Şimdi Ara

Assassin's Creed Valhalla Türkçe Yama (Animus Projesi) (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
356
Cevap
10
Favori
157.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben programı kurmadım direkt kopyala yapıştır yamasını indirdim bir adaya gidince devamlı oyun kapanıyor onun haricinde oyun türkçe oldu ama bakalım böyle başka sorunlar yaşayacak mıyız.

• WarForFears W kullanıcısına yanıt
    Yama 1.6 uygun değil mi hocam?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • eerdaalll0001. kullanıcısına yanıt
    Hocam bende oyun yüklü yarın bu yamayı dener size bilgi veririm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Oyun hiçbir şey yokken aniden kapanıyor. Büyük ihtimalle yamadan dolayı. Ben yamayı kaldırdım. Son sürüme uygun sorunsuz yama gelirse onunla oynarım. Hep aynı yerde kapanıyor 4-5 defa girip denedim.

Böyle büyük bir oyunun Türkçe yaması var ve paylaşılmıyor. Gerçekten oyuncular adına büyük kayıp.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarForFears -- 22 Eylül 2022; 17:5:48 >
  • Tmmdır hocam haber beklerim senden :)

Evet gerçekten hoş bir durum değil. Bende bi hevesle yeniden kaldığım yerden devsm ederim dedim ama yama sıkıntı

• Animus'un yamaları internet ortamında var hepsi sızmışti zaten arayan varsa biraz araştırma ile bulabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Sinnerclown sitesine yönlendiriyor ordada yamayı bulamadım mecbur bekleyeceğiz

• Oyun yüklü duruyor öyle. Türkçe yama bulan olursa yeni sürüm için paylaşan olursa sevinirim.

• Arslan Yabgu kullanıcısına yanıt

Denedim burdaki yamayı orijinal oyuna kurdum 1 saate yakın oynadım oyundan atmadı hata falan vermedi ama ilk oyun açılışında tam açılacağı sırada oyun kapandı 5-6 kere yaptı bunu sonra açtı iki üç sefer oyun tam açılacakken açılmadı ama açıldığında oyundan atma sorunu yaşatmadı animusdan ses soluk çıkmazsa kullanılabilir duruyor ama benim şuan acelem olmadığı için animusu el mahkum beklemeye devam

• evladı fatihan kullanıcısına yanıt

Oyunun başında ilk gemimizle yelken açıp köyümüze geri dönerken yol üzerinde oyunu öğrettiği bir ada vardı. O adaya her yaklaştığımda oyun kapanıyordu. Ben de o adayı pas geçip devam etmiştim. Daha sonra hikayeyle alakalı bir yerde devamlı kapanınca ve bölümü geçemeyince kaldırdım yamayı. Benim kurduğum yama 1.5.3 kopyala yapıştır versiyonuydu.

• TRexMystic T kullanıcısına yanıt

Acaba link paylaşabilir misiniz.

Not: Yasaksa özelden de olur.

• Assassin's Creed Valhalla Türkçe Yama (Animus Projesi)
  • Animus 3 aydan beri yamaları yayınlayacaktı herkese. Nerde kaldılar acaba?

Ben program üzerinden kurdum önce normal olanı kurdum onda türkçe olmadı sonra laptop olanı kurdum onda çalıştı ama dediğim gibi oyunu çalıştırınca tam açılacak gibi olup 5-6 defa falan açılmadı sonra açılınca da bi sorun görmedim yamada 1 saatlik denemede bi sorun görmedim

• ahmbtr15 kullanıcısına yanıt
    Bekliyoruz

• Oyun şu an itibari ile 1.6.1 oldu

• animus kepenk kapatmıştı 1 ay içinde yamaları beleş verecekti noldu o işlere bilgisi olan var mı?

• Aga 1.6.1 çıktı yokmu türkçe yama.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.