Şimdi Ara

Astra 1.6T AS vs Insignia 1.6 MT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tam magandalık, başkalarının hayatını riske atmaktan başka bir şey değil. Kaza yapmayı göze alıyorlarsa onların hayatı ancak başkalarının hayatını riske atmak bunların haddine mi arkadaş.

Geçen ay Tem'de en solda giderken bizim araca sağdan bir komyenet çarptı, eşimde hakimiyeti kaybedip refüj bariyerlerine çarpıp durdu. Kamyonet neden düz yolda sağdan çarptı bilmiyoruz, çünkü kaçıp gitti. Kaza anında da plaka alamadık. 2012 corsa arabamız da pert oldu, şansımıza eşime bir şey olmadı iş çıkış saati olmasına rağmen, başka araçlarla çarpışmadı. refüj bariyerine çarpıp sekip sol şeritte tutabilmiş arabayı diğer şeritlere girmeden. Kısacası bu tarz araç kullanan insanlar insanlıktan zerre nasibini almamış, sorumluluktan yoksun kişiler. Kazadan önce de sövüyordum bunlara trafikte artık daha çok sövüyorum. O makas sırasında hakimiyetini kaybetse, etrafında ki bir sürü aracı ve içindekileri katledecek. Herkes bizim gibi şanslı değil nitekim E5 ve Tem de bir sürü ölümlü kaza oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desert_rain -- 3 Ocak 2014; 0:01:56 >

• Video ile bahsettiğiniz olayı nasıl bağladınız adamlar gece 3-4 te çıkmışlar, başka hiçbir araç dahi yok. gündüz trafikte yapsalar ayrı ama gecenin bir köründe bu hareketleri o kadar ayıplamıyorum açıkçası.
  • serkanarch S kullanıcısına yanıt
    Gece geç de olsa her zaman başkalarının canını yakma ihtimali var zira görüyoruz ve duyuyoruz gece geç saatte olan kazları da. Ancak ben yukarda ki linke tıkladıkdan sonra üstüne bir de önerilen ilk linki izlemişim. Şimdi siz söyleyince baktım, benim asıl sinirlendiğim bu video, aşağıda linki koydum. Ancak gece kaç olursa olsun trafikte insanlar, araçlar oluyor ya da bir yerden çıkıyorlar bu kadar hızlı gelindiğini fark etmeyip.

http://www.youtube.com/watch?v=bETM8elbpWk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desert_rain -- 3 Ocak 2014; 11:24:32 >
  • video'daki istanbul seyahat'ın otobusü görünüyor o gece sanırım aynı firmanın bir otobusü kaza yapmıştı yer olarak neresi bilmiyorum ama otobusü görünce kaza geldi aklıma.

Allah rahmet eylesin 2 kişi ölmüştü.

Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: burcink

video'daki istanbul seyahat'ın otobusü görünüyor o gece sanırım aynı firmanın bir otobusü kaza yapmıştı yer olarak neresi bilmiyorum ama otobusü görünce kaza geldi aklıma.

Allah rahmet eylesin 2 kişi ölmüştü.

Saygılar

Park halinde ki otobusten nem kapmis :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kötü bir mana'da söylemedim otobusü görünce o olay geldi aklıma
  • quote:

Orijinalden alıntı: burcink

Kötü bir mana'da söylemedim otobusü görünce o olay geldi aklıma

Mesajiniz biraz anlamsiz olmus o zaman. O gece ayni firmanin otobusu kaza yapmis yazmissiniz. Hangi gece?
  • Bu araçlar hız yapmak için değil, sizi bir yerden bir yere daha güvenli ve gidişinizi kolaylaştırmak için var. Touring araçlarla otobanlarda hız denemeleri yapılmasını, makas atılmasını hiç hoş bulmuyorum. Günün hangi saati olursa olsun..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.