Şimdi Ara

Astra H ve Corsa D Arasında Kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İlk arabamı bu aylar içerisinde alacağım ve almak istediğim araba Opel.
    Ikinci el araba bakıyorum ve bütçeme uygun olan ilk olarak 2007-2008 model Corsa D (Bütçe maksimum 28.000)
    Corsa bakarken ara ara Gözüme Astra çarpıyordu ve şimdi de Astra bakmaya başladım. Tabi benim Bütçede anca 2005-2006 model Astra bulabiliyorum.
    Tabi fiyatların yükselmesi hepten garip bi durum. İki aydır araba bakıyorum, iki ay önce 25 bin liraya temiz Corsa bulabilirken şu anda aynı araba 27 bin lira. 2 ayda 2 bin lira fark nasıl oldu anlamıyorum.
    Yinede bu aylarda araba almam lazım yoksa o para araba fiyatlarının inmesini bekleyene kadar gider.
    Sormak istediğim, 2007 model bir araba mı yoksa 2005 model bir araba mı?
    Yada şöyle sorayım Astra olsun 2005 olsun demek mantıklı mı?

Not : iki arabada da 1.3 dizel ve manuel bakıyorum.

Herkese iyi günler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 1-2 sene daha yaşlı olsun ama Astra olsun. Kesinlikle ve net.
    Tabi ki araç hor kullanılmamış ve bakımlı olmak şartıyla.
  • 200.000 kilometre motor için çok mudur? Malum 10 yıllık araba ve kilometreler genelde bu seviyede.

• Bakımları aksatılmadan yapılmışsa kontrol edilerek alınır. Ama sadece motor değil, şase de 200 bin yapmış olacak. Onu da düşünün.
    Daha düşük km'de benzinli alıp lpg taktırmayı da düşünebilirsiniz.
  • Peki ne olacak bu fiyatlar. Bu gün bir Astra için aradım. 2008 model 34.500 TL istiyor adam. Bu sene başında 0 km corsa 36.000 TL idi. 7 Yaşında bir araba için normal midir bu fiyat. Üstelik forumu gezerken görüyorum birkaç sene önce Astra alanlar 5-7 binlira daha uygun fiyata almışlar.
    Bu piyasa böyle mi gider yoksa beklemek fayda eder mi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.