Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED SYNDICATE TÜRKÇE YAMA (63. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.399
Cevap
32
Favori
116.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buradan tüm AC Chronicles oyunlarını 1 dolara alabilirsiniz:https://www.humblebundle.com/assassins-creed-bundle
  • Diğer Chronicles oyunlarını çevirme planınız var mı ?

Ona göre almayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 4 Ocak 2017; 13:19:11 >
  • iyi günler. saçma bir problemim var. oyunun 1.51 update'ini 3dm crack'i ile indirdim oyun çince oldu. localization.lang'ı ve bir kaç şeyi silip halleden birileri var ama ben localization.lang'ı silince oyun açılmıyor. 3dm crack'ini silip diğer crackleri denedim (codex, reloaded, ali213) bu sefer de hata verdi. Rica ederim beni şu çinceden kurtarın ing oynamaya da razıyım
  • Çeviride emeği geçen arkadaşların ellerine sağlık. DLC çıkmasını bekliyorum inşallah yakın zamanda çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spawrain -- 6 Ocak 2017; 11:10:52 >
  • AhmedATrkmen A kullanıcısına yanıt
    neyse hallettim, teşekkürler
  • dlc ne zaman çıkacak ?
  • KuvvetMira27 kullanıcısına yanıt
    Başka cronicles oyunları da var. Sadece China çevrildi bildiğim kadarıyla.
  • dlc çıksın artık ?
  • Acaba DLC leri ne zaman çevirmeye başlayacaksınız bir tarih var mı ?
  • Hocam merhaba.
    Oyunun henüz başlarındayım, bi göreve başlamak isteyince oyundan atıyor ve hata veriyor. Oyunum orjinal değil update'lerin hepsi yapıldı. Hiçbir sorun yoktu oyunda aslında.
    Görevin ismi, "basit bir cinayet vakası"
  • quote:

Orijinalden alıntı: KuvvetMira27

Yama zaten mevcut.

http://animusprojesi.com/assassins-creed-chronicles-china-turkce-yama/

Bu yamada sıkıntı var yamanın dh konusuna girerseniz görebilirsiniz.
  • Unitynin çevirisi var mı? Bu çeviri içinde teşekkür ederim seriyi oynamaya devam eden biri olarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Rusher- kullanıcısına yanıt
    Animusprojesi sitesinde mevcut

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler oyunda daha %20lerdeyim, tr çeviri sona erdi.Dialoglar normal ingilizce devam ediyor,görevleri ingilizce yazıyor.Ama onun dışındakiler (menüler vs) türkçe halen.Birde update almasına rağmen halen sıkıntılı bir oyun, ara ara oyun donuyor, arkadan sesler gelmeye devam ediyor, kontrollerinide beğenmedim.asc 3, rague,black, oynayan birisi olarak bu oyun çok sığ olmuş.Neyse bu alt yazı olayı normal mi, sizde nasıl?
  • Artık paylaşsanız şu yamayı.Bu kadar insan sizi bekliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mostt -- 2 Şubat 2017; 14:25:54 >
  • DLC'deki son durum nedir acaba. Ne zaman çıkacak.
  • Çevirmen arkadaşlar biliyoruz çok yoğunsunuz ama artık çıksa şu tam sürüm.bir açıklama yapsanız son durum ile ilgili.ne zaman çıkarıcaksınız......

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 yılı aşkın süredir bekliyoruz. Yama ile ilgili herhangi bir bilgi bile verilmiş değil. Yama sonlanacak mı? Yoksa boşuna mı bekliyoruz? En azından bu soruların cevabını verseniz, biz de ona göre beklesek. Ben kendi adıma konuşacak olursam ana hikayeyi sizin yamanızla bitirdim. Ellerinize sağlık. Fakat DLC için 6 aydır bekliyorum. Lütfen artık yama hakkında bir bilgi veriniz.

Edit= Yama oyuna gelen son güncellemelerle birlikte çalışamaz hale gelmiş. Yama kurulu iken oyuna giremedim. Sürekli "Çalışmayı durdurdu" hatası aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkkkral -- 23 Mart 2017; 20:6:13 >
  • Gerçekten bir bilgi paylaşın artık.Bu kadarı yakışmıyor size....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.