kardeş sen de haklısın kırmamak lazım birbirimizi böle tefek şeyler için ama gelemiorm ben böle yalana..çünkü arkadaşımla saatlerce uraştık bulamadık "gtc" plaka..en sonunda Eyüp'e("gtc" plakanın verildigi semt) trafik şubesine gittik bi tane var boşta onu da yazıorm bak "34 GTC 40" bunun da ölümlü kazası var plakanın üzerinde haciz var veremeyiz dedi..bu "gtc"serisi 10yıl önce cıkıp dagıtılan seriymiş ve şuanda elde yok..adamın tabiki yalan borcu yok ama dogruları konuşsun böle ufak yalanlara gerek yok...
Bak kardeş. Yalancı dediğin insan benim arkadaşım, abim. İyi kötü kendisini tanırım. Ben de dahil kendisini yakından tanıyan insanlara sor bir yalanını görmüşler mi. Bir yanlışını bir hatasını görmüşler mi. Birine yalancı demeden önce düşün. Birine yalancı demek ağır bir ithamdır, adam ol demek keza.. GTC aracı alan arkadaşı da tanıyorum. Kendisi bize arabanın rengininden jantına, plakasına kadar herşeyini söyledi. Kendisi GTCyi solda sıfır bırakacak, plakaya gerek kalmadan kendisine baktıracak araçlar kullanmış biridir. Opel forumu olarak da samimi bir ortamda bulunduğumuz için bize gelip de "GTC plaka aldım" diye artistik yapacak bir insan da değildir. Bize ne dediyse onu söylemiş CNR 87. Daha neyin ne olduğunu bilmeden gelip ona yalancı diyorsun. Neyin yalan neyin gerçek olduğunu sen nerden biliceksin. Forumlarda her mesaj atanı kolpacı yalancı mı zannediyorsun. Bu forumlarda çok güvenilir, sözünün eri, dürüst insanlar da var. Bunları göz ardı etme insanlara önyargılı yaklaşma.
bu arada arabayi annem alicak yane kendi icin ama spor araclari sevio oda ondan bu araci hem o kullanicak hem ben turkiye de oldugum zamanlar kullanicam ..
1.6 motor yagmur sensoru ozel jantlar ( ISL sistemi mi ne dedi kadin ama aklimda kalmadi su virajlari guvenli sekilde donmek icin olan sistem iste) duz vites tek kapi iste bildiginiz gibi iste cd calar zart zurt
nese 39 milyar bu araba...
hani adettendir insanlar araba almadan once bi DH ye danisirlar ya bende bi danisiim dedim .. belki bilmedigimiz kotu bi yani cikar arabnin fln.. nese simdiden tskler :)
Hocam hayırlı olsun fotosunu istiyoruz yalnız
Ayrıca ben şöyle diyorum 150HP dizel al diyorum o hayvani bir motor canavar olur diyorum başka birşey demiorum
sadece görüntü.....
1.6 motor sadece aracı hareket ettirmeye yarıyor...performans beklersen hayal kırıklığına uğrarsın....
@Eftamintokofti
sen yalan söleyen adama nasıl hitap edersin bilemem ama ben YALANCI derim..aracı alan kişinin ne oldugu beni ilgilendirmez kimin altından neler gectigini buraya yazsam sabahlar da olmaz...herneyse bugün itibariyle trafikte "34 GTC .." plaka opel gtc yok...net mi??
cumaya kadar bekleyelim ok. ozman belli olur olup olmadığı eğer olmazsada senden ÖZÜR dilecem warsada bilemem.
quote:
Orjinalden alıntı: CNR_87
cumaya kadar bekleyelim ok. ozman belli olur olup olmadığı eğer olmazsada senden ÖZÜR dilecem warsada bilemem.
bak şimdiwww.tarfik.gov.tr den "gtc" serisini 01den 99a kadar sorguladım sırf inattan ama bi tane bile 2005 opel cıkmadı...keşke olsaydı boş da biz alabilseydik zamanında....
bu arada arabayi annem alicak yane kendi icin ama spor araclari sevio oda ondan bu araci hem o kullanicak hem ben turkiye de oldugum zamanlar kullanicam ..
1.6 motor yagmur sensoru ozel jantlar ( ISL sistemi mi ne dedi kadin ama aklimda kalmadi su virajlari guvenli sekilde donmek icin olan sistem iste) duz vites tek kapi iste bildiginiz gibi iste cd calar zart zurt
hani adettendir insanlar araba almadan once bi DH ye danisirlar ya bende bi danisiim dedim .. belki bilmedigimiz kotu bi yani cikar arabnin fln.. nese simdiden tskler :)
Hocam hayırlı olsun fotosunu istiyoruz yalnız
Ayrıca ben şöyle diyorum 150HP dizel al diyorum o hayvani bir motor canavar olur diyorum başka birşey demiorum
bi elimize gecsin araba isalla koyarim resimlerini ..
konu plakalardan acilmisken.. CAN plaka bulamazmiyim yaw
quote:
Orjinalden alıntı: La_l3reA CAN plaka bulamazmiyim yaw
bulunur o kolay..benim ark.m var Can plakayı JAN aldı..
Ana ne güzel plaka almış yau:) Ben de ilerde JAN istiyorum
hem de JAN 01 i aldı p.ç
Vay pz.v.n.k. Abi benim şaka maka 1-2 yılım var daha.. Henüz çok erken ama 06 JAN 76 olsa çok iyi olurdu..
helal sana şanslısın Ankara'da daha JAN serisi dagıtılmaya başlanmamış 2seneye kadar ne olur bilemem ama daha ne seriler gelir gecer daha cok var sana..şaka bi yana ben bu arkadaşa C4 VTR önercektim kac msgdır unutuorm..C4 VTR neden bakmıosunuz kardeş??
öyle bir araç var mı ya benm bilfiğim astra gtc var onuda kimse 39milyara vermez
astra GTC iste.. yanlis yazmisim duzeltmedim usendim :P nese 39 milyar walla fiyati..
arkadaşım ben hala anlamadım bu astra gtc 2.0litre 200hp motorlu değil mi senin bahsettiğin araç 1.6 bunun yeni moeli mi çıktı ayrıca bu araçta 1.6 100hp lik motor mu var
Hocam bi özdeyiş var bilmem bilir misin? Astra GTC çeşit çeşit ,artı eksi eşit eşit H. Bozkurt
valla bilmiomda o gtc motorla alakalı değil o zaman benim bildiğim twinport fln var ama neyse ya kafam iyice karıştı ben 1.6yı gtc kabul etmiyom 200hp olmazsa asla...
quote:
Orjinalden alıntı: GÖRKEMKAZAN
hem de JAN 01 i aldı p.ç
bende ole dusundum :)) gidip istanbuldan JAN plaka bulmaya calisicam :))
CiViC type-R babalar gibi walla.Ve ya 2000 model bayandan bi CiviC VTI
nasıl bilirim focus la eline verdiğimiz araba olarak bilirim....(ama çok kıç atıyor alet)
quote:
Orjinalden alıntı: Kevin_romeo
nasıl bilirim focus la eline verdiğimiz araba olarak bilirim....(ama çok kıç atıyor alet)
bizde focus ta var mrk etme :D
@alper1001: 5K Astra'larda da kullanılan 1.6twinport 16v motor var, 105hp 150nm, hacim-güç oranı pek iyi değil ama, ekonomik bir motor. 150nm tork da yeterli, hep diyorum zaten yarış arabası değil bunlar diye, olsun varsın 0-100km/s 11-12sn olsun.. Gayet yeterli bence