Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED SYNDICATE TÜRKÇE YAMA (43. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.399
Cevap
32
Favori
116.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vagonu it kısmı
    ASSASSIN'S CREED SYNDICATE TÜRKÇE YAMA
  • olishernandez kullanıcısına yanıt
    bende de aynı sorun var
  • güncellemeti 1.5 i yükledim türkçe oldu fakat oyuna giripte devam deyince atıyor hemen hiç bir hata da vermiyor daha önce bellek read olamadı gibi bir hata vermişti
  • kortarmak yerine kurtarmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: teckh54

güncellemeti 1.5 i yükledim türkçe oldu fakat oyuna giripte devam deyince atıyor hemen hiç bir hata da vermiyor daha önce bellek read olamadı gibi bir hata vermişti

Önceki güncellemeleri de yaptınız mı ?
  • #Bingo# kullanıcısına yanıt
    oyunum zaten 1.21 güncellemesine yüklüymüş ben üstüne 1.50 yi yaptım sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: teckh54

oyunum zaten 1.21 güncellemesine yüklüymüş ben üstüne 1.50 yi yaptım sadece

Tamam sıkıntı o 1.2 den 1.5 e yükseltince oyundan atmalar oluyor aynısı dün gece başıma geldi. Şimdi siz sırasıyla 1.3 1.4. sonra 1.5 indirin hiç bir sıkıntı olmadan oynıcaksınız
  • İmla hataları diyalogun devamındada var orayı ss alamadım geçti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Perseus4EveR -- 1 Temmuz 2016; 18:56:17 >
  • #Bingo# kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim dlcler de yok bende bi sıkıntı olmaz umarım oyunu sildim başta yükleyeceğim ekran kartım da gt 840 sıkıntı ordan diye düşünmüştüm.
  • Ben şimdi indirdim kuracam inşallah sorun çıkarsa burdan atarım
  • Bu arada böyle tek tek atmam sıkıntı olursa söyleyin. Umarım kimseyi rahatsız etmiyorumdur :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perseus4EveR

Bu arada böyle tek tek atmam sıkıntı olursa söyleyin. Umarım kimseyi rahatsız etmiyorumdur :D

Biriktirip animusprojesi@gmail.com adresine atsanız da olur.

• Öncelikle eline sağlık. Sana ve ekibine kendi adıma teşekkür ederim. En sevdiğim oyun serilendinde biri olan AC serisini sayende hep Türkçe Oynadım. (1. oyun hariç. Teknik olarak Altyazı yoktu. :D.) Bir kaç sorum var müsait olunca cevaplarsan memnun olurum.

1) Oyunun 2 Büyük DLC'si var. The Dreadful Crimes ve The Last Maharaja. Çevirisi ne kadar sürer. Tahmini bir gün verebilir misin?
    2) "Envanter bölümünde oyundan atmaya sebep olduğu için bir iki tane önkoşul cümlesi bilinçli olarak İngilizce bırakılmıştır." Demişsiniz. Bu hata hiç bir şekilde giderilmiyor mu ?
  • Tamamdır bundan sonra öyle yapayım.
  • Hadi hayılısı şu anda tıkır tıkır çalışıyor Said Abi çok teşekkür ederim yani oyun zaten çok güzeldi birde senin yamayla mükemmel duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: öğrencidiz

yok hocam izin veriyor zaten otomatik olarak izin verili yer işaretlenmiş kontrol ettim hemde gduvarı kapalı internetten araştırınca hdd yerinde ssd diye yükleyince oluyormuş bildiğim kadarıyla bnde ssd yok ssd olmadan oyunu açan var mı

Ssd ile alakası yok bende ssdye kurdum ssdnin tek farkı yükleme sürelerini azaltması diğer türlü hdd ile aynı görevi görüyor
    Eskiden bende oyunu açtığımda oyundan atıp tekrar gitmiyordu bu şekil cozmustum başka bir çözüm aklıma gelmiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ana oyunun yamasını winrar olarak indirdi fakat arşiv bozuk diyor.Dlc de böyle bişey olmadı.Çıkarmayı falan denedim olmadı.Zaten dosyada hiçbir şey gözükmüyor.Nasıl çözerim?
  • yama indirilemiyor. 11mb olduğunda tamamlanmış gibi görünüyor fakat rar hatası deyip açmıyor. başka bir upload mümkün mü?
  • aga bi yardım edin vallahi çıldırıcam. Tüm güncellemeleri yaptım, 1.5 güncellemesini yapıyorum en son crack de yapıyorum ama açılmıyor oyun. tıklıyorum arma çıkıyor orda kalıyor başka hiçbir şey yapmıyor. Yamayı atıyorum bu sefer arma bile çıkmıyor. Yamayı her güncellemeden sonra atıp tek tek denedim 1.5 olmayınca ama diğerlerinde de olmadı. Bu assasins creed in güncellemelerini her yaptığımda bir problemle karşılaşıyorum ya her oyununda abi çıldırıcam bi el atın.
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.