Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED: UNITY (XBOX ONE ANA KONU) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
0
Favori
8.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: N'DexteR

quote:

Orijinalden alıntı: Cirrus Ice

quote:

Orijinalden alıntı: N'DexteR

quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

Ubisoft UK ana sayfasında işin özeti mevcut. AC Unity'nin altına Xbox One yazmışlar. herşey ortada.

ASSASSIN'S CREED: UNITY (XBOX ONE ANA KONU)

Microsoft oyun dunyasina bu nesil sirf zarar vermek ile gorevlendirilmis. Bu çöp konsol yuzunden grafiksel ilerleme minimum a indi. Bu çöp e oyun uyarlamak icin herseyden kisiyorlar.

Galiba okuma yazman yok. Darboğaz yapan donanım ekran kartı değil işlemci. İşlemcisi daha yavaş olan da PS4.
    İşlemci mimarileri aynı, 1.75 ghz 1.6 ghz üzerine %10 overclock demek. 8 tane çekirdek var ve her çekirdek toplam %10 daha hızlı çalışıyor. Epey bir güç farkı olmalı çekirdek başına %10 saat hızı farkı.

Yapay zekayı eklenmeseydi saf grafik ile 100 fps alırız demiş Ubisoft. Grafiksel bir sorun yok.

Konsol cikali kac ay olduda tam performans kullanilmaya baslanmis islemci ? Ac black flag 1080 p ps4 de calisirken xo da neden 900 p idi ? Hepsini gectim yukarda arkadasin paylastigi resimdemi yalan soyluyor ? Yada microsoft para ilemi rezilliklerini ortmeye calisiyor. Witcher 3 un darbogaz yapmadigi islemci ac de yapiyor.

Ne alaka arkadaşım? Adamlar yapay zeka yaptık, işlemciler yapay zekayı kaldırmıyor diyor. Niye geçmişten alakasız örnekler sunuyorsun. Her oyun bir mi?

• gokhanext kullanıcısına yanıt
    Gökhan hocam hangi ps konusuna yazdınız?okumak isterim yorumları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS Unity konusuna yazdım. Ama maalesef anlatamadım ifade edemedim yada anlamak istenmiyor. Yapacak biçey yok.

• Arkadaşlar konsol atışmasına girmeyin.
  • Ubisoft Dönüş yaptı:

Oyunun çözünürlüğü henüz netleşmemiş, önizleme sürümü 900p imiş.

PS4 e buyuk ihtimal 1080p gelicek tepkilerden dolayı.Microsoft'un paraları boşamı gitti yani.

Hadi burdan yak :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanext -- 8 Ekim 2014; 1:19:25 >
  • Konsollarda 1080p vermesi için demekki oyunda yapay zekadan kısıcaklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanext

Ubisoft Dönüş yaptı:

Oyunun çözünürlüğü henüz netleşmemiş, önizleme sürümü 900p imiş.

PS4 e buyuk ihtimal 1080p gelicek tepkilerden dolayı.Microsoft'un paraları boşamı gitti yani.

Hadi burdan yak :))

2 gun once microsoft ayricaligini filan ortaya koydu diyordun ya. Var bir bildigimizki soyluyoruz.

• Microsoft ayrıcalıgını ortaya koydu diye bir cumle kullanmadım hocam.

Herkes para yedirdi aynı cıksın diye derken ben PS4 ün de darbogaza gireceğini dile getirdiğim zaman ovvvv basladı bazı arkadaslar uzerime gelmeye.Goruste belirtemiyorum artık.Şu konsolları körü körüne savunan arkadaslara sesleniyorum.Özellikle PS4 ü olup One olmayan,Yada One olup Ps4 ü olmayan arkadaslar muazzam derecede konsol hastalıgı yapıyor.Bende 2 konsolda var çok şükür .Hangisinde iyiyse onda oynarım.Ama burda konuya farklı bir acıdan yaklastım .Anlatamadım derdimi.

Mesajlarımı dikkatle okursan ,farklı bir acıdan yorum yaptıgımı anlayacaksın.PS4 her oyunu 1080p verecek diye bir kural yok.Konsol One dan Gpu yonunden 1 üst kademe oyuzden 1080p cozunurluge rahat ulaşılabiliniyor.

