerin oyun içinden ziyade göz boyamak için olduğunu düşünüyorum.her yıl aralıksız çıkan bir oyun için çok güzel duruyor. Şöyle bir kaç yıl bekleleyip özene bözene bir oyun çıkarsalar olmaz sanki. Oyun hiç özletmiyor kendini. Sorunca da ;
    -"Siz Far Cry 2 oynarken biz bunun yapımına başladık " derler.

• Derin konulu, Roma-Grek veya Mısır'da geçecek bir oyun yerine, herifler nelerle uğraşıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 10 Aralık 2014; 19:50:48 >
  • adamlar deniz yıldızı dizisi hızında oyun çıkartıyor maşallah.
  • Tarihsel anlamda ne zaman tikanacak ubi merak ediyorum.. yine patlamazlarsa tema olarak londra cok iyi olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Celeste

AC Unity rezaletinden sonra bu serinin adam olmayacağını anladım. Benden uzak.
    Eksileyenler Unity gibi bundada 900p 20 fps ile oynamaya hazır olun.

quote:

Orijinalden alıntı: ForzaFormula1

ubisoft yine ps4ün gücünü heba edicek oyun xboxone dan portlanacağı şu fotolar ile kesinleşmiş oldu. artık bi yıkama yağlama yapmayı bırakın şu ubisofta. bu bir şaka filan mı daha 1 ay olmadı unitye. aaa ama yok kesin bu oyun üzerinde yıllardır çalışmışlardır

ŞUNU EKSİLEYEN ADAMIN ZEKASINDAN VE BİR BEYİNE SAHİP OLUP OLMADIGINDAN ŞÜPHE EDERİM. ps4 bölümünde illa ubisoftun bi taraflarını yalıycaksınız yani.

İkinize de katılıyorum ve eksileyenlere rağmen + like attım.
    Şimdi yeni eksiler bana gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 5 Aralık 2014; 10:03:29 >

• Yeni cıkartmayı düşündükleri oyunun adını hatalı yapmılar adı Assasisns Creed Tarzan olmalıydı, şehrin ortasında ormanda ağaçtan ağaça sallanır gibi ucuyor görünüyor arkadaş, bakalım daha ne kadar rezil edicekler bu seriyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tmk20 -- 12 Aralık 2014; 12:26:17 >
  • AC serisinin en büyük avantajı ana senaryosu itibariyle her döneme ve olaya uygun hale getirilebilir, Ubisoft'da bunu değerlendirebildiği kadar değerlendiriyor.

Unity ile en azından ikinci oyunun dinamiklerine yöneldiler. Victory'de ise gerek ana karakteri gerek kötü karakterleri ile AC 2 gibi bir destana imza atsınlarda defalarca oynayalım.

Teknik sorunlarla ilgili ise bir daha Unity'deki hataları yapacaklarını düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 12 Aralık 2014; 12:33:35 >
  • Ac serisini sanayi devriminden sonrasina tasimalari bu seriyi bence bitirir.Biriki oyun sonra bakmissin elimizde ak47 m1 ler falan ortaligi talan ederiz.Ben unityde helix bolumlerin gorunce sonraki oyunun habercisi olmaz ins dedim kendi kendime ama malesef olacak.Gelismis teknoloji oyunu sona suruklu diye dusunuyuorum keske 1 2 gibi hep medieval orta caglarda gecse ozamanlarda daha bi zevkli oluyor ama ubi seriyi amerikanin super guc olusuna kadar tasiyacak anlasilan ki yazik olacak...
  • Aga bu ne yaw daha Unity'i oynamadık

• Ubi pesden beter oldu

• of ya unitye başlamadım daha
  • ps3 assasins creed'in 5 serisi elimde mevcut satıyorum. İlgilenenler pm atabilir
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.