Şimdi Ara

Assubayın Hayatı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün çarşıda giderken yolda bir adam gördüm.Adam genç ama üstü başı yırtık bir adam.Bana dediki Allah rızası için bir sadaka diye.Ben de çıkardım 5ytl verdim neyse ertesi gün yine çarşıyı gezerken bu sefer caminin yanında yere yatmış bende önünden geçerken yine bana Allah rızası için bir sadaka istedi.Sordum kendisine karnın açmı diye adam açım dedi.Aldım götürdüm adamı lokantaya bir güzel karnını doyurdum.
    Sordum kendisine kimin kimsen varmı diye adam yok dedi.Allah dedim.Sonra birden var dedi.Bir küçük çocuğu varmış ama koybolmuş.Çocuğumu aramak için dilençi kılığına girmiş ama kendisi assubay.
    Yani kendi kendime diyorum ki dünyada neler var.Halimize şükretmek lazım.

• bu bana bir türk filmini hatırlattı.
  • olsa olsa jandarma da sivil istihbarat bölümünde görevli bi astsubaydır, ama onlar da böyle onunla bununla yemek falan yemezler, yani bana da bir Türk filmini hatırlattı
  • buldum.

öksüzler 1973

yapımcı : berker inanoğlu
    senaryo : hamdi değirmencioğlu

ayşe : zeynep değirmencioğlu ( hamdi değirmencioğlu'nun kızı )
    sezercik : sezer inanoğlu ( berker inanoğlu'nun oğlu - zadenin zadesi gibi oldu ehehe )
    fatma: arzu inanoğlu ( berker'in kızı sezer'in ablası )

diğer rollerde de:

ekrem bora : baba
    erol taş : hırsız, kötü adam
    mahmut hekimoğlu : teğmen
    nubar terziyan : sütçü dede
    süleyman turan : ahmetçik'in babası, berduş
    nuri tosun ( şişko nuri ) : sezerciğin eşeğinin belalısı

süleyman turan berduş rolünde kaybolan çocuğu parklarda dilencilik yaparak arıyordu.

babakartal0 sen ciddisin galiba hı?
  • Arkadaşlar anlattıklarım tamamen gerçektir.
  • Doğru olabilir çocuğunu araması ama onun astsubay olduğunu sanmıyorum.
  • ilk başlarda bende assubay olduğunu inanmadım ama assubay kıyafetiyle bir yerde gördüm.
  • Çok ilginç.Askeriyede böyle bir şey kabul görmez..
  • evet kabul görmez, dediğim gibi olsa olsa sivil istihabarat birimindedir, ama onlarda çok nadiren üniforma giyerler
  • arkadaşım dilençiye 5 ytl verilir mi.
    bilsem istanbullular o kadar cömert ben de istanbula gelip sektör değiştireyim. ne dersiniz geleyim mi...
  • allah sadakanızı izzet-i dergahında kabul ve makbul eylesin. çek yazarsan sevinirim.
  • valla ben burda dilenciye 20 ytl verirlerken gördüm.yollarına bi de ben çıkıp elimi uzatsam mı diye düşünmedim değil
  • yav ben bigün kadıkoye iniyodum bi tane kağıt toplayan çocuk bi anda çöpü bıraktı kadına döndü para istedi bizim ki de çıkarıp para vermezmı len dedim işe bak ben istesem demekki bana da verecek kağıt toplayan adamın neyıne acıdıda o parayı verdı anlamadım kağıtçıda kalıbına bakmadan nasıl istedi o parayı çocuk sapa sağlam 22 ,23 yaşlarında çocuk olayda cadde de oldu bağdat caddesinde yanı kımse kımseye bişey yapamaz gündüz olan bi olay
  • astsubay
  • Yardım isteyenlere yardım etmek lazımdır.
  • AYNEN
    quote:

Orjinalden alıntı: Ayden

Yardım isteyenlere yardım etmek lazımdır.
  • @babakartal0
    adam oscara aday hiç inandırıcı değil
    seni kandırmış sanki
    birini aramak için illa dilenci kılığına girmeye gerek yok hele bide para istiyomuş ha
  • bana tamamen hıkaye geldı en ufak bir parçasına bıle ınanmadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: babakartal0

ilk başlarda bende assubay olduğunu inanmadım ama assubay kıyafetiyle bir yerde gördüm.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.