Arkadaşlar öncelikle merhaba ben assassin's creed oyunun büyük bir fanıyım fakat figürlerini bulamıyorum posterlerini yaptırdım. @fakat en fazla 50 tl olmak üzere figür bulamıyorum lütfen bilen varsa mesaj atsın
quote:
Orijinalden alıntı: AsImO1741
Arkadaşlar öncelikle merhaba ben assassin's creed oyunun büyük bir fanıyım fakat figürlerini bulamıyorum posterlerini yaptırdım. @fakat en fazla 50 tl olmak üzere figür bulamıyorum lütfen bilen varsa mesaj atsın
ilgilendiğin için teşekkürler fakat en fazla 50 tl olucak ebay dan veya aliexpress.com sayfalarından alsam gümrükte sıkıntı olurmu bana kaça patlar kredi kartı var
quote:
Orijinalden alıntı: AsImO1741
ilgilendiğin için teşekkürler fakat en fazla 50 tl olucak ebay dan veya aliexpress.com sayfalarından alsam gümrükte sıkıntı olurmu bana kaça patlar kredi kartı var
Kargoyu bilmem ama aliexpress.com ve alibaba.com'a sakın güvenme.
Aliexpress vb. yerler genelde yan sanayi satarlar. Amazon gibi bir siteden almalısın. Onlarda biraz pahalı tabii.
Şu konuyu biraz incele. Nereden aldıklarını falan yazan arkadaşlar var. Dikkat et,kıskandırır
Arkadaşlar Amazon.com konusunu inceledim fakat kendime göre bişey bulamadım ben en fazla ordan 30 dolarlık bişey alabilirim bu nasıl olur bi yardım ederseniz iyi olur şimdiden teşekkürler