Şimdi Ara

astra focus 407 DİZELL?????? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valal 407 ninb sadece tipi var.gerisi boş bir araç.

onun yerine s40 ın dizeline bak derim ben 3-5 daha pahalı ama volvo en azından.

focusta bence o para etmiyecek kadar pahalı.41 e ghia yokki biz sorduk 47000 lira istediler otomatik felandı hgaliba.

astra aslında özellik felan eder o para ama nedense tutmadı hiç.belki şikayetvardaki dağlar gibi olan şikayetler yüzündedndir.

o yüzden s40 bakderim ben yine
  • quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels

valal 407 ninb sadece tipi var.gerisi boş bir araç.

onun yerine s40 ın dizeline bak derim ben 3-5 daha pahalı ama volvo en azından.

focusta bence o para etmiyecek kadar pahalı.41 e ghia yokki biz sorduk 47000 lira istediler otomatik felandı hgaliba.

astra aslında özellik felan eder o para ama nedense tutmadı hiç.belki şikayetvardaki dağlar gibi olan şikayetler yüzündedndir.

o yüzden s40 bakderim ben yine

47mi?
    47 ye titanium paket gelse bile 47 civari olur en fazla focus ghia tdci metalik+gp+tp+cvt yi rahat 43 e alırsın 47diyen yalan demiş yada işe yeni başlamıştır muhtemelende kovulmuştur
    titanium paket gelse bile en fazla 45 46 olur

• yooo gürbaşların satış müdürünün verdiği fiyat bu.daha önceden ordan fusion almıştık biraz sıkıntılı olmuştu alışımız ordan bi muhabbet doğdu.

ve zannedersem dizel otomatik şanzıman ve atermik ön cammı ne.
  • tamam ozaman arabada tp var (tp=tekno paket) ama imkansız abi 47 olması ben kazık yedim 41.150 ye aldımda 47 ye hiç bi focus olmaz yani kesin onda bi yanlışlık var ama çözemedim
  • Bir üst sınıf olması ve harika tipi nedeniyle 407 yi tercih ederdim.

En kariazma araçta o zaten.2. eli ve donanımı düşünürsen focus daha öne çıkar.

Ama astra hiç bi şekilde öne çıkmaz ele Astra'yı kafadan.
  • yok abi olur 51000 bile olur tp+gp+kp+ghia+cvt+tdci+sunroof olursa olur.
  • yaw zaten 47 lira focusa vereceğimize fatih sultan mehmet köprüsüne doğru bizde arkamıza bakmadan kaçtık
  • beyler ilk olarak titanium donanımın ghiadan fazlası nedir bilen warmı türkiyeye gelcekmi bi de astrada bulunana eleganceın özellikleri nedir acaba galeride enjoy wardı bilgiis olanlar lütfen aktarsınlar..........

• verdiklerinden 407 ama ben olsam c5 alırdım.
  • 407 İYİ SEÇİM BENCE 407 ALINIR
    FOCUS İYİ SORUNSUZ ARABA AMA SINBIZ VE GÜVENLİK KALİTE FARKLARI VAR
    2 ELDEDE BENCE 407 DAHA İYİ TUTAR ARABA ÜST SINIF 1.6 VERGİ AVANTAJI VAR
    AMA KULLANIM BAKIMINDAN FOCUS DAHA İYİ
    FOCUSUN EN BEĞENMEDİYİM YANI ARKASININ LEYLEK GİBİ OLMAYI ARABANIN ALTI GÖZÜKÜYOR ŞAHİN GİBİ DURUYOR ARKADAN BAKINCA
  • AntiocHos,

sadece sen astra al demişsin , diğerleri tartışıyo, o olsun bu olsun diye.

Alemsin vallaha!
  • focus

• quote:

Orjinalden alıntı: Can

Bir üst sınıf olması ve harika tipi nedeniyle 407 yi tercih ederdim.

En kariazma araçta o zaten.2. eli ve donanımı düşünürsen focus daha öne çıkar.

Ama astra hiç bi şekilde öne çıkmaz ele Astra'yı kafadan.

