Şimdi Ara

Astra J 1.4 T (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
6.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence herhangi bir opel aracın kronik sorunu aracın varlığı. Motor desen tırt,iç kalite yerlerde,yakıt tüketimi birçok araca göre fazla... 2010 peugeot 207 ile aynı iç kaliteye sahip. Peugeot geliştirdi iç kalitesini opel hala aynı yerlerde. Gidin başka araçlara yönelin bütçeniz ne kadar bilmiyorum ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spingbeng

Lpg ile gayet iyi yakıyor bence bu araç için. Güle güle kullanın hocam
    Teşekkür ederim. Eğer 10 bin ile 15 bin geçmeyen kullanımınız varsa lpg ye hiç gerek yok. Sakin kullanımda yakıtı çok makul. Uzun yolda 110 km hızı geçmediğiniz sürece 5 ile 5 buçuk litre üstünü göremezsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sedan sport donanım ile 10 ayda 21 bin kilometre yapmıştım. 57 binde aldık 78 bin gibi satarken sübaplar LPG’den dolayı sıkıntı çıkarmaya başlamıştı. İki üç güne bir soğutucu az soğutucu ekle uyarısı veriyordu. Bir türlü ısınamamıştım

• humerus06 kullanıcısına yanıt
    Çelik subaplarda mı sıkıntı çıkarıyordu

• BekirARSLAN kullanıcısına yanıt
    Yok hocam 10 bin belki bir ihtimal ama daha üstü çok zor

• Cicikuş. C kullanıcısına yanıt
    Bütçem 80 85 bin civarı. Siz ne önerirsiniz

• Spingbeng S kullanıcısına yanıt
    Trim sesi olarak farkettiğim tek şey bozuk yolda emniyet kemeri yükseklik ayarından çıtırtı geliyor ama odaklanmanız lazım duymak için. Onun dışında ön konsolda vs trim sesi yok.

• MHEC kullanıcısına yanıt
    O sorun değil benim için. Zaten yola odaklandıktan sonra onu duymak da zor olur. Sizce fiyatına göre yani 80 küsür bin lira verilecek bir araba mı

Bence verilir. Kalitesiz vs diyenler olmuş, katılmıyorum. Biz 1.6 cdti 136 otomatiği, 93'e aldık. 95 bin km'de henüz ve gayet tok bir araç. Performansı çok iyi, yakıt tüketimi de 6 7 litre civarı. Çevre yolunda hız denemesi yaptık, 170 180 gibi hızlara çok kolay çıkıyor ve güvensizlik hissi vermiyor araç. Vites geçişleri seri, kararsızlık yaşamıyor. Otobanda 120'ye cc ile sabitleyip yolculuk yaptığımızda yol sesi, rüzgar sesi vs çok az alıyor. Motor sesi 3000 devirde bile ortada yok. Biz memnun kaldık araçtan.

Çelik sübaplar ile sorun kalmadığı söyleniyor. Ben yaptırmaya uğraşmadan o halde satmıştım

• humerus06 kullanıcısına yanıt
    Şoförün görüş açısı iyi değil diyorlar bu araba için. Çok fazla kör nokta varmış. Doğru mudur bu?

• quote:

Orijinalden alıntı: BekirARSLAN

2017 kasımda sıfır aldığım sedan J 1.4T motorlu aracımda şimdiye kadar tek sıkıntı sol arka tekerin basınç sensörü oda garantiden halledildi... Şimdiye kadar hiç bir soruna denk gelmedim. Araç şuan 40 bin km de...

Araç otomatik ve Sivasta şehirici 8-8,5 litre ile geziyordum ama benzin 7 lira olunca dayanamadım lpg taktırdım atiker marka... Sonuçta bu araç çok noktalı enjeksiyon motora sahip o yüzden lpg kiti orta kalitede olması yeterli ustada düzgün montajla sorunsuz kullanırsın. Şuan 32 litre lpg ile şehir içinde 360 km üstü yol gidiyorum. Uzun henüz deneme aşaması bulamadım.

Aracım otomatik vites geçişleri güzel... Dip gaz falan yapmadığınız sürece vites geçişine dikkat etmezseniz pek anlamıyorsunuz vites geçişini. Tam otomatik olmasından dolayı uzun ömürlü bir şanzıman.

Şu piston kırma vs muhabbeti çeviren arkadaşlara kulak asma K kasada piston kırma var... Zaten baktığınız zaman direk enjeksiyonlu araçların bir çoğunda piston kırma muhabbeti dönüyor... Bakınız = golf

Her neyse bazı insanların bilgisi yok ama fikri var...
    Bence j kasa k kasadan daha kullanılışlı ve daha iyi gibi geliyor o karışık çok tuşlu kokpit benim hoşuma gidiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Polestar191

Bence j kasa k kasadan daha kullanılışlı ve daha iyi gibi geliyor o karışık çok tuşlu kokpit benim hoşuma gidiyor

Alıntıları Göster
    Bende öyle düşünüyorum. Sedan kasa kullanıyorum genel anlamda verdiğim paranın hakkını bana veriyor. Kimileri iç mekanda kalitesiz vs demiş ama aynı paraya Corolla baktım hem kaliteden yoksun hem yalitimdan...

Yakıt ve performans yönünden 1.4 tsi motorlara göre geride olsada bu açığını şanzımanın sorunsuzluğu kapatıyor bence...

