Şimdi Ara

ASTRA 1,3 CDTi 'dan daha az yakan araba OLAMAZZZZZ!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
3.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O dediğiniz arabaların hepsi daha fazla yakıyor Astra CDTi'dan. Hepsinden arkadaşlarımda var, en az Astra yakıyor!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Spermatazoit

O dediğiniz arabaların hepsi daha fazla yakıyor Astra CDTi'dan. Hepsinden arkadaşlarımda var, en az Astra yakıyor!!!
    Tamam yavrucum , tamam çocuğum en az Astra yakıyor , en büyük astra , senin (babanın) arabası en iyisi.Ama ben işersem daha uzağa gider
  • quote:

O dediğiniz arabaların hepsi daha fazla yakıyor Astra CDTi'dan. Hepsinden arkadaşlarımda var, en az Astra yakıyor!!!

yaş kaç?
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrEvo8

volkswagen lupo var 100km 3.8lt
    307 1.6 hdi var 1 depoyla istanbul dan antalya ya gidiyor
    astradan çok daha iyileri var..
    http://www.arabadergisi.com/icindekiler/307antalya.htm
    Dostum bir düzeltme yapalım araç 1.4 HDI
  • Arkadaşlar bu olayı bu şekle sokmayın... hepsi az yakar, kullanmasını bildikten sonra...

ama burda bir gerçek var, astrada 6. vites olayı 100km/h hızdan sonra rakiplerine oranla bir avantaj.

zamanında foruma resimlerini koymuştum...

110 km/h hız 6. vites devir 2000 rpm ve tüketim 4.2 L/100 km, 40 km lik bir deneme sonrası...

geçende izmite gittim geldim...

150 km/h hız 6. vites ve 6 L/100 km tüketim...bence çok iyi.

6. vites farkı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorele2000 -- 10 Temmuz 2007; 15:15:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: HRMNKY

PSA-Ford'un ortaklaşa geliştirdiği ve arabalarında hdi ve tdci olarak adlandırdığı motorlar şu anda en ekonomik motorlardır.Peugeot 407 1.6 hdi 100 kmde 3.68litre yaktı.Gerisini siz düşünün.Bir depo mazotla da 206hdi'mız 90-100ü geçmezsek Konya-İstanbul-Konya yapıyor.Deposu 50litre

ben o dergi masalına inanmıyorum. pejo 407 o koca kasayla ve 1.6 motorla astra 1.3 ten az yakamaz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: penboo

2000 km yol 2.1 depo benzin(126lt*2.860=360.36ytl). yeri geldi 170 yeri geldi 60km.ben eşim annem ve babam(bizimkiler biraz tombişler)bagaj full dolu.megane II hb 1.6 16V 115 bg

ADAMLAR YAPMIŞ YAHU

2000 km için şehirler arası 4 depodan daha az gaz yakarım. depo 60 liraya doluyor. Yani 240YTL'den daha ucuza rahatlıkla alırım o yolu.

zaten aynı yolu şehiriçi kullanımda bile 5 depo gazla rahatlıkla alırım. Şehiriçi tüketimle bile 300YTL'yi bulmaz.

• benim golfte çok iyi maşallah 100 kmde 7.5 daha ne olsun
  • türkiyenin bitmez klasiği.

-EN AZ BENİM ARAÇ YAKIYOR.
    -HAYIR BENİM BİR ARKADAŞIMIN ARABASI VAR O DAHA AZ YAKIYOR.
    -YOK YAA. SEN BİRDE BENİM DAYIMDAKİ ARABAYI GÖRSEN KOKLUYOR.
    -NE VAR ONDA BENİM ENİŞTEMİN ARABASI KOKLAMAYI BIRAK BENZİNLİĞE SELAM VERMESİ 100 KM..

BİTMEZ BU MUHABBET
  • astra az yakiyor cunku araba o kadar bayıkki...
  • Smart dizel
  • Doblo 1.3 multijetle ç.kale-izmir arası git gel 80 ytl mazotla katedildi.
    toplam 700 km+ş.içi+klima
    edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozi17 -- 11 Temmuz 2007; 9:27:19 >
  • astra az yakiyor cunku araba o kadar bayık ve hantal ki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drserkarakus -- 10 Temmuz 2007; 22:09:36 >
  • ::Mantık hatası:::
    Şuna benzemiş...
    Çok genç bir kadın çünkü yaşı 80....

