Şimdi Ara

ASSETTO CORSA (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
857
Cevap
9
Favori
42.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • simin babası gelmiş dc yi çöpe atar bu oyun
  • Tabi ki forumun amacı tartışmak. Fakat üyeleri rencide ederek değil. Üyelerin hataları belli etme şekli karşı tarafı rencide edecek şekilde ise, kusura bakmayın ama müdahale ederiz. Bir üye paylaşımda bulunuyor ve diğer üyeler rencide ederek cevap veriyor. Bunun neresi tartışmadır?

Eğer ortada bir yanlışlık var ise, bunu uygun bir dille izah etmek gerekmekte. Önceki mesajımda da belirttiğim gibi, eğer bir sorununuz var ise bunu özel mesaj ile bildirmenizi rica ediyorum. Aksi taktirde konu amacından sapıyor.

Ayrıca dün ANDREI hocamın konuya yazdığı şey açıkça belli, çok ısrar ediyorsanız kendisini ve diğer bölüm yetkilisi arkadaşımızı da bu mesaja etiketliyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dorukhan147

simin babası gelmiş dc yi çöpe atar bu oyun

DC sim oyun ya çöpe atacak. İki oyunu karşılaştırırken türüne göre yapın bunu. Bir oyun iyi diye diğeri de kötü olmak zorunda, veya çamur atmak zorunda değilsiniz.İki oyunda gayet iyi oyunlar.Arcade tarafında driveclub, sim tarafında assetto corsa gül gibi geçinip gidin işte.
  • GTden daha iyi olduğu kesin bu oyunun. GT rakipsizdi platformda. Ps3de iyi performans çizemediler zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa

Mesajların silinme nedeni tartışma çıkmasını önlemek. Bu tarz mesajlar atılmaya devam edildiğinde, sileceğiz. Ayrıca taktir edersiniz ki forumdaki tüm konulara tek tek bakmamız mümkün değil. Bu yüzden şikayet edilen konulara bakıyor, mesajlarda işlem yapılacak bir durum olursa gerekli işlemleri uyguluyoruz.

Forumların var olma amacı tartışmak zaten, bu önlenecekse forumun ne gibi bir anlamı kalıyor? Burası herkesin aynı fikirleri paylaştığı, canımlı cicimli konuştuğu bir yer değil ki, dünya üzerinde de öyle bir yer yok zaten; insanların fikirleri, inandıkları farklı, tartışma denilen olgu da olmak zorunda, yetkisi olan arkadaşların görevi ise bu tartışmaların içeriğinin küfür, hakaret vs. gibi yönlere kaymasını engellemek. Bu konu içerisinde kimse o arkadaşa küfrü etmedi, hakaret etmedi, kimsenin de bunları yapacağı yoktu. O arkadaş, kendi kendi rezil ediyor, diğer üyelerde normal olarak hatasını belirttiler. Bu mesajların silinmesi yönünde karar almanızı sağlayan yetkili arkadaş kimse buraya yönlendir bir zahmet, açıklasın bizlere forumun ne olduğunu?!

Değerli Arkadaşlar ,

Bir konuda bir üye kendi kendini rezil ediyorsa bu onun sorunudur diğer üyeler bunu kendisine doğru üslupla da belirttikten sonra zaten sıkıntı yok. Bir paylaşımla ilgili kuralları aşan boyutta sıkıntınız olursa bunu bizlerle iletişime geçerek bir şekilde ifade ederseniz biz gerekli incelemeleri zaten yaparız. Bizler herkese eşit davaranma konusunda hassasiyet gösterirken ortamı daha da gerecek olayı farklı yere çekecek yaklaşımlarda bulunmayalım. Zaten konu da amacından çıkıyor , bu şekilde ilerlemekte doğru değil. Ayrıca forumun ne olduğunu Mustafa kardeşim gayet açık şekilde ifade etmiş. Rica ediyorum bu konu kapansın.

İyi Forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

Arkadaşlar merhaba,

Konuda mevcut bir takım mesajlar ve bu mesajlara verilen tepkiler akabinde, yine tatsız konuşmalar yaşanmış. Üyeler ve forum genelinde mevcut tutumları hakkında şikayet içeren mesajların foruma açık şekilde tartışılmasına ve yönetime iletilmesine sıcak bakmıyoruz.

Üyenin, diğer bir üyenin mesajlarından şikayeti varsa; şikayet sistemi, destek hattı...vs aracılığı ile bildirir, yönetim inceler, gerekeni yapar. Aksi takdirde, açık mahkeme halini alıyor forum ki diyaloglar hoş olmayan yerlere gidiyor.

