Şimdi Ara

Assassins creed revalations Ve Crysis 2 çalışmıyor YARDIM LÜTFEN !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar assassins creed revelations çalışmıyor hata veriyo bana bi yardım edin ACRSP.EXE çalışmay durdurdu diyo bunun bi çözümü yokmu

crysis 2 de bin 32 dosyasından giriyorum tıklıyorum fmodex.dll hatası veriyo niye çalışmıyo bu oyunlar bana bi yardım edin lütfen !!!

• Bak bi dene.Criysise sol tıklayıp yönetici olarak çalıştır de
    Eyer orjinal değilsede sorun verebilir steam dene
    RegClean yükle nasıl kullanacağını öğren hata kaldır

Birinden biri olur inşallah

Benden bu kadar

Yardımcı olabildiysem sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fidentia -- 5 Aralık 2011; 18:30:27 >

• teşekkürler deniycem hepsini valla :D
  • crysis 2 yi oynadım bitirdim süper oyunda daha Assassins creed revalations bitmedi
  • ya nedense açılmıyo ya battlefield 3 oynuyorum süper oyun valla bide bişey sorucam 1280X1024 mü daha iyi yoksa 1280X720 mi ?
  • TABİKİDE 1280X1024 daha iyi ama bilgisayarın özelliğine göre bende the hunter 2012 nin forum için videosunu çekiyodum yüklediysen ve oynayamadıysan kesinlikle benim yazdıklarımdan gir bak

Hiç bir şey olmadıysa yüklemende hata olabilir internetten crack indirmeyide dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fidentia -- 5 Aralık 2011; 20:19:55 >
  • o zaman ben oyunları 1280x1024 oynuyayım monitör anca o kadar kaldırıyo :D oyun orjinal değil BF 3 çlışıo sorunsuz ama crysis 2 ile assassins creed reva çalışmıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: anatolianeagle01

bende de para yok alamıyorum ama ben korsan oynamıyorum

bende okul harçlıklarımı biriktirip alıyorum gidip 100 lira 1 oyuna vericek değilim heralde çalışırsa oynarım çalışmassa oynamam BF 3 ile assassin creed BH çalışıo onları oynuyorum crysis i de istesem çalıştırırım ama test çözmekten uğraşamıyorum .
  • bende hep korsan alıyorum iki tane orjinal oyunum var oda sims 3 ve roma total war
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EnzoMode

quote:

bende de para yok alamıyorum ama ben korsan oynamıyorum

bende okul harçlıklarımı biriktirip alıyorum gidip 100 lira 1 oyuna vericek değilim heralde çalışırsa oynarım çalışmassa oynamam BF 3 ile assassin creed BH çalışıo onları oynuyorum crysis i de istesem çalıştırırım ama test çözmekten uğraşamıyorum .

Sizin gibiler yüzünden Türkiye oyun sektöründe ilerlemiyor işte.

sen ilerleticeksn bu işi ha gayret

• ne haramı orjinal hediye geldi 199.90 tl ye pc ye format attık artık yüklenmiye kopyalama yasağı diye
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.