Şimdi Ara

ASSOSYALİN DİBİYİM:( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
3
Favori
1.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: defansın bel kemiği

Sen asosyal değilsin abazasın dememin sebebi aşağılamak değil yardımcı olmaktı

Yazını okursan kızlardan full seks üzerinden bahsetmişsin. Yazının ana teması cinsellik. Sanki bi ilişki komple seks üzerine kurulu gibi yazmışsın. İlla zina yapmak zorunda değilsin kızlara o gözle bakma arkadaş olarak yaklaş fazlasıyla çevren olur zaten madem yakışıklısın iyi bi işin var

ya bende temelinde yatan etkei söylüyorum arkadaş sana temelinde açılamamak muhabbeti devam ettirememek donup kalmak çevren olmamak bunlar asosyallik değil mi. birde bi kız arkadaşım olsa onunla yapacak bişeyim yok devamlı avm avm mi dolaşıcağım. belli başlı şeylerede sahi olmak eğlenceli biri olmak istiyorum. temelinde bu var işte. seks ten bahsetmiyorum demiyorum zaten.çünkü olmayınca tek bir tarafı çalıştırıyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: haydarali88

quote:

Orijinalden alıntı: Gankbang

quote:

quote:

Hocam kusura bakmayın ama "sosyal zeka"nuz çok düşük bu yazdığınız yazıdan bile belli oluyor. 27 yaşındasınız ama o kadar olgun değilsiniz diyeyim

bende buradan bi yardım alayım diye yazdım. neler yapablirim diye. senin amacın neden bir kişiye yermek. sosyallik adına neler yapıyorsun sen peki. günlerini nasıl geçiriyorsun

Bahsettiğim şey bu işte. Ben sizi yermedim sadece probleminizi söyledim. Ama siz yanlış anlıyorsunuz.

dostum bak bi arkadaş dedi burada ben de aynı fikirdeyim bu yaşa kadar hiç aşk nedir bilmemişsen. kafan da tek bir şey oluyor ister istemez tamamen kendini soyutlarsan zina yapmıyacağım içki içmeyeceğim diye bir taraftan patlıyor işte. acaba bunun temelinde insanların sosyallik adına gezip tozduğu ve günümüz kızlarının bir çoğunun içki içtiği ben içki içmem dediğinde geri kafalı asosyal olarak nitelendirildiğin bir çağdasın. ve sen hep evleneceğin kız ararken ben karşıma çıkan kızların bir çoğu böyle olunca ben ne yapacağım bununla diyorsun. fizik on numara oluyor ama evlenemem diyorsun. hep geri çekiliyorsun. bu sefer kadınları da anlıyamıyorsun. normal evlenilecek bi kız da çok nadir çıkar o da güzel olursa işte. burada bir sıkıntı doğuyor. dediğin bi yerde doğru olabilir asosyallikten ziyade kadınlar olabilirdi başlık ama. yinede asosyalim be dostum yalnızım yine işten eve evden işe. sadece kız olarak değilde normal rutinde de arkadaş çevresi yapmak hem kızlı hem erkekli istiyorum. iş arkadaşları dışında.işte bu konuda sosyallik önplanda sanırım. bu amaçta neren başlamalıyım benim yapımda bir insan neler yapmalı diyorum

Burdan alacağin senin için sosyalliğin zirvesi olan bilgileri hayatina kolayca uygulayip ideal kişi olabilecegini duşunerek bu konuyu açip ciddi ciddi burda konuşman bile uzdu açikça soyluyorum. 27 yaşina dek bunu idrak edemedin, çozum uretmedin ve burda her şey halledilecek bi anda. Bir de insanlara hayli gereksiz bir tavirla sanki acizmişsin gibi saldiriyosun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: godlessnorth

merhaba, anksiyete gibi bir sorunun var mı, insanların yerine düşünüyor musun kendin hakkında?

evet var. çok düşünüyorum takıntılıyım. anksiyete var yok değil. bir ara paxil miydi neydi kullandıydım. kullandığın an iyi oluyo kafana bişey takmıyosun çok düşünmüyorsun. daha özgüvenli oluyosun. ama 1-2 ay kullandıydım. birde bu özgüvensizliğin assoyalliğin en önemli artıran etken bende yüzümün kızarması. rozasea denilen bir hastalık var bende. yüzüm aniden flushing oluyor kıpkırmızı kesiliyorum. güzel bi kız olturduğunda karşımda göz göze gelemiyorum. çok oldu kızardığım insanların bana öcü gibi bakması.
  • Bir tane kız bul onunla özgüven kas. Yapabileceğin en iyi şey budur. 3-4 ay bir ilişki yaşadıktan sonra yeteri derecede özgüven kasarsın. Artık kaşar, görücü usulü, çirkin mirkin ne bulursan yaz ve birkaç ay takıl. Triplerini sallamadığın an pişmişsin demektir. Ha hiçbir kızı da sakın kendinden üstün görme. En üstün gördüğün kız bile işi öğrendiğinde köpeğin olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justpassenger -- 19 Temmuz 2015; 21:49:01 >
  • tek yol intihar
  • Arkadaş yapmam lazım derken? Bu ne yani araba mı fabrikada üretip yapasın?