Evvela, son iki gündür yönetim işlemlerine (Şikayet sistemi üzerinden verilen kararlar, uygulamalar...vs) ve yöneticiler tarafından yazılan yorumlara; bilgi almaya çalışmaktan ziyade; bozuk atar, hesap sorar bir anlayışla, bölümde yüksek bir tansiyon söz konusu. Bu tutumlardan da vazgeçelim artık; alttan alta laf sokmalarla, yıkıcı eleştirilerle bir arpa boyu yol kat edilmez. Varsa bir şikayetiniz, destek hattı üzerinden yazın. Diğer türlüsü şov yapmaya dönüşüyor ki, buna ne gerek var, ne de müsade ederiz.

İyi forumlar;

Açıklamam son derece yeterliydi halbuki lakin amacı üzüm yemek değil de bağcıyı dövmek olan arkadaşlar konuyu yine sabote etmiş. Forum nedir, nasıl yönetilir, görevimiz nedir; kusura bakmayın ama size soracak değiliz. Hele ki " Bu mesajların silinmesi yönünde karar almanızı sağlayan yetkili arkadaş kimse buraya yönlendir bir zahmet, açıklasın bizlere forumun ne olduğunu?!" tarzında emrivaki, aşağılar ve hesap sorar bir üslupla yazılan mesajlara cevap vermemizi bile beklemek enteresan.

Forum hakkında, işlemler ve üyeler hakkında şikayetlerin yapılacağı yer Assetto Corsa PS4 (2016) konusu değildir ve bu, konu altında yazılan bu tarz mesajların silinmesi için yeterli bir sebeptir. Konu neden uzuyor, anlam vermekte güçlük çekiyorum.

Bölümde mevcut konuları, yönetimin aldığı kararlar üzerinden sabote etmeye devam eden arkadaşlar, hareketlerine çeki düzen versin. Eleştirinin de, bilgi almaya çalışmanın da sınırını aşan, art niyetli tutumlar kabak tadı vermeye başladı.

Ekleme: Bu mesajı da cevap verilsin, laf dalaşına girelim diye yazmadım, arkadaşlarım benim açıklamama ek olarak haddinden fazla açıklamayı zaten yapmış. Şikayeti olan arkadaşlar, destek hattı üzerinden yazsın.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Driveclub simulasyon oyunu değil.

• Simulasyon denildiğinde neden bu yapımcıların aklına sadece pist yarışları geliyor anlayabilmiş değilim. Dön dön aynı pistlerde oynamak aynı şeyi yap dur sıkıcı oluyor bir süre sonra. Doğru düzgün açık dünya simulasyon yapsınlar biz de oynayalım.
  • AbaraiRenji kullanıcısına yanıt
    O zaman da yarış oyunu olmaktan çıkar gta 5 e döner. Çal arabayı tarla tapan gez.

• Bu oyunu PS4'ün standart dualshcok4'ü ile oynamayı düşünüyorsanız, bence oyunu almayı dahi düşünmeyin. Oyun şu an PC'de oynadığımız hali ile gelirse, kesinlikle bir direksiyon şart. Simulasyon kalitesinden tutun, PC'de bu oyunu oynayan kitleye kadar, bayağı profesyonel bir oyun. Konsol sürümlerinde bu özellikler azaltılırsa ki sanmıyorum, zevk alamazsınız diye düşünüyorum. Oyun için şimdiden bir direksiyon seti almaya hazırlanın, sonuna kadar keyfini çıkartın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

Bu oyunu PS4'ün standart dualshcok4'ü ile oynamayı düşünüyorsanız, bence oyunu almayı dahi düşünmeyin. Oyun şu an PC'de oynadığımız hali ile gelirse, kesinlikle bir direksiyon şart. Simulasyon kalitesinden tutun, PC'de bu oyunu oynayan kitleye kadar, bayağı profesyonel bir oyun. Konsol sürümlerinde bu özellikler azaltılırsa ki sanmıyorum, zevk alamazsınız diye düşünüyorum. Oyun için şimdiden bir direksiyon seti almaya hazırlanın, sonuna kadar keyfini çıkartın derim.

Katılmıyorum size. Project Cars içinde direksiyonsuz oynanmaz, zevk alınmaz gibi yorumlar yazıldı çıktığında gördük paşalar gibi oynandığını. Bu da aynı şekilde olacaktır. Ki Konsola optimize edilmiş kontroller ile geleceğini de hesaba katmak lazım.

• Selam yılların konsol cusu olarak ben oyun fiyatlarını görünce Ps 4 almaktan vaz geçtim
    Üstüne g 27 çalışmayın ca tuz biber oldu
    Ps 4 e gelecek oyun fiyatını hatırlatmak isterim.
    Ha bu fiyatlara ek olarak bilmeyen arkadaşlara da en para yi da hatırlatmak isterim. Her ay Ps hesabınıza düzenli 50 tl yatırın yüzde 50 kar edin.
    Yıl sonunda bir oyun + Ps Plus üyeliği bedava ya gelmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adogadarko -- 7 Haziran 2015; 14:04:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

O zaman da yarış oyunu olmaktan çıkar gta 5 e döner. Çal arabayı tarla tapan gez.

