< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobaiNzM -- 22 Nisan 2012; 14:37:27 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobaiNzM -- 22 Nisan 2012; 14:37:27 > |
Bir hort yapayım. Aynı noktada şuanda bende de oyundan atıyor. Orjinal ve Türkçe yamalı. Dosya doğrulama yaparak deneyeceğim, yoksa diğer çözümlere bakacağım.
Edit ; Oyunu 1920-1080 144fps'den 60 fps'ye alınca sorun çözüldü. Daha önce Brotherhood'daki Leonardo uçak görevinde de kontroller kilitleniyordu, 60 fps'ye alınca düzeliyordu. Seri gittikçe bug'lı hale gelmeye başladı. Herhalde yapımı büyüdüğü için farklı Ubisoft firmaları da çalışıyor. Revelations'un PC portunu Ubisoft Kiev yapmış. Şimdiye kadar oynadığım en buglı Assassin's Creed oyunuydu, ki seriye yeni başladım. Serideki bazı sorunları ve çözümleri de yazayım da benim gibi arayanlar olursa yardımcı olur. Assassin's Creed Brotherhood : Hata : Assassin's creed Brotherhood Flying Machine 2.0 bölümünde kontrollerin kilitlenmesi Çözümü : Çözünürlüklerden daha düşük fps/hertz'e alınması. Assassin's Creed Revelations : Hata : Oyunun başında karakterin donması, yumruk atarak sadece ilerleyebilmesi. Görüntülerin iç içe girmesi. Çözümü : Oyunun kurulu olduğu klasördeki SystemDetection isimli dosyayı silmek. Hata : Kapadokya Şahkulu bölümünde oyun atma. Çözümü : Çözünürlüklerden daha düşük fps/hertz'e alınması. Grafiklerin düşürülmesi de işe yaramış bazı arkadaşlarda. Seriye biraz ara vereyim. Revelations cidden yıpratıyor insanı. Daha önce de dediğim gibi seri büyüyüp daha fazla ayrıntı ile doldukça farklı firmaları da devreye giriyor Ubisoft'un. Bir süre sonra AC 3 Remastered ile devam edeceğim, hem belki Türkçe Yama uyarlaması da çıkmış olur. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FORZAFATHER -- 23 Temmuz 2019; 16:1:27 > |
|
|
|
oyunu uplayden alıp ındırdım genede atıyor. çıldırmak uzereyım |
çok teşekkürler aynı sorun bende de oldu bu yorumunuz çok yardımcı oldu |
İşinize yaramasına sevindim. İyi oyunlar dilerim. |
kral adamsın nostalji olsun diye yeniden oyanyım dedim ama bugdan kafayı kaldıramadık eyvallah :D |