Ben 16 yaşındayım. Bende asosyalim. Fakat siz hakikaten epey bir boşluğa düşmüşsünüz.

Arkadaş bulmak kolay mı? Bu sana bağlı. Çevrene bağlı. Kimisi sadece babasıyla arkadaş olur. Kimisi kardeşiyle. Kimisi arabalarıyla iyi dostluk kurar. Kimisi sınıfından arkadaş bulur. Kimisi iş arkadaşından. Kimisinin ise karısı, kocası. Çocukları. Mutluluklarını paylaşabilecekleri herkes .

Sokakta satılan bir şey degil. Parayla alamazsın. Arkadaş buldun mu. Kalbinin bir parçasını paylaşırsın. Hesabını ömür boyu ödersin.

Kimi vakit gelir,birlikte üzülür. Bazen birlikte sevinirsiniz. Acılarınızı paylaşırsınız . Huzur bulursun.

Sevgili işleri. Yalan dolan.
    13-14 yaşındakiler. Ego tatmini yapıyorlar sadece. Daha Dünya'nın gerçeğini öğrenemeyenler onlar.

Aptallıktı sadece.

Evlenmek hayatını değiştirir. Hele çocuk sahibi olunca bu yazdıklarını unutursun bile.

Arkadaşın olsun. Az ama öz olsun.

Dünya tek başına keşfedilemeyecek kadar büyük. Kendine yoldaş bul ve bu dünyayı birlikte keşfedin. Mutlulukla,acıyla, kederle... Dünya böyle dönüyor. Peki sen neden dahil olmak istemeyezsin ki?

• quote:

quote:

Hocam kusura bakmayın ama "sosyal zeka"nuz çok düşük bu yazdığınız yazıdan bile belli oluyor. 27 yaşındasınız ama o kadar olgun değilsiniz diyeyim

bende buradan bi yardım alayım diye yazdım. neler yapablirim diye. senin amacın neden bir kişiye yermek. sosyallik adına neler yapıyorsun sen peki. günlerini nasıl geçiriyorsun

Sana kötü bir şey söylememiş ki. Sen günlük hayatında da her şeye böyle tepkiler veriyorsan arkadaş bulamaman normal.
  • Mektebe gitsen guvenin artcak emin ol

• quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

İş yerinde ki arkadaşların ortamlarında bulun, sporda devam et, klüplere, konferanslara, tiyatro gösterilerine katıl. Bu şekilde yeni insanlarla tanışacaksın. Bu iş sana bakıyor. Karakterini dışa açık hale getir, konuşmalarda fikirlerini belirt. Çok konuşma fakat hiç konuşmamazlık da etme. Varlığını belli et kardeşim. Çok zor yada karmaşık işler değil. Kendin ol bu kadar basit. Hatalar edersin insanlara karşı, sevdiğin kıza karşı rezil olursun vs. takma bu kadar. Kitap önerileri olarak benim kitap önerilerim senin pek işine yaramaz. Güncel şiir kitaplarını, stephen hawking gibi popüler romancılara göz gezdir. Beyoğlunun en güzel abisi, kürk mantolu madonna gibi metroda insanların elinde gördüğü kitapları al, sonra metroda oku. Cafelerde bulun. Bunların hepsini yapmaya zamanın yetmez, her hafta yapmak çok parada yer. Sosyal olmak bu oluyor işte kardeşim. Bana kalırsa boş ve gereksiz fakat sen istemişsin, cevabı da bu. Gece kulüpler, içki, sigaradan ve hele zinadan uzak dur. İbadetlerini aksatma. Kendine özen gösterdiğin, kendini geliştirdiğin sürece fark edilirsin. Fark edildiğinde samimi ve içten ol.

aynen hocam her şey ağızda bitiyor ben kızlarla konuşmayan bir asosyaldim baktım kızların benimle konuşacağı yok ben konuşmaya başladım ilk başta çekinirdim sonra baya baya yabancılık çekmemeye başladım hatta kızlar sevgili olmaya çalıştı ama forumu ve seni bırakmak istemedim reddettim

