Şimdi Ara

Astra Alıcam ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimdeki 2005 307 XR ile opel 2000 model 1.6 CD yi takas etmeyi düşünüyorum ( yarın ) aracın fiyatı 18,750 Km si 90 bin de. aracın bi kapı sacı değişmiş ve bel altı boyalıymış.11 yaşındaki araç için normal olduğunu düşünüyorum büyük de bir kazası yoksa fiyatta da anlaşabilirsek inşallah almayı düşünüyorum.

sizce bu fiyat eder mi? benim aracımın değeri 21,500 civarı( triptonik vites 60.000 km de. ) üstüne kaç tl istemeliyim? alırken bakmam gereken önemli bir nokta var mı?

yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: yamtar77

öncelikle iyi geceler arkadaşlar .

Elimdeki 2005 307 XR ile opel 2000 model 1.6 CD yi takas etmeyi düşünüyorum ( yarın ) aracın fiyatı 18,750 Km si 90 bin de. aracın bi kapı sacı değişmiş ve bel altı boyalıymış.11 yaşındaki araç için normal olduğunu düşünüyorum büyük de bir kazası yoksa fiyatta da anlaşabilirsek inşallah almayı düşünüyorum.

sizce bu fiyat eder mi? benim aracımın değeri 21,500 civarı( triptonik vites 60.000 km de. ) üstüne kaç tl istemeliyim? alırken bakmam gereken önemli bir nokta var mı?

yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

2005 model arabayı bırakıp 2000 model arac alacaksınız birde üstüne bel altı boyalı deniyor,bel altı boya demek tavan haric boyalı demektir akıl işi değil bence sizinki

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.