Açık dünyadan anlayışınız GTA 5 mi sadece? Tutup arabadan inelim gezelim yürüyelim koşalım demedim. Açık dünyadan kastım Test Drive, Mid gibi bir oyunu nsimulasyon yapılmasıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Megas Red

quote:

Bu oyunu PS4'ün standart dualshcok4'ü ile oynamayı düşünüyorsanız, bence oyunu almayı dahi düşünmeyin. Oyun şu an PC'de oynadığımız hali ile gelirse, kesinlikle bir direksiyon şart. Simulasyon kalitesinden tutun, PC'de bu oyunu oynayan kitleye kadar, bayağı profesyonel bir oyun. Konsol sürümlerinde bu özellikler azaltılırsa ki sanmıyorum, zevk alamazsınız diye düşünüyorum. Oyun için şimdiden bir direksiyon seti almaya hazırlanın, sonuna kadar keyfini çıkartın derim.

Katılmıyorum size. Project Cars içinde direksiyonsuz oynanmaz, zevk alınmaz gibi yorumlar yazıldı çıktığında gördük paşalar gibi oynandığını. Bu da aynı şekilde olacaktır. Ki Konsola optimize edilmiş kontroller ile geleceğini de hesaba katmak lazım.

Direksiyonsuz oynanmaz diye bir şey yok. Oynanır tabiki de. Ama direksiyon ile hem daha fazla zevk alarak oynarsın, hemde yapmış olduğun dereceleri daha da geliştirirsin. Ayrıca hayatında hiç direksiyon ile sim oynamayan biri zaten direksiyon ile gamepad farkını asla anlayamaz. Direksiyon ile oyun oynayan biri de kolay kolay gamepade dönmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Direksiyonsuz oynanmaz diye bir şey yok. Oynanır tabiki de. Ama direksiyon ile hem daha fazla zevk alarak oynarsın, hemde yapmış olduğun dereceleri daha da geliştirirsin. Ayrıca hayatında hiç direksiyon ile sim oynamayan biri zaten direksiyon ile gamepad farkını asla anlayamaz. Direksiyon ile oyun oynayan biri de kolay kolay gamepade dönmez.

Öyle bir şey yokta, Project Cars ilk çıktığı zaman kendi başlığında direksiyonsuz zevk alınmaz, oynanmaz, şart, sırf ds4ü olan almasın gibi saçma sapan yorumlar da yazılıyordu aynı zamanda. Yine aynı şeyler olmasın, yine doğru olmayacak çünkü.
  • Megas Red kullanıcısına yanıt
    Katilmayabilirsiniz, ben Pcars konusunda da, burada da bu oyunlarin tam zevk alarak oynanabilmesi icin direksiyon sart dedim ve hala diyorum.

Cok isterseniz IRacing gibi bir oyunu da gamepad ile oynayabilirsiniz ama bu o oyunun direksiyon seti ile oynanmasi gerektigi gercegini degistirmez...

• quote:

Katilmayabilirsiniz, ben Pcars konusunda da, burada da bu oyunlarin tam zevk alarak oynanabilmesi icin direksiyon sart dedim ve hala diyorum.

Cok isterseniz IRacing gibi bir oyunu da gamepad ile oynayabilirsiniz ama bu o oyunun direksiyon seti ile oynanmasi gerektigi gercegini degistirmez...

''Gerekli'' diyebilmeniz için bu oyunların DualShock 4 ile değil sadece direksiyon setleri ile oynama mecburiyeti olmalı. Böyle bir şey olmadığı için dediğiniz gerçekçilikten epey uzak oluyor.
  • Megas Red kullanıcısına yanıt
    Cok kaliteli bir yemegi iyi bir porselen set yerine tabldot'ta yerim diyorsaniz bu sizin bileceginiz is. Ama ben hala bu oyunlarin direksiyon seti ile oynanmasi gerektigini, dsha fazla zevk verecegini, isteyenin kol ile de oynayabilicegini, aradaki farkin zevk yaratacagini savunuyorum.

Bu arada hayatinizda kaliteli bir direksiyon seti ile bu tarz bir oyunu oynama firsatiniz oldu mu merak ettim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Megas Red

quote:

tabi bütün yardımları açar oynarsınız gamepad ile

• Mesele DS4 ile mi, set ile mi daha fazla zevk vereceği değil, kıyaslama yapmadığımız için beni ilgilendirmiyor orası. Bu oyunların direksiyon ile oynanmasının zorunlu olduğunu ima etmeye çalışmanız problem. Öyle bir şey yok çünkü. Aynı yorumlar Project Cars için de yapılıyordu lakin DS4 ile çok rahat oynanıldığı görüldü. Aynısı Assetto Corsa içinde geçerli olacak çünkü direksiyon mecburi değil.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.