Şimdi Ara

ASTRA F KASA KULLANICILARI (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
202
Cevap
9
Favori
136.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 94 astra cabrio kullanıcısıyım ve çıkma açılır tavan bulabileceğim bi adres bilen varmıdır ;)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba bende yeni aldıgım opel astra f 1,6/ 16v 1995 model
    araç içinde donuyorum ısınması cok geç oluyor.yağ lambasının yanındaki sarı lamba yanıp sönüyor .checkvalf lambası sanırım neden yanar
    plaka arasındaki plastik malzemeden nerden buluruz .bulamadım anten in yanındaki lastik cürümüş yenisini bulabilirmiyim .işte böyle
    brodway den sonra bu araba hiç hoşuma gitmedi ..
  • muratti71 M kullanıcısına yanıt
    Kalorifer peteğini kontrol ettir oncelikle. Yanan ariza lambasi icin de tech2'ye bağlatman gerekiyor. Plaka arasındaki plastik malzemeyi opelparcaci.comdan temin edebilirsin. Anten lastiğini de yetkili servisten sipariş geçebilirsin. Facebook'taki astra f grubuna beklerim. Broadwayle kıyaslanmayacak kadar iyidir, biraz elinden tutarsan memnun kalırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba yeni aldığım 95 model astra da tekleme problemi var yolda giderken gaza basıyorum gazı yemiyor sanki pedal takılmış gibi birden gazı veriyor neden olur acaba
  • Arkadaşlar forumu okudum. 96 model lpg takılmamış 190000 km de düz vites Sedan opel astra fiyatı nedir acaba.Almayı düşünüyorum .Teşekkürler inşallah forumda yazarım

• Selamün aleyküm, (Astra F sedan 98 1.6 16V GLS manuel, 96000 km ) aracı yeni aldık istanbulda götürebileceğimiz sizinde güvendiğiniz özellikle ilk başta detaylı yorum yapan bilgi dağarcığı geniş olan büyüklerim nerleri hangi servisleri hatta hangi ustaları önerirsiniz istanbulda, ayrıca ekstradan araca yaptırmamız gerekn birşey var mı? Yakıt tüketiminde neleri yaparsak daha az harcama yapmış oluruz, şimdiden teşekkürler.. Ayrıca astralarda harareti sabit tutan (90-100 arası) bi sistem varmış sürekli bu aralıkta oynar sabit kalırmış yüksek veya sürekli oynayan hararet göstergesi gayet normal 👍🏻

• Ne kadar fiyata aldınız acaba ?
  • Anlaşılan facebook varken kimse buraya takılmıyor
  • S.alm dostlar hayırlı ramazanlar bende 2 gün önce 98 model 1.6 astra sedan araç aldım. Aracın farlarini acinca tarih saat derece kısmı sönüyor bu normal mi bir de derece hep 0 gösteriyor Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Drndli

S.alm dostlar hayırlı ramazanlar bende 2 gün önce 98 model 1.6 astra sedan araç aldım. Aracın farlarini acinca tarih saat derece kısmı sönüyor bu normal mi bir de derece hep 0 gösteriyor Teşekkürler

evet maalesef
  • 18 bine bu araç alınırmı opel vectra b veya bunu düşünüyorum ama vectra b çok elektrik sorunu verip illallah ettiriyomuş bunlar nasıldır 18bin lira edermi

• Herkese merhaba aracım 94 1.4 8v hb kasa c14se kodlu dur. Baskı balata değişimi için toplu set alacağım. parçacı da alırken sonradan dikkat ettim. Luk marka aldıgım baskı balata setinde 1.4 8v c14nz yazıyordu herhangi bir sıkıntı olur mu ?
  • Selam arkadaslar 94 1.6 GL sedan astra f aldım direksiyonu hidrolik yapmak istıyorum parçaları nereden temin edebilirim
  • Oncelikle iyi gceler atkadaslar. Bende yaklasik astra 1.6 16v gls kullanicisiyim cozemedigim bir sorunu var aracin insallah yardimci olursunuz aracim tekleme yapiyor ne yaptiysam duzeltemedim hafiften bi tekleme yapiyor arac ornegin 2. Videste giderken ayagimi gazdan cektigimde sirkeliyor araba neden boyle yapiyor bilgisi olan varsa yardimci olurmusunuz

• Selam arkadaşlar f kasa astra almayı düşünüyorum bi tane var yakınında gls 98 model 230 bin de sanruflu sol çamurluk değişmiş şase işlem görmüş bu yuzden boya da çıkabilir bi kac tane 18 bin isti o sizce bu araç alınır mi alınsa da piyasası nedir bunlarin

• Yada başka araç tavsiyeleri veya kronik sorunları varmidir

• F kasa kullanan yok galiba

• astra f orijinal almanyada üretim bir araçtır.iki üç tana elimden geçti.temizi olursa tadına doyum olmaz.ancak bahsettiğinize çok istemiş.o fiyata çok daha temizi bulunabilir.
  • bende çok aradım sonunda meriva a aldım cosmo sunu.rahat ettim ama hala içimde bir ukde kalmıştır.gerçi meriva onu aratmıyor ama ispanyol imalat..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Veysel3542

Selam arkadaşlar f kasa astra almayı düşünüyorum bi tane var yakınında gls 98 model 230 bin de sanruflu sol çamurluk değişmiş şase işlem görmüş bu yuzden boya da çıkabilir bi kac tane 18 bin isti o sizce bu araç alınır mi alınsa da piyasası nedir bunlarin

şase falan oynanmışsa yanaşma.
    ben kullanıyorum. temizini bulursan al.
    ben düne kadar satıyordum. paradan dolayı kaldırdım.
    19 a nazlandılar almak için, dün sizin mesajı görsem size satardım.
    kısmet...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.