Can Astra donanım olarak bariz öne çıkar...

407 1.6 Hdi 45 milyar ama donanımı yok denecek kadar az...

38 milyara alınan bir Astradaki donanımı başka bir araçta bulabilmen için 60bin ytl vermen lazım...

Focusun ise +20hp den başka hiçbir artısı yok...

Ghia 40bin ytl ama ghia ile gelen jantları vs. görsen...

Ben param olsa 407 alırım, olmazsa o kadar Astra alırım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: focuss

AntiocHos,

sadece sen astra al demişsin , diğerleri tartışıyo, o olsun bu olsun diye.

Alemsin vallaha!

Arkadaşım herkesin kendi fikridir, bana göre Focus tipsiz bir araba yani 407 veya Astra al derim ben...

Herkes dediğin kim Focus demiş bilmiyorum...

Ama göz var nizam var, aranızda Focusa güzel diyen varsa saygım var ama, Focusun malzeme kalitesi tasarımı vs. gerçekten kötü...

Sırf 110BG diye , 40 mmilyar verip tipsiz dandik bir araba almak istemem açıkçası...

Yani 110HP lik C4 var, 307 var...

Benim için önce tasarım, sonra konfor, sürüş zevki , güvenlik performans sonra gelir...

Astra nın Enjoyu 34 milyar donanım olarak Ghia ya denk geliyor aşağı yukarı biri 34.500 ytl , biri 40bin ytl...

20Bg için, 5.5 milyar fazla verip daha çirkin bir araç almak istemem şahsen...

Hele YUKARIDA BİRİ DEMİŞ ARKAI LEYLEK GİBİ ŞAHİN GİBİ KIÇI KALKIP HAYATTA O PARAYI O ÇİRKİN MAKİNAYA VERMEM BU BENİM FİKRİM...

Vallahi Verene hayırlı olsun..

40 milyara ben üst sınıf araç alırım

40 milyarı kompakt sınıfta bir araca veririm o da A3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antiochos -- 21 Ocak 2006 17:02:48 >

• quote:

Orjinalden alıntı: capital13

beyler ilk olarak titanium donanımın ghiadan fazlası nedir bilen warmı türkiyeye gelcekmi bi de astrada bulunana eleganceın özellikleri nedir acaba galeride enjoy wardı bilgiis olanlar lütfen aktarsınlar..........

Arkadaşım Elegance full bir araç...

Astra da sanırım Essentia-Enjoy-Elegance ve Cosmo olarak donanım seviyeleri var, Elegance ve Cosmo aynı aşağı yukarı...

Ve Astradaki donanım kompakt sınıfta hiçbir arabada yok, A3 hariç tabi...

Bir kere IDS Plus var ki bu harika bir olay...

Uygun fiyata Xenon far vs. herşeyi ekliyorsun ve gene bu araba 40 milyar olmuyor... Focusu alıyorsun 40 milyara donanımı gene az, jantları çirkin, ve Şahin gibi arkası kalkıp, ALLAH yukarıda tipi güzel değil...

Ama Astrayı alıyorsun her türlü karizması var, şimşek giris, siyah veya altın sarısı Astra acayip karizma duruyor...

ENJOY donanım ise gayet yeterli, 34.5 milyar gidip 5.5 milyar fazla para verme... Hele Focus gibi bir arabaya...

O şahin gibi araç içine sinmez...

Arkadaşım bakma söylemiyorlar ama o Focus alanların da içine sinmiyor emin ol bana, kimse yoğurdum kara demek istemiyor...

• focusun artısı nasıl +20 hp ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: lexus

focusun artısı nasıl +20 hp ?

Astra 90 Focus 110HP
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

BMW M6

Dam başında saksağan; vur beline kazmayı... Soruya bak önce de öyle yaz cevabını.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LiVeVaLuE

quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

BMW M6

Dam başında saksağan; vur beline kazmayı... Soruya bak önce de öyle yaz cevabını.

• madem karar vermek bu kadar zor hepsinden al beğenmediklerini sırasıyla sat

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.