Bir sonraki aracım kesinlikle Opel İnsignia olacak... Umarım ülkeye 1.5 benzinli tekrar getirirler. D segmentinde en iyi F/P oranı şuan insignia modelinde.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Eksi yanı; çok yakıyor ve hantal(Ağır)
    Artı yanı; Tok bir alman tankı havası var. Binden gören herkes beğeniyor. golfle yan yana otoparkta millet golfe bakmıyor wv fanı değilse :)

Not: 2011 1.4 T 140 bg 54.000 km de aracım.
    Still paketlerde sunroof büyük ekran, bluetooth geri görüş(hb kasa) var.

• quote:

Benim yılda yapacağım max km 8 bin falan olur hocam. Hafta içi zaten çalışıyoruz. Haftasonu da işte yakın yerler falan. Lpg için kararsızım
    yılda 8 bin için ben taktırmam artı kısa mesafe diyorsun.motor ısınacak da gaza geçecek de çok faydası olmaz sürekli hata verebilir.kışın yakıtın kaçarı yok sen bakma lpg şöyle iyi böyle iyi diyenlere onlar da çok yakıyor.bi kaçıran yok al bin bir süre yazın da gör uzun yolu da gör sonrasında alışınca zaten kış hariç kafaya takmazsın manuel alıyorsan özellikle.otomatikse 80 85 bine vermezler sport still de vermezler.hb mi sedan mı yazmamışsın hb biraz daha pahalı diye biliyorum.2013 altı alma.manuel kullanabiliyorsan daha iyi.

fiyatlar uçuk 80 85'e kazalı değişenli yüksek km falan olur
    sahibinden.com
    Opel / Astra / 1.4 T / Sport / Sahibinden Hatasız 1.4T sahibinden.comda - 783928206
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-hatasiz-1.4t-783928206/detay

sahibinden.com
    Opel / Astra / 1.4 T / Sport / KESKİN OTOMOTİVDEN HATASIZ OPEL ASTRA sahibinden.comda - 784129060
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-keskin-otomotivden-hatasiz-opel-astra-784129060/detay

otomatik

fiyatlarda mantık yok

• Edward Teach kullanıcısına yanıt
    Otomatik hb bakıyorum hocam.

sahibinden.com
    Opel / Astra / 1.4 T / Sport / 2. Ruhsat Sahibinden Düşük KM.'de Makyajlı Kasa OPEL ASTRA 1.4 T sahibinden.comda - 705538682
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2-ruhsat-sahibinden-dusuk-km-de-makyajli-kasa-opel-astra-1.4-t-705538682/detay

Şu ilan km si ve kazası bakımından iyi gibi geldi bana.
    Ayrıca 2013 altı neden önermiyorsunuz.?

• quote:

Orijinalden alıntı: ayhand28

Bende j kasa 1.4t var. Gördüğüm problemler. Ama bende hiç olmadı. Motor suyuna yağ karıştırıyor. Termostat gövdesi hortumlar antifriz deposu çatlaması.
    Birazda fazla yakıyor. Otomatikleri fren balatasını çabuk yiyor. Sürüşü falan zevklidir. Araç hep yüksek viteste seyit etmeyi seviyor, bu yüzden 1000-1200 devirlerde hafif rampa çıkarken titreme yapıyor araç. Bu titreme trim sesi oluşturuyor. Azıcık gaza basınca toparlıyor. Ayrıca araç lpg ye uyumlu ve bayağı az yakıyor. Yağ olarak dexos1 gen2 yağ kullanın. Otomatik Şehir içi alt limit 8.5-9lt yakıyor. Ayda 1000km yapan birisi için lpg 300tl tasarruf ettirir. Bir yılda lpg kendini amorti eder. Ben fazla km yapmadığım için(aylık 500km) gerek duymadım. Alırsanız makyajlı kasa almaya çalışın. Sport donanım alırsanız still paket olursa tadından yenmez.
    Hocam yağa su karıştırma felan antifriz kullanmayan araçlarda oluyor contaları zamanla yıpratıyor kireçli su yada antifiriz oranı uygun koyulmadığında oluyor yıpranan contalardan kaçırıyor kullanıcı hatası bana kalırsa çünkü bakımı yapıldıktan sonra birşey olacağını sanmıyorum benim araç 100 binde daha hiç böyle birşey yaşamadım

• quote:

Otomatik hb bakıyorum hocam.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2-ruhsat-sahibinden-dusuk-km-de-makyajli-kasa-opel-astra-1.4-t-705538682/detay

Şu ilan km si ve kazası bakımından iyi gibi geldi bana.
    Ayrıca 2013 altı neden önermiyorsunuz.?
    makyajlı kasa olsun ilerde satacak olursan daha çok tutulur diye demiştim ama 2012 sonunda çıkanlarda da mı varmış?ikinci el araba alırken hep şöyle bir sorun vardır ona o parayı vereceğine 5 10 daha versen bunu alıyorsun.şimdi onun gibi olacak ama 90 bin verilmez o arabaya 2015 alırsın değişen boya km'yi sorun etmiyorsan.bence 2015 al çünkü J HB kasanın sport falan son olduğu için daha bi tutuluyor gibi geldi bana.K kasada pistondu ıvırdı zıvırdı olayları J kasalara nur yağdırdı son dönemde çok arttı bu hb otomatik 2014 2015 J kasalara ilgi.sportif hesaplı araç arıyorsun yok.otomatikte kronik bir sorunu da yok artık yakmasıdır trimdir bakmıyor insanlar çünkü sorunlu otomatik insanı bezdirir ya da cebini deler.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.