quote:Orijinalden alıntı: DesertRose Yazılımcı sen de olay bitiyor öyle geliyorsun Nerdeydin bu saate kadar 16 derece olsa ne olacak, hiç 16 derece gibi olmuyor buranın ayazında Uyumuşum yav Kalktım uyku sersemi tıklıcakıtm konuya unutmuşum demin gördüm ana buraya mesaj yazmıştım dedim
quote:Orijinalden alıntı: DesertRose quote:Orijinalden alıntı: Cehennemden_Cennete Başım fena dönüyor gıı Geçmiş olsun Sağ ol de zort u m
quote:Orijinalden alıntı: ExCaLiBuR58 Desert Rose ben geldim hatırladın mı beni Hatırladım tabikiii Ne güzel, tek tük de olsa eski arkadaşlardan uğruyor birileri cey cey heceleme
quote:Orijinalden alıntı: Cehennemden_Cennete Hee kapıya çarptım t.t. nin gözünü mü? Şimdi seninki de morarmış, geçmiş olsun
quote:Orijinalden alıntı: DesertRose quote:Orijinalden alıntı: Cehennemden_Cennete Hee kapıya çarptım t.t. nin gözünü mü? Şimdi seninki de morarmış, geçmiş olsun Nazarın değdi ikimize de kem gözlü
quote:Orijinalden alıntı: DesertRose Sana nazarım değmedi, ben yaptım böyle ; Ben yapacağım sana böyle ;
quote:Orijinalden alıntı: Cehennemden_Cennete quote:Orijinalden alıntı: DesertRose Sana nazarım değmedi, ben yaptım böyle ; Ben yapacağım sana böyle ; Hadi ordan. Biraz zor o
quote:Orijinalden alıntı: DesertRose quote:Orijinalden alıntı: Cehennemden_Cennete quote:Orijinalden alıntı: DesertRose Sana nazarım değmedi, ben yaptım böyle ; Ben yapacağım sana böyle ; Hadi ordan. Biraz zor o Zor diye birşey yoktur dezartzoortumm
quote:Orijinalden alıntı: Cehennemden_Cennete quote:Orijinalden alıntı: DesertRose quote:Orijinalden alıntı: Cehennemden_Cennete quote:Orijinalden alıntı: DesertRose Sana nazarım değmedi, ben yaptım böyle ; Ben yapacağım sana böyle ; Hadi ordan. Biraz zor o Zor diye birşey yoktur dezartzoortumm o laf bana sökmez