Şimdi Ara

astra classic için sony gt414u teyp taktırılabilir mi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bende astra classic var onun orjinal teybi yerine sony taktırmak istiyorum herhangi bir problem yaratır mı?? direksiyondan kumanda tuslarını kullanabılırmıyım ?? bıde astra da olan bilgi ekranını sorun yaratırmı

http://img329.imageshack.us/img329/6413/baracresimthumbnailpm2.jpg

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratt11 -- 30 Ocak 2007; 9:59:13 >

• Teyp takilabilir ama kumanda olayini bilmiyorum..
  • bizde de aynı arabadan var ben de sony mp3 calar aldım vakat eski teyibi cıkartırmadım alttaki bosluga taktırdım

eger orjınal teybin cıkaracaksan o usteki ekran da dreksıyondaki kumandalar da işe yaramıyo
  • sony mp3 çalar takılabilir fakat kumandalar orjinal teyp dışında çalışmaz yani mp3 çaları taktırırken eski teypi söktürürsen bi işe yaramaz ama eski teyp kalırsa onları çalıştırmaya devam eder
  • kumanda çalışmıyor bildiğim kadarıyla da teyibi taktırabilirsin niye taktıramayasın ki
  • Konsola teyp takilmasi demek mumkunmus ama ne kadar sik durur o da merak konusu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bguzelsoyy

Konsola teyp takilmasi demek mumkunmus ama ne kadar sik durur o da merak konusu...

iğrenç gözüküyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tak gitsin ben taktım pioneer 6850 mükemmel oldıu
  • Dostum hic zannetmiyorum guzel durdugunu...O konsola ana unitesi gumus renkli bi teyp baglanirsa cok MUKEMMEL DURUR...Mesela SONT GT 200 gumus renk olani..Neden dersen sony isiklari senin arabanin hiz göstergesinin lambalari ile ayni renkte !!

quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

tak gitsin ben taktım pioneer 6850 mükemmel oldıu
  • teyp takılır herhangi bir sorun olmaz
    sadece direksiyondan kumanda çalışmaz ve senin eski orijinal teyibinde ekran yok;olmadığı için de şarkı,radyo bilgileri bilgi ekranından geçiyordu
    ama taktıracağın sony'nin kendi ekranı var ve bilgi ekranı doğla olarak iptal olucak
    ama yazılar teybin ekranından geçer...
  • quote:

Dostum hic zannetmiyorum guzel durdugunu...O konsola ana unitesi gumus renkli bi teyp baglanirsa cok MUKEMMEL DURUR...Mesela SONT GT 200 gumus renk olani..Neden dersen sony isiklari senin arabanin hiz göstergesinin lambalari ile ayni renkte !!

quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

tak gitsin ben taktım pioneer 6850 mükemmel oldıu

Foto olsaydı gösterirdim, gören bayılıyor.

Bi ara çeker koyarım, otobüsten bakıyorlar

Ayrıca TEYP zaten gümüş, hiç mi görmedin yav

astra classic için sony gt414u teyp taktırılabilir mi??

Bu astraya gitmezse hiç bir teyp gitmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antiochos -- 30 Ocak 2007; 18:57:03 >

• Teyp in lambalari guzelde estetik acisindan Orjinal mis gibi gozukebilir diye dusundun Sony i ..Yaw abartma sende millet otobusten bakiyomus :D Ama hos teyp tabi..
  • quote:

Teyp in lambalari guzelde estetik acisindan Orjinal mis gibi gozukebilir diye dusundun Sony i ..Yaw abartma sende millet otobusten bakiyomus :D Ama hos teyp tabi..

Vallahi billahi bak , gerçi son ses açarsan bakarlar , ışık oyunları filan yapıo ya trefikte yanyana durunca , çok bakıo şöförler aracın içine, Astranın neyine içine baksınlar, teyp var diye bakıyorlar

Yakın olan olsa bi tur attırıyım, kaç kişi bindi arabama bir tane konsola gitmemiş , şöyle olmamış diyen yok herkes:

"VIŞŞ Çok sağlam bişi yapmışsın"

"Baba bu ne"

"Abi disko yapmışsın"

"OBAAAA AKIN bu ne"

"BABAAAA NAAPTIIN"

Kimi ekstrem tepki verdiler

Sonra teyip hakkında bilgi verdikten sonra

"VAAY HARBİ SÜPERMİŞ"

"Maşallah şahane güle gülşe kullan, kaça almıştın"

"Baba ben de alcam"

gibi yorumlar yaptı..

Tabii fiyatını söyleyince hepsi

oldu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antiochos -- 30 Ocak 2007; 19:28:13 >

• quote:

Orjinalden alıntı: emrew

bizde de aynı arabadan var ben de sony mp3 calar aldım vakat eski teyibi cıkartırmadım alttaki bosluga taktırdım

eger orjınal teybin cıkaracaksan o usteki ekran da dreksıyondaki kumandalar da işe yaramıyo

alttaki bosluga takınca goruntu nasıl oluyo pekı hos duruyo mu?? bosluga taktırınca kullanımı zor oluyomu bıde?? ha bıde alttakı bosluga taktırmak ıstesem baglarken sorun cıkmaz dımı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.