• Arkadaşlık sitelerine takılabilirsin.. Tip falan varsa bi kaç iyi resim ve muhabbetle bi çok kızla tanışabilirsin.. Ben çok ekmeğini yedim sanal alemin.. Tecrübe olmuş olur sana da.. tavsiye ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eneox

quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

İş yerinde ki arkadaşların ortamlarında bulun, sporda devam et, klüplere, konferanslara, tiyatro gösterilerine katıl. Bu şekilde yeni insanlarla tanışacaksın. Bu iş sana bakıyor. Karakterini dışa açık hale getir, konuşmalarda fikirlerini belirt. Çok konuşma fakat hiç konuşmamazlık da etme. Varlığını belli et kardeşim. Çok zor yada karmaşık işler değil. Kendin ol bu kadar basit. Hatalar edersin insanlara karşı, sevdiğin kıza karşı rezil olursun vs. takma bu kadar. Kitap önerileri olarak benim kitap önerilerim senin pek işine yaramaz. Güncel şiir kitaplarını, stephen hawking gibi popüler romancılara göz gezdir. Beyoğlunun en güzel abisi, kürk mantolu madonna gibi metroda insanların elinde gördüğü kitapları al, sonra metroda oku. Cafelerde bulun. Bunların hepsini yapmaya zamanın yetmez, her hafta yapmak çok parada yer. Sosyal olmak bu oluyor işte kardeşim. Bana kalırsa boş ve gereksiz fakat sen istemişsin, cevabı da bu. Gece kulüpler, içki, sigaradan ve hele zinadan uzak dur. İbadetlerini aksatma. Kendine özen gösterdiğin, kendini geliştirdiğin sürece fark edilirsin. Fark edildiğinde samimi ve içten ol.

aynen hocam her şey ağızda bitiyor ben kızlarla konuşmayan bir asosyaldim baktım kızların benimle konuşacağı yok ben konuşmaya başladım ilk başta çekinirdim sonra baya baya yabancılık çekmemeye başladım hatta kızlar sevgili olmaya çalıştı ama forumu ve seni bırakmak istemedim reddettim

Vatana millete senin gibi yiğitler lazım. Ne demiş Müslüm gürses,

aldanma çocuksu mahsun yüzüne
    mutlaka terkedip gidecek birgün
    kanma sever gibi göründüğüne
    seni sevmiyorum diyecek birgün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kediyeyolgösterenadam -- 19 Temmuz 2015; 22:22:12 >

• Neden herkes aşk denilen kavrama takmış ki? aşk diye bir şey yok varsa iki cinsin cinsel isteklerinden dolayı yaklaşımıdır, budur . evlenmekte aynısı.yani sen cinselliğin geldiğinde herhangi bir zamanda herhangi bir kızda karşıladığında o isteği, aşık olur musun? Bütün mesele bu soru.. zina işlememk için evlilik adında insanlar helal birliktelik yapıo. sende her normal insan gibi bu dürtülerin seni itio. kalbin gücüne veya uzuvlarına güvenme zekana güven mantık herzaman iyidir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stopmouth

Neden herkes aşk denilen kavrama takmış ki? aşk diye bir şey yok varsa iki cinsin cinsel isteklerinden dolayı yaklaşımıdır, budur . evlenmekte aynısı.yani sen cinselliğin geldiğinde herhangi bir zamanda herhangi bir kızda karşıladığında o isteği, aşık olur musun? Bütün mesele bu soru.. zina işlememk için evlilik adında insanlar helal birliktelik yapıo. sende her normal insan gibi bu dürtülerin seni itio. kalbin gücüne veya uzuvlarına güvenme zekana güven mantık herzaman iyidir...

Aşk sadece insanlar arasında olan bir şey degil ki.

Bir insanın Allah'a duyduğu aşk vardır. Gerçek aşk budur işte. Diğerleri sadece Dünyada duyulan aşktır. Geçicidir.

Allah Dünya'da hakkımızda en hayırlısını versin İnşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: - Black Widow -

Hocam pek kitap okumuyorsunuz değil mi?

Bence kitap okuma alışkanlığı edinmelisiniz. Çünkü kurduğunuz cümleler biraz basit gözüküyor; cümleler arası bağlantıları sağlayan akıcı geçişler sizde fazlasıyla eksik.

Ayrıca özellikle kadınları cinsel obje olarak görmekten vazgeçmelisiniz. Böyle bir kafa yapısı ile kızlarla doğal olarak anlaşabilmeniz mümkün değil.

evet eksiğimi biliyorum ilk yazımdada bahsettim. ama romaan tarzı dğilde genel kültür olaraktavsiye edeceğin kitaplar ar mı. birde tarihimiz konusundada çok eksiğim böyle sıkadan anlatacak kitap var mı bildiğğin.
    ilber ortaylı türk tarihi nasıl
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.