Tam benzemese bile yakın anlamda...

Bayık ve hantal araba az yakmaz, sonuçta gaza çok daha fazla basmak zorunda kalırsın...

Astranın hantallığı 1. vitesle sınırlı...2. vitesle turboyuda açtıktan sonra şahlanıyor.
    2500 devirde gaza basmanla çok rahat istediğin arabayı sollarsın...çünkü 4. vitesde 90 la giderken gaza basmanla bir den 150 ye çıkıyor...

Ya da şöyle söyleyim... deviri 2000 de sabitle, istediğin yokuşa gir ve çık, çünkü o 200 torku sonuna kadar kullanıyor...

quote:

Orjinalden alıntı: drserkarakus

astra az yakiyor cunku araba o kadar bayık ve hantal ki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorele2000 -- 11 Temmuz 2007; 0:45:52 >
  • quote:

Arkadaşım 6.vitesin avantajı yüksek hızlardadır 90km hıza pek faydası olacağını düşünmüyorum.Sen gelmiş bir iddiada bulunmuşssun ama bana bir kanıt göster şu kadar yaktım de ki inanalım.Böyle az yakar yok o çok yakar demekle olmaz.Bana test getir aha az yakmış de hepimiz öğrenelim.Opel Astra eğer gerçekten dediğin gibi az yaksaydı reklamlarını görürdük değil mi

• Orjinalden alıntı: gorele2000

::Mantık hatası:::
    Şuna benzemiş...
    Çok genç bir kadın çünkü yaşı 80....

Tam benzemese bile yakın anlamda...

Bayık ve hantal araba az yakmaz, sonuçta gaza çok daha fazla basmak zorunda kalırsın...

Astranın hantallığı 1. vitesle sınırlı...2. vitesle turboyuda açtıktan sonra şahlanıyor.
    2500 devirde gaza basmanla çok rahat istediğin arabayı sollarsın...çünkü 4. vitesde 90 la giderken gaza basmanla bir den 150 ye çıkıyor...

Ya da şöyle söyleyim... deviri 2000 de sabitle, istediğin yokuşa gir ve çık, çünkü o 200 torku sonuna kadar kullanıyor...

astra kullanmak zorunda kaldigim bir araba...
    adamlar az yaksin diye midir nedir arabayi ole bi ayarlamislarki bence cok kotu olmus cok hantal...dedigin gibi 1. vites adami bitiriyor..az yaksin istiyosan bole bayik bayik gideceksin..ama deviri hic dusurmeyip basarsan normal bir araba gibi gidiyor..bence bu sekilde kullanirsak en az yakan araba olamaz...
    206 hdi bile bundan daha seri,digerlerini hic kiyaslamiyorum corolla gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drserkarakus -- 11 Temmuz 2007; 1:45:38 >

• hayat 1. viteste,honda 4500d/dak da başlar.
  • ARKADAŞLAR 1.4 MOTOT ARAÇLARDAN EN AZ YAKAN HANGİSİDİR ARÇLARIN 100 KM DE ŞHİR İÇİ ŞEHİR DIŞI TÜKETİMLERİ Nİ NAISL BULABİLİRİM..ŞEHİR İÇİNDE KULLANMAK İÇİN İŞE GİDİP GELMEK İÇİN.10-12 ARASI GÜZEL EN AZ YAKAN ARAÇ HANGİSİDİR...???????????
  • Bence böle bir başlık olamaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: imajinem

ARKADAŞLAR 1.4 MOTOT ARAÇLARDAN EN AZ YAKAN HANGİSİDİR ARÇLARIN 100 KM DE ŞHİR İÇİ ŞEHİR DIŞI TÜKETİMLERİ Nİ NAISL BULABİLİRİM..ŞEHİR İÇİNDE KULLANMAK İÇİN İŞE GİDİP GELMEK İÇİN.10-12 ARASI GÜZEL EN AZ YAKAN ARAÇ HANGİSİDİR...???????????

Honda bu konuda çok iyimiş. Honda Jazz Honda City gibi araçlara bakmanı tavsiye ederim.

Astra konusuna gelince 50ytl'lik mazot aldım 375km şehiriçi gittim.

Allah bereket versin. Nazar değmesin bidaneme.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.