Elbetteki bazı seylerden firma kısıtlamalara gidebilir.Hadi One versiyonu gucsuz diyoruz 900p kabul ediyoruz.PS bolumunde yazdıgım zaman PS4 ün işlemci yonunden sıkıntılı olduğunu ,yada en ufak kucuk bir eleştiri dahi yapsam "troll fanboy" yakıstırmaları baslanıyor.Forum nedir ? Bilgi paylaşımıdır.Bende konuya farklı acıdan baktım ,gorusumu yazdım.Alayvari yada ukala tarzı yazmadım hiçbir zaman.Ancak Fanboyluk le itham edildim. :((

Bir oyun illaki PS4'e 1080p gelicek diye bir kanun yokki hocam.Firma oyunda fazla karakter,yapay zeka kullanımını üst kullanma yoluna gitmiş buda konsollarda kaldırmıyor ,İşlemci yonunde sıkıntı oldu demiş.Herkes One versiyonundan dolayı boyle bir kısıtlamaya gidildiğini savunurken bende PS4 ün hiçmi 900p oyun cıkaramacagını ve işlemci yonunden yetersiz kaldıgı gorusunu dile getirdim .Şimdi demekki tepkilerden dolayı 1080p cıkartacak oyunu en azından PS4 te cıkartacak .One versiyonu ne olur bilemiyorum.Ama şuna eminimki PS4 versiyonuda bazı kısıtlamalara gidilerek oyunu 1080p calıstıracak.Varsa bu yorumumda hata yada herhangi bir firmayı kayırma gibi söyle hocam .Yanlışımız varsa söyle bilelim.Senin beni anlayacagını umut ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanext -- 8 Ekim 2014; 10:04:20 >

• Ciktiginda sacma sapan inceleme puanlari verilmesinde su oyunla ilgili . Her nekadar onemli olmasa dusuk puan mide bulandiriyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi highmetin -- 8 Ekim 2014; 12:01:10 >
  • Assassin's Creed Unity'nin Xbox One Oynanış Videosu

• Xbox One'a 900p, PS4'e 1080p diye açıklama yapsalarda, artık insanlar oyunu konuşmaya başlasa :(
  • İnsanlara 1080P görüntü bile sunamıyorsa,bu cihaz ne için çıktı piyasaya ? Anlamıyorum konrolcüye milyon dolarlar harcıyacaklarına donanıma yatırılsa bu gün bu tartışmalar çıkmayacaktı..
    Oyundaki o sisli ortam gitmis . Downgrade yemis gibi geldi bana . Yapimcilar cikis tarihlerine yaklastikca gercek yuzlerini gosteriyor . Can sıkmaya basladi bu downgrade artik .

Sıkma canını kardeşim biz senin nasıl biri olduğunu biliyoruz. Tek konsol kullanan arkadaşlarada en kısa zamanda ikinci konsolu imkanları varsa almalarını tavsiye ediyorum.her iki konsolunda güzelliklerinden faydalanmalı.

• 2 konsolada 900p cikacak bu saatten sonra degisecegini sanmam..zaten 900-1080 arasindaki fark anlasilmiyor oyuzden xbox one da akar bu oyun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MS'in Japonya'ya ozel Ac Unity etkinliği.

http://www.dualshockers.com/2014/10/17/assassins-creed-unity-xbox-one-marketing-deal-will-send-people-skulking-in-akihabara-in-japan/

• Dijital pre order olacak mı acaba . Store da hala birşey görünmüyor oyunla ilgili season pass falan .
  • highmetin kullanıcısına yanıt
    Oyun daha gold olmadı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belçika'da bir etkinlikte oyunun xbox one versiyonunu aynama fırsatı olan bir kullanıcı deneyimlerinden bahsetmiş.

- Oyunun draw distance'ı inanılmazmış, bir yapının tepesine çıkınca neredeyse bütün Paris'i görmek mümkünmüş ve bu da canlı bir şehir hissi veriyormuş.

- Yine aynı şekilde sokaklardaki kalabalık yoğunluğu oldukça etkileyiciymiş

- Artık free run modunda da tırmanabilecekmişiz

- Dövüş esnasında düşmanlar artık teker teker değil aynı anda ikili üçlü saldırabiliyorlarmış

- Çözünürlük ve AA konusunda pek inceleme yapamamış oynayan kişi ekrana çok yakın durduğu için ancak çatışmaya girerken/çıkarken ve kalabalık içinde koştururken FPS değeri sık sık 30'un altına düşünüyormuş. Ama genel anlamda bakınca bu oynanışı çok fazla baltalamıyormuş.

Oynanılan versiyon demo ve oyunun son hali değilmiş ancak ubisoftun son zamanlarda yapmış olduğu açıklamalar insanda şüphe uyandırmıyor değil.

*****neogaf*****

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sir Maximus is BACK -- 23 Ekim 2014; 22:21:37 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.