bir de H_KEY_LOCAL_MACHINE/System/CurrentControlSet/services/WinDefend anahtarını kontrol edin var mı?altında 3 tane menü olması lazım parameters, security and triggerinfo adlarında..görüyor musunuz?
bunu çalıştırın..baştan başlatın pcyi öyle deneyin
Evet işe yaradı şu an tamamdır. Çok teşekkür ederim. Biraz geç oldu kusura bakmayın restart'tan sonra internete girmedi, karıştırıp durdum defender'ı falan. Meğerse Advanced System Care yapmış. Taratmıştım ben buna komple geri aldım çalıştı, ne yaptıysa artık..
services.exe'ye baktım bayağı var bu sorundan ama bir çözüm bulamadım hiç..
biliyorum o durumu dandik anti virüsler bazı dosyaları virüs olarak algılıyor gizliyor yok öyle bi virüs gecen gün okul bilgisayarında avast bana yaptı onu format at ndan sonra başka bi antivirüs kur nod32 falan olsun
ya bu virüs arkadaş servisleri karıştırmış zaten o kesin.sizin yapacağınız şey gereksiz servisleri kapatmak. ama bundan önce msconfigden gereksiz programları kaldırarak bir deneme yapın.bakalım services.exe kullanımı ne alemde olacak. bunun yanında windows update gibi şeyleri de kapatıp deneyin.
Uptade kapalıydı zaten ben kendimi bildim bileli
Başlangıçta yüklenen temel programlar var, Realtek, Catlyst Contorl Center, Sidebar gibi başka hiçbir program yok.. Hizmetler kısmında da temel Windows bileşenleri sadece.. Bir de güvenli modda açmayı deniyeceğim, bakalım o zaman yiyormu, başka birşey gelmiyor aklıma..
quote:
Orijinalden alıntı: mesuthaksoy
ya bu virüs arkadaş servisleri karıştırmış zaten o kesin.sizin yapacağınız şey gereksiz servisleri kapatmak. ama bundan önce msconfigden gereksiz programları kaldırarak bir deneme yapın.bakalım services.exe kullanımı ne alemde olacak. bunun yanında windows update gibi şeyleri de kapatıp deneyin.
Güvenli mod, Ağ ile Güvenli mod ve Dizin oluşturma onarımı -gibi bir şey- şeklinde 3 güvenli modda çalıştırdım, işlemci yemiyor. Fakat güvenli modların hepsinde ve normal açılımda da ram de tüketiyor. Aynı Firefox'un ram yemesi.. İlk açılışta 120 MB artıyor artıyor 350 MB civarlarında kalıyor..
Merhabalar.Firewall konusunda aynı hataları alıyorum.Microsoft SQL Server 2008'de sorgu çalıştırmak istediğimde güvenlik duvarı tarafından bloke edildiği, erişim olmadığı şeklinde hata alıyorum.Bu sorunu çözmek için SQL Server'dan gerekli sunucu ayarlamalarını yaptım.Ancak iş güvenlik duvarından SQL Server'a izin vermeye geldiğinde 0x80070433 ve 0x6D9 kodlu hataları alıyorum.Birçok forumda,sitede araştırdım,uğraştım ancak sorunu çözemedim.Yardımlarınızı bekliyorum...
quote:
Orijinalden alıntı: lekeman
Merhabalar.Firewall konusunda aynı hataları alıyorum.Microsoft SQL Server 2008'de sorgu çalıştırmak istediğimde güvenlik duvarı tarafından bloke edildiği, erişim olmadığı şeklinde hata alıyorum.Bu sorunu çözmek için SQL Server'dan gerekli sunucu ayarlamalarını yaptım.Ancak iş güvenlik duvarından SQL Server'a izin vermeye geldiğinde 0x80070433 ve 0x6D9 kodlu hataları alıyorum.Birçok forumda,sitede araştırdım,uğraştım ancak sorunu çözemedim.Yardımlarınızı bekliyorum...
Pm atınız çünkü eski bir konuya yazmışsınız..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme