Şimdi Ara

ASTRA 1,3 CDTI SATIŞ PİYASASI (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: 42has42

1.3 astra ile herhangi 1 dogan görünümlü sahin kalkıs yarışı yapsın bakalım durum ne olacak ...

Abartma istersen Ford'cu kardeşim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

quote:

1.3 astra ile herhangi 1 dogan görünümlü sahin kalkıs yarışı yapsın bakalım durum ne olacak ...

Evet Abarttım Farkındayım Ama Kabul Edilmiyor Fordun Astradan İyi Oldugu....

Zaten Akıl Var mantık var biri elma diğeri Armut siz bu 2 meyveyi nasıl Kıyaslarsınız Bizim Mantıkta bu biri 1.3 diğeri 1.6

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

quote:

Evet Abarttım Farkındayım Ama Kabul Edilmiyor Fordun Astradan İyi Oldugu....

Zaten Akıl Var mantık var biri elma diğeri Armut siz bu 2 meyveyi nasıl Kıyaslarsınız Bizim Mantıkta bu biri 1.3 diğeri 1.6

Motor olarak kabul ederim iyi olduğunu arada 20 HP var çünkü. Ama kalite bakımında ikisi de aynıdır.

• kargaya yavrusu şahan gelirmiş ya seninki o hesap;
    ben geçen sene araç alırkın 3 model vardı megane astra focus
    bunu herkes kabul etmeliki şuan dünyanın endayanıklı ve cimri motoru 1.3 multijet ayrıca herkes bu motoru opelin diye bilir ama fiattır.
    triger yok, parçası sebil gibi ucuz , vergisi ucuz, ayrıca parçası türkiyenin en bol dizeli.
    kalkış konusunda haklısın ama sen o focusla gel bir otobanada gör :)
    astranın donanımı ve kalitesi 10 focus eder ben satın alma esnasında hepsini alıcı olduğum için alıcı gözle inceledim işçilik ve malzeme kalitesi baktığım araçlar içerisinde en berbat olan focustu. bakalitlerini karşılaştırırsan görürsün.
    bu araç hız için değil ekonomi için dizayn edilmiş hıza meraklı isen GTC al topu topu 5000 ytl daha pahalı.

quote:

• yeni focusu test ettim yalıtım pek iyi gelmedi bana
  • İkiside kesinlikle iyi ve dayanıklı araçlar. Birisi motor performansı diğeride tasarımı ve malzeme kalitesiyle ağır basıyor. Fakat kimse değinmemiş sırf meraktan inceledim arkadaşlar fordun 2.eli çok düşük gidiyo astralara göre. Ayrıca 1,6lık motorda vergi bakımından astradan fazla. Yıllık astra:393 YTL, Focus:628ytl nerdeyse yarı yarıya.(miktarlar 1-3yaş araçlar içindir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ata_han -- 31 Ocak 2009; 18:43:17 >
  • Focus'un daha ucuza gitmesinin sebebi şirketlerin daha çok kullanması. 1.6 olduğu için herkes Focus'a yöneliyor. Haliyle bu da aracın değerini düşürüyor. Şirtketler hep Focus alıyor. Astra şirket aracı çok nadirdir.
  • tabıkı astra
    focus alanlarda içi cız edıyor keske astra alsaydım dıyede caktırmıyorlar
  • Arkadaş 2007 Astra 1,3 CDTI ELEGANCE +SUNROOF siyah 39000 km'de....27.500 TL'ye aldı 2 hafta önce....
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.