Şimdi Ara

ASTRA AFL FAR KULLANIMI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
1
Favori
17.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: GTS1907

Senin keratanin uzunlarini gormek isterdim abi, nasil iyimi uzunlarin uzunlugu

Tam ağzına layık,
    Türkiye layıktır layık kalacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEMOZA45

quote:

Orijinalden alıntı: uk79

his konusu şöyle ,siz yola bakarken hızınız değiştikçe ışığın aydınlatma şeklinin değiştiğini eğer dikkatli iseniz fark ediyorsunuz.

Viraj içi aydınlatmayı hissediyorum,geri vites aydınlatmasını hissediyorum,otomatik uzunları hissediyorum(kolu ileri ittirerek) ama diğerlerini hissetmiyorum.Sistemde herhangi bir sorun olsa onları da hissedemem sanırım

Göstergedeki yeşil renkteki far simgesinin üstünde A yazıyor değil mi ? Auto anlamında.

Otomatik uzun far asistanı. Siz hiç kola dokunmadan gerektiğinde uzunları yakar karanlık yerlerde, sonra yine otomatik kısalara geçer.

Etkinleştirmek için 40 km üzerinde selektör kolunu 2 defa ileri itiyorsunuz. Orta ekranda Otomatik uzun far aktif benzeri bişey çıkıyor zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: butterfly_effect_53

quote:

Orijinalden alıntı: SEMOZA45

quote:

Orijinalden alıntı: uk79

his konusu şöyle ,siz yola bakarken hızınız değiştikçe ışığın aydınlatma şeklinin değiştiğini eğer dikkatli iseniz fark ediyorsunuz.

Viraj içi aydınlatmayı hissediyorum,geri vites aydınlatmasını hissediyorum,otomatik uzunları hissediyorum(kolu ileri ittirerek) ama diğerlerini hissetmiyorum.Sistemde herhangi bir sorun olsa onları da hissedemem sanırım

Göstergedeki yeşil renkteki far simgesinin üstünde A yazıyor değil mi ? Auto anlamında.

Otomatik uzun far asistanı. Siz hiç kola dokunmadan gerektiğinde uzunları yakar karanlık yerlerde, sonra yine otomatik kısalara geçer.

Etkinleştirmek için 40 km üzerinde selektör kolunu 2 defa ileri itiyorsunuz. Orta ekranda Otomatik uzun far aktif benzeri bişey çıkıyor zaten.

Aynen,yeşil renkte A yazıyor ve çok keyifli bir özellik.Ayrıca uzun huzmeler de çok başarılı.Yüksek hızlarda bile çok uzun mesafeyi net bir şekilde gösteriyor.

• Merhaba arkadaşlar konuyu uyandiracagim ama Astra aracım da Afl far her zaman aç kapa yapmıyor yani bazen neredeyse karşıda ki araç yanıma geldiginde kapatıyor sebebi ney olabilir yardımcı olabilicek birileri var mı acaba?
  • Afl karşıdan gelenin ışık değerine göre çalışıyor. Ama orta. Işığıda önemli. Şehir içinde gece ışıklandırma çok olduğu için algoritması tam işe yaramayabilri. Uzun yolda daha iyi çalıştığını söyleyebilirim
  • kamokaizen kullanıcısına yanıt
    Yok hocam benim ki kesinlikle hatalı çalışıyor kapkaranlık yolda karşıdan gelen aracın ışığını algılamamasının imkanı yok hassasiyet derecesinde problem var servise sordum aracı birakmami istediler ölçüm yapacaklarmış işim olduğundan bırakamadım ama aklımı kemiriyor bu hata
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikmfatih

Merhaba arkadaşlar konuyu uyandiracagim ama Astra aracım da Afl far her zaman aç kapa yapmıyor yani bazen neredeyse karşıda ki araç yanıma geldiginde kapatıyor sebebi ney olabilir yardımcı olabilicek birileri var mı acaba?

Aynanın altındaki kameranın önünde etiket vardır hgs etiketi gibi.

• oguzhanc64 kullanıcısına yanıt
    HGS var hocam ama lensin önünde değil 4 parmak sağında yani görüş açısında değil sorunu bulamadık bir türlü %40 başarılı şuan da
  • Merhabalar
    1.6 CDTI 136 bg astranın hangi modellerinde afl far var. Hangi modellerde hem sanroof hem de afl var bilgisi olan yardımcı olabilir mi.

• cikanspy C kullanıcısına yanıt
    J kasa ise cosmo paketlerde mercekli far olanlarda AFL mevcut. Sunroof standart değil opsiyonel olarak alınmış